Automatisering og klimakontrol i virksomheder

En behagelig temperatur og et godt indeklima er ikke kun en forudsætning for et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere, men er også vigtigt for at dine kunder og samarbejdspartnere, der kommer på besøg i din virksomhed, så de føler sig tilpas.

Ikke nok med dét, så kan et kontrolleret og nøje overvåget klima i din virksomhed være med til at spare dig for tusindvis af kroner om året, ved bl.a. ikke at bruge unødig energi på at varme eller køle dine lokaler, når de alligevel ikke benyttes.
Det gælder både for små og store virksomheder, og uanset om der er tale om en butik, en kontorbygning eller en offentlig institution som fx en skole.

Desværre kan det være vanskeligt at styre klimaet i virksomheder med mange lokaler og med mange medarbejdere. Det er her automatisering og klimakontrol i virksomheder kommer ind i billedet.
I de følgende afsnit vil vi derfor se nærmere på, hvordan automatisering og klimakontrol kan hjælpe med at løse disse udfordringer og forbedre energieffektiviteten og arbejdsmiljøet i virksomheder, ved at implementere intelligente, automatiserede systemer.

Brug kun energi, når det er nødvendigt

Med en automatisering i din virksomhed, kan du sikre, at der kun bruges energi på opvarmning og nedkøling, når det er nødvendigt.  Du kan fx vælge at der slukkes for varmen eller kølingen i lokaler, som ikke er i brug. Du kan også vælge, at temperaturen automatisk sænkes på et bestemt tidspunkt, hvor alle medarbejdere er gået hjem.

Med en automatisering og klimakontrol undgår du udfordringen med, at medarbejdere glemmer at justere temperaturen og skal gøre det manuelt, da det hele i stedet foregår automatisk. Mulighederne for automatisk at styre klimaet i din virksomhed er mange, og kan være med til at reducere energiomkostningerne betydeligt.

Bedre klimakontrol giver et bedre arbejdsmiljø

Et godt indeklima er afgørende for dine medarbejderes ve og vel.
Uanset om det er en alt for kølig, for varm eller måske endda en fugtig arbejdsplads, så kan det i sidste ende påvirke arbejdsmiljøet negativt og føre til både hovedpine, koncentrationsbesvær, tørre øjne og meget andet.

Ved at automatisere klimaet i virksomhedens lokaler, kan du sikre, at både temperaturen og luftkvaliteten altid er behagelig. Du kan vælge at automatisere klimaet baseret på forskellige faktorer, som fx antal personer i lokalet, tidsplaner, sæsonbetonet og meget andet.
Automatiseret klimakontrol minimerer behovet for manuel justering og sikre et altid behageligt arbejdsmiljø.

Automatiser klimaet i din virksomhed med et CTS-anlæg

En oplagt måde at sikre en automatisering og klimakontrol i din virksomhed, er ved at få installeret et CTS-anlæg. Et CTS-anlæg er et system der bruges til at overvåge, styre og kontrollere forskellige funktioner i bygninger, herunder klima og temperatur.

Med et CTS-anlæg kan du automatisere opvarmning, ventilation og aircondition i dine lokaler, ved bl.a. at programmere anlægget til at følge specifikke tidsplaner, og samtidig gøre det lettere at overvåge og justere klimaet efter behov – uden at skulle gå fysisk fra lokale til lokale.

Med et CTS-anlæg er det dog ikke kun temperaturen og klimaforholdene i dine lokaler, som du kan automatisere. Du kan også styre, overvåge og automatisere adgangskontrol, lysstyring og mange andre byggetekniske funktioner.

Kontakt L&E. Vi er specialister i energistyring.

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem mere end 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger.

Ved at vælge L&E får du:

 

Kontakt Henrik Bærentsen på 96264453, hvis du har brug yderligere information om Trend CTS, skal have en pris på et CTS projekt eller om vi skal gennemgå din virksomheds muligheder for at optimere og forbedre på energiforbruget.