Lund & Erichsen er specialister i Fiberteknik, netværksløsninger og datateknik

Når du vælger L&E til virksomhedens data og fiberinstallationer får du:

Bliv kontaktet

Specialister i netværksløsninger og datateknik

Skal du have etableret et nyt serverrum eller et kontor – eller har du brug for professionel og kompetent konfiguration af totale netværksløsninger?

Når du vælger Lund og Erichsen, får du en kompetent serviceudbyder af netværksløsninger og datateknik.

Vi tilbyder løsninger inden for PDS-kabling, trådløse netværk, fibernetværk i single mode & multimode, samt konfiguration af switchere og routere.

Som en af de få leverandører i det midtjyske, Herning og omegn, kan vi tilbyde dig fusions-splidsning i forbindelse med fiberinstallationer.

Det sikrer dig markedets bedste netværksløsninger.

Her kan du se vores special indrettede bil, som bruges når der arbejdes med fiberteknik.

Trådløse netværk

Få fleksibilitet og mobilitet med et trådløst netværk.

Har du først oplevet fordelene med et trådløst netværk, så er det ikke til at forestille sig en hverdag uden. Vi er specialister i at opsætte og installere trådløse netværk. Vi projekterer opgaven helt fra bunden så I får det bedste trådløse netværk i virksomheden. Har I allerede et trådløst netværk, men har brug for at få det gennemgået for evt fejl og problemer kan vi også hjælpe med det.

 

En tryg og sikker netværksløsning

Når du vælger Lund & Erichsen til at håndtere dine netværksløsninger, kan du roligt være tryg.

Derudover er vores testudstyr med til at garantere en veldokumenteret kvalitet i forhold til regler og standarder gældende for området, samt kvalitet i forhold til jeres ønsker og behov.

Access Point fra UniFi

Et udpluk af vores kunder

Datanetværk og IT løsninger så kontakt L&E

Vil du høre mere om hvad vores datanetværk og IT løsninger kan gøre for dig og virksomheden, så kontakt os på telefon 96264444 eller nedenstående formular

Bliv kontaktet

Over 40 års erfaring med etablering af datanetværk

Lund & Erichsen har mange års erfaring med datanetværk.
Ved at vælge L&E får du:

Vi har investeret i en special indrettet fiberbil, så vi kan tilbyde det bedste resultat indenfor fiberteknik. Bilen er indrettet så vores teknikere kan udføre det kvalitetsarbejde der kræves, når det drejer sig om fiberteknik.