Mobilløsninger og Mobilomstilling uden binding Fra L&E

Mobil omstilling - uden binding

Har du besluttet dig for at virksomheden skal være mobil ?

Eller måske har virksomheden allerede en mobilløsning, men I er blevet godt trætte af aftaler med lange bindinger og opsigelser ?

Så er løsningen her…. Uden binding.

Løsningen er den fleksible Uni-tel One-Connect som let opsættes som en ren mobil omstilling. Og vi hjælper dig selvfølgelig helt i mål.

Der er mange situationer, hvor det giver rigtig god mening at have et mobilt omstillinganlæg. Fleksibiliteten i kun at have en mobiltelefon og betjene kunderne derfra bliver mere og mere udbredt. Måske er det endda den mest udbredte.

Og idag hvor teknikken gør det muligt at I kan telefonbetjene kunderne på en ordentlig måde, så er der ikke noget til hindre for, at man undværer bordtelefonen.

Men skulle det ske, at I på et tidspunkt tænker, “det kunne nu have været godt med den bordtelefon”. For virksomhedens behov kan jo ændre sig af den ene eller den anden grund.

Så er der ingen skade sket, ingen tid og ingen investering spildt.  IP bordtelefoner af forskellige typer kan nemlig uden problem kobles ind i løsningen via jeres internet forbindelse.

Uni-tel One-Connect opsat som mobil omstillingsanlæg

Med et Uni-tel mobilabonnement får I adgang til funktioner og funktionalitet, som giver virksomheden et særdeles fleksibelt mobil omstillingsanlæg.

Derefter er det blot at flytte hovednummeret til Uni-tel, så er virksomheden i gang med det mobile omstillingsanlæg.

En One-Connect telefonløsning inkluderer mange funktioner. Her et udpluk:

 • Velkomster, lukke, ferie beskeder og beskeder til alle mulige situationer. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af beskederne tilbyder vi professionelle telefonspeaks.
 • Kø og ventebeskeder
 • Omstil samtale fra mobilen enten via app eller simpelt med en kode
 • Du kan melde dig ind og ud af køer/ringegrupper via app eller koder
 • Få overblikket og omstil og betjen samtaler via PC skærmen
 • Hold selv løsningen vedlige via et administrations interface.

 

Vil du se og høre mere om mobil omstillingsanlæg så kontakt os her

Hvad med mobildækningen ?

Har I problemer med mobildækningen i virksomheden. Og det afholder Jer fra at blive 100 % mobil, så er der noget du kan gøre.

 • I løsningen her kan du vælge mellem TDC og Telenor. Det kan i sig selv give en forbedret dækning ved at skifte mobilmaster.
 • Vælg et af vores abonnementer som understøtter Wifi calling. Da flyttes samtalen væk fra mobilnettet til jeres trådløse netværk
 • En ny undersøgelse fra Energistyrelsen viser, at man med et hovedsæt koblet på mobiltelefonen kan forbedre mobilsignalet. Undersøgelsen ( som du kan se her ), viser ganske enkelt at benyttes mobiltelefonen håndfrit, fx med et hovedsæt, så bliver forskellen på den dårligste og den bedste måling i undersøgelsen væsentlig mindre, end når telefonen holdes i hånden. Undersøgelsen viser altså, at kroppen/hovedet/hænderne svækker mobilsignalet.

Vi har et stort udvalg af hovedsæt til mobilen, både med ledning og trådløse hovedsæt. Du kan selvfølgelig se og prøve inden du beslutter dig.

Fastnetnummer til mobilen

 

Det at få et fastnetnummer til mobilen eller beholde det man har, håndteres let i denne mobilløsning. Mobiltelefonen kan modtage opkald på både mobilnummer og fastnets nummer. Er man optaget af en samtale eller ikke har mulighed for at svare, kan opkald stilles til en kollega, eller til hovednummeret.

Det at have 2 numre på sin mobiltelefon giver Jer nogle klare fordele:

 • Flytter medarbejder med sit mobilnummer har I stadig firmanummeret.
 • Bruges fastnet nummer til kunder, kan de betjenes på en anden måde end opkald på mobilnummeret
 • Fastnet nummeret behøves ikke at ringe på mobilen når medarbejder har fri og kunderne bliver stadig betjent.

 

Kontakt os for en gennemgang af mulighederne, eller en test af løsningen. Det er let at komme igang.

 

En app på mobilen kan i mange tilfælde gøre kundebetjeningen lettere. Hvis ikke dette ønskes kan samtalerne stadig omstilles og bearbejdes med simple koder.

En mobil omstilling kræver en god app, her fra Uni-tel

Uni-tel mobil app