Flexfone en hosted PBX og Cloud telefoniløsning - erhvervstelefoni uden binding

Lund & Erichsen er Flexfone forhandler og installerer og servicere den hostede PBX fra Flexfone, en Cloud telefoniløsning, der let samler al din kommunikation i samme løsning og nemt integrerer alle dine enheder:
Bordtelefon, mobil og Softphone, og så er løsningen endda proppet med funktioner uden merpris. Funktioner som adskiller løsningen fra mange andre løsninger. Mere om det om lidt.

På dette hostede telefonsystem håndteres trafikken ind og ud af virksomheden via jeres eksisterende internet forbindelse. Opfylder jeres forbindelse ikke kravene, ( dem er der ikke mange af)  for at det bliver en succes, hjælper vi dig med en billig dedikeret bredbåndsforbindelse for telefoni.

Husk at se Youtube filmen nederst på siden, så ved du meget mere om den komplette løsning for erhvervstelefoni.

Vil du høre mere om Flexfone, løsningen uden binding. Kontakt os her. 

 

Telefoniløsning fra Flexfone forhandler Lund & Erichsen

Mobilabonnementer i TDC net

Mobiltelefoner kan tilknyttes og integreres i løsningen. Mobilbrugeren får dermed adgang til telefonsystemets mange funktioner. Det kan enten være via koder eller via Myfone mobil app.

Flexfone benytter TDCs mobilnet, og tilbyder 2 forskellige abonnementer. Abonnementerne inkluderer muligheden for flere numre. Fx kan du have både privat mobilnummer, arbejds mobilnummer og fastnets nummer tilknyttet samme abonnement, til samme pris.

De viste priser på Flexfone mobilabonnementer er nye priser, som tager højde for de nye EU roaming regler og inkluderer EU Roaming. Altså kan der tales frit i alle EU lande. Mht data roaming benytter Flexfone EUs fair use grænse. Dermed vil EU Fri inkludere 5 GB data i EU. Har du brug for mere data, til EU Fri tilkøbes 50 GB til kr. 100,-. Flexfone tilbyder Speeddrop på mobildata, så ved overskridelse nedsættes hastighed. Der lukkes ikke for data.

DK 15 er spærret for roaming og kan deraf kun bruges i Danmark. Opkald til udlandet vil takseres til gældende udlandstakster.

Priser mobilpakker

Flexfone mobilpriser. Benytter TDC netværk

Funktioner med Flexfone - fleksibel telefoniløsning

Løsningen tilbyder selvfølgelig de funktioner der skal til for, at du kan drive en professionel forretning: velkomst evt. med tastevejledning, ventemusik, telefonsvarer, telefonkøer, indtrækningsgrupper og andre basale funktioner, men der hvor der er kræset for funktionerne er:

  • Statistik. Løsningen inkluderer en særdeles flot statistik og historik, som viser alle informationer om ind og udgående opkald, forsynet med dato og tid og hvordan opkaldene er blevet betjent og besvaret.
  • Optagelse af telefonsamtaler, både indgående og udgående. Er det tilladt at optage en telefonsamtale ? Ja det er det faktisk, bare man selv deltager. Endda uden at informere modparten om. Det kan du se i denne paragraf; § 263 kap27. Inden du afspiller samtalen bør du undersøge reglerne for dette.
  • Mødetelefon; du opretter telefonmøder, hvor kollegaer og eksterne parter ringer ind og deltager. I bruger mødetelefonen gratis, dine kunder og samarbejdspartnere betaler kun alm. telefontakst. Se mere om mødetelefonen
  • Storskærm: Applikation der benyttes i fx kundeserviceafdelingen. Her får du det store overblik over virksomhedens telefoni, antal kald i kø, ventetider, hvilke kollegaer er meldt ind og ud, samt en statistik for dagens opkald. Forskellige storskærme kan individuelt tilpasses andre af virksomhedens afdelinger.
Flexfone storskærm

Flexfone storskærm

  • Eller hvad siger du til en Softphone / telefon på din computer, som automatisk viser dig hvem opkaldet kommer fra ? Der er nemlig indbygget adresse- og virksomheds opslag, så det automatisk viser hvem der ringer. Samtidig kan du se alle relevante informationer om dine kollegaer; ledig eller optaget, gået hjem eller i møde, evt. hvad der står i deres kalender lige nu. Alt dette tilbyder den nye Softphone integreret i Myfone. Det eneste der skal til er et hovedsæt.
  • Profil; med den indstilles  hvor skal du modtage opkald, du kan skifte den manuelt,  automatisk på en tid, eller via din outlook kalender. Der er lavet en rigtig god illustration om Profiler: Se mere om Profiler i denne PDF
  • Office 365 Skype for Business integration, så du kan bruge din Microsoft Skype for Business klient til telefoni via Flexfone løsningen. Klienten bliver simpelthen en af dine telefonenheder på lige fod med mobilen, bordtelefonen og Myfone og du kan svare og foretage kald via Sfb klienten. Se mere om Skype for Business integration med Flexfone.

Vil du høre mere om Flexfone løsningen uden binding. Kontakt os her.