Minimer støj på kontoret

Flere og flere ansatte føler sig generet af støj på kontoret.

Undersøgelser viser at støj på arbejdspladsen er en hyppig årsag til at ansatte døjer med hovedpine, stress og usædvanlig træthed efter en lang arbejdsdag. Åbne kontorlandskaber med ingen eller kun ringe akustiske forbedringer er med til at dette problem er stigende.

Men der kan gøres noget ved.

En Jabra Noise Guide kan hjælpe med at gøre problemet synligt. Den informerer effektivt når støjniveauet er på vej mod det uacceptable. Som et trafiklys vises om, der er for meget støj på kontoret i form af farverne rød, gul og grøn.

Den indstilles til det støjniveau som I finder acceptabel for jeres omgivelser. Derefter vil Guiden advare alle om at niveauet er på vej mod grænsen med gult blink, og når niveauet er nået blinkes rødt. Jabra Noise Guide er særdeles præventiv.

Er I plaget af støj på kontoret eller andet sted i jeres virksomhed, kan I selvfølgelig prøve Noise Guiden af, inden I beslutter jer for et køb.

Kontakt os her for mere information.

 

På arbejdsmiljøportalen kan du finde mere information om emnet Støj på arbejdspladsen.

Jabra Noice Guide

 

Med til Jabra Noice Guiden følger software så du kan føre statistik på støjen. Der lagres data for 3 måneder, som let kan synkroniseres via USB-stik til din computer.