Headset til telefon - Jabra, Plantronics og Sennheiser, her kan vi hjælpe dig med alle

Headset er blevet rigtigt populære og samtidig er udvalget og markedet blevet sværere at overskue. Derfor skal du tage os med på råd og få vejledning om hvad som vil være den ( eller de ) optimale løsninger til jeres ønsker og krav.

Fx. hvis I skal bruge et headset til en bordtelefon nu, kan vi ofte levere et hovedsæt til en beskeden merpris, som er forberedt til fremtiden og senere også kan benyttes på en mobiltelefon og på softphones / telefon på skærmen. Hvis du synes en softphone lyder interessant, skal du se mere om Flexfone telefonløsning

Vi kan hjælpe dig med hovedsæt fra producenterne Jabra, Plantronics og Sennheiser. Hos os får du personlig rådgivning og du kan få lov til at prøve og teste de hovedsæt, som kunne være interessante at benytte i jeres virksomhed, inden I beslutter jer. På den måde undgår du en fejlinvestering.

Kontakt os her hvis du vil se og høre mere om hovedsæt.

 

Jabra 9470 Pro hovedsæt

Headset med ANC

Noget af det nyeste indenfor hovedsæt er ANC, som står for Active Noice Cancelling, en teknik der aktivt fjerner tale og støj omkring dig. Så kan du koncentrere dig om din samtale med kunden, eller blot sidde og arbejde fokuseret på en opgave.

Jabra Evolve 75 som du ser her til venstre er udstyret med ANC og er særdeles velegnet til fælleskontoret. Også fordi den er forsynet med busyligt på siden af højttaleren. Så kan andre se du er optaget.

Modellen kan tilsluttes både mobil og PC, begge via Bluetooth. Med et batteri der holder op til 15 timer, burde der være nok til selv den travleste dag på telefonen. Når du ikke har et opkald, kan du anvende headsettet til at høre musik og netradio med lyd i Hi-fi kvalitet.

 

Jabra Evolve 75 i lader

Jabra Noise Guide forhindrer støj på jobbet

Der er efterhånden flere undersøgelser der peger på, at flere og flere ansatte efterhånden føler sig generet af støj på arbejdspladsen. Åbne kontorlandskaber med ingen eller kun ringe akustiske forbedringer er med til at dette problem er stigende.

Så hvorfor ikke gøre noget ved det ?

Med en Jabra Noise Guide er det faktisk ikke så svært. Den indstilles til det støjniveau som findes acceptabel, og vil derefter advare alle om at niveauet er på vej med grænsen med gult blink, og når niveauet er nået blinkes rødt. Jabra Noise Guide er særdeles præventiv.

Er I plaget af støj i jeres virksomhed, kan I selvfølgelig prøve Noise Guiden af, inden I beslutter jer for et køb.

arbejdsmiljøportalen kan du finde mere information om emnet.

Jabra Noise guide på bordstand