Gratis mødetelefon fra Flexfone

Denne mødetelefon koster ikke andet end alm. telefontakst at benytte.  Ingen overpris.

Start med at kontakte os, så sørger vi for oprettelsen, og du kan herefter bruge telefonen ligeså meget du har brug for. I kan oprette flere telefonkonferencer, så flere i virksomheden kan invitere til møder på denne lette og billige måde.

Virksomheden får sit eget telefonnummer, hvorefter I er klar til at holde telefonmøder. Man ringer blot til nummeret og taster en kode for at være med i mødet. Det er let og simpelt.

Opretter du internationale telefonnumre ved Flexfone, kan kunder og forretningsforbindelser benytte dette nummer for at komme med i telefonmødet til det pågældende lands nationale telefontakst.

Vil du oprette en gratis mødetelefon og have mere information, så kontakt Finn Olesen på tlf; 96264449 eller e-mail fo@l-e.dk

Mødetelefonen kan oprettes særskilt, selvom den er en integreret del af den hostede telefoniplatform Flexfone, løsningen der tager udgangspunkt i de funktioner som er et must i dagens erhvervstelefoni.

Se mere om mødetelefonen

Skal I være flere i samme telefonmøde, så prøv en Jabra Speakerphone

Jabra Speakerphone er løsningen hvis I skal I være flere kollegaer med i samme møde fra samme lokale.

Der findes forskellige speakerphones i serien, hvor det er størrelsen på mødelokalet, antal deltagere og om man vil benytte Bluetooth, USB eller 3,5 mm jackstik til at opkoble lyden. Se en oversigt / sammenligning

Den nyeste Jabra Speak 710, med alle tiders lyd til konferenceopkald og musikafspilning, kan benyttes i mødelokaler eller på farten og giver en fantastisk lydkvalitet i HD Voice, som er ideel til tale og musik.

Med omnidirektional mikrofon for 360 graders dækning, kan I sidde rundt om speakerphonen og deltage i telefonmødet fra samme enhed. Er det ikke nok med en enhed, kan flere kobles trådløst sammen.

Vil du prøve en Jabra Speak ?

Kontakt os her

 

Jabra Speak 710 ved siden af computer