IP telefonsystem ved House Doctor

Da House Doctor i 2014 skulle have nyt IP telefonsystem var fokus på, at det skulle være en simpel og brugervenlig løsning, som samtidig gav fleksibilitet i forhold til at kunne betjene opkald fra vores kunder i diverse europæiske lande.

Med softphone koblet på vores MiVoice Office 400 IP telefonsystem fra Lund & Erichsen har vi nu bl.a. mulighed for at vore kunder ringer til lokale telefonnumre i flere europæiske lande, bliver mødt med velkomsthilsner på deres eget sprog og hurtigere får den rigtige kontaktpartner i røret.

De fleste kald går til vores kontor i Ikast, mens nogle enkelte går til medarbejdere på kontorer i bl.a. Sverige og Spanien. Udover at systemet genkender landekoder har vi med Uni-tel også fået internationale numre, så kunderne ringer et lokalt telefonnummer i det pågældende land. Løsningen dirigerer opkaldene direkte til vores medarbejdere med de rette sprogkompetencer og gør det muligt at give både vore danske og udenlandske kunder en rigtig god service over telefonen.

Dorte Thorup Bjørnø

Læs mere om erhvervstelefoni

HouseDoctor Logo