Unitel mobil det er erhvervsabonnementer på dine betingelser

Med L&E og Uni-tel får I moderne løsninger, hvor frihed, fleksibilitet og gennemskuelighed er nøgleordene

  • Med Uni-tel mobil vælger du frit mellem TDCs og Telenors netværk
  • På Uni-tels mobilabonnementer er ingen binding. Du kan vælge binding når du har erfaret at alt er som det skal være. Binder du 1 EU Flex abonnement, opnår du rabat på alle dine abonnementer.
  • Den inkluderede taletid tælles i sekunder, så der takseres og tælles kun det I faktisk bruger. Ikke mere.
  • Pakkernes inkluderede tale gælder til DK, USA, Norden og i EU,  og kan sammensættes så de passer den enkelte bruger. Du vælger og betaler for den data og taletid den enkelte har brug for, og ikke mere end det.  Pr. 15 juni 2017 hvor nye EU Roaming regler trådte i kraft, indførte Unitel EUs Fair Use grænse på alle abonnementer.  Læs mere om de nye EU roaming regler 2017
  • Datadelingskort – Få op til tre ekstra SIM-kort til samme abonnement, så data kan deles mellem f.eks. smartphone og tablet.
  • Via dit login på Unitel selvbetjening, har du overblik over Jeres forbrug og kan let justere pakker op eller ned, hvis forbruget ændrer sig. Abonnementerne justeres automatisk ved prisfald, så I altid får den aktuelle dagspris.

Selvom vi bruger mobiltelefonen mere og mere, så viser det sig oftest at man kan nøjes med langt mindre end fri tale og fri data. Det viser sig tydeligt på forbruget ved Uni-tel. Målt på mange tusinde erhvervs abonnementer er gennemsnits forbruget; 4 timer og 37 minutters tale og knap 700 mb mobildata.

Vi har ingen vinding ved at vores kunder har for store pakker. Vi vil hellere hjælpe med at tilpasse abonnementerne, så de er tilpasset de enkelte medarbejderes forbrug og behov. Så får vi en tilfreds kunde.

Ved Excellent Wine havde vi haft vores fastnet ved Unitel et stykke tid, så da vi fik muligheden i 2015 valgte vi at flytte vores mobil til L&E og Unitel. Og det har ikke skuffet os. Det er meget fleksibelt på den måde det er bygget op. Abonnementerne er tilpasset hvad den enkelte medarbejder har brug for. Fx har vi til vores kørende sælgere lavet billige datadelingskort, så de har let adgang til data på deres Ipads. Er der brug for at skrue op eller ned på et abonnement, så er det bare at sende en e-mail, så bliver det gjort.

Henrik Bjørslev, Excellent Wine A/S

Se her hvilken funktionalitet du får, hvis mobiltelefonen integreres i løsningen Uni-tel Oneconnect

Læs mere om vores fleksible telefoniløsninger.

Nedenfor kan du se hvilke taletidspakker Unitel tilbyder på deres abonnementer.

Vil du have en snak om priser og muligheder så kontakt Finn Olesen på tlf; 96264449 eller e-mail fo@l-e.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Mobiltelefon med Uni-tel abonnement

Unitel priser

Undrer du dig over at priserne mangler i nedenstående ? Det er ikke en fejl. Vi mener bare ikke at prisen kan stå alene.

Parametre som binding, antal abonnementer og ekstra data kan vi ikke tage højde når vi viser priser. Derfor er det meget bedre at du kontakter os. Vi lover til gengæld at give dig de bedste priser, på de abonnementer, som passer til jer og jeres forbrug.

Pakkernes inkluderede tale gælder til DK, USA, Norden og i EU, samt EU data roaming efter EUs fair use grænse, som kort fortalt giver ret til at du kan roame data for det dobbelte af hvad dit abonnement koster a 57,50 pr GB data. Dette beløb vil reduceres gradvist for i 2022 at være ca. kr. 15,- pr GB. Så i takt med at de 57,50 nedsættes, vil du altså kunne benytte mere data i EU i årene fremover.

Oprettelse og flytning/portering af numre til Uni-tel er gratis.

Talen tælles i sekunder. Dog ikke kollegakald, som er gratis.

Oversigt over unitel mobilpakker

Unitel EU Flexpakker hvortil der kan tilkøbes ekstra data