Som Unitel forhandler hjælper vi dig med fleksible telefoniløsninger

De rigtige telefoniløsninger til virksomheden finder du her.

Uni-tel mobil                   Uni-tel One-Connect telefonløsning

Som Uni-tel forhandler samarbejder vi med Uni-tel på flere punkter inden for telefoniområdet og kan levere fleksible løsninger til fordelagtige priser indenfor SIP trunks, mobiltelefoni og hostede telefoniløsninger.

SIP trunk: giver virksomheder med traditionelle telefonanlæg mulighed for at nedlægge de dyre telefonabonnementer og telefonere via internettet. Udover at abonnementet nedsættes væsentlig, så falder takseringen på alle udgående opkald. Vi har set eksempler på at investeringen i et nyt telefonanlæg der kan benytte SIP linier, er tjent hjem på 12-24 mdr.

Uni-tel Firmatelefoni

Unitel mobil

Unitel tilbyder nogle særdeles fleksible mobil taletidspakker uden binding. Du vælger om dækningen skal være via TDC eller Telenor net. Med de nye EU Roaming regler 2017 er Unitels mobilabonnementer blevet endnu mere attraktive, da man har valgt at abonnementerne ikke skal stige pga. de nye regler. Læs mere om Uni-tel mobil

 

Uni-tel hosted telefonsystem

Unitel One-connect: Et hosted telefonsystem, som indeholder mange af de funktioner du sikkert kender fra et traditionelt telefonsystem. Derudover selvfølgelig med de fordele en hosted PBX løsning giver virksomheden. Løsningen er særdeles anvendelig som mobil omstilling, hvor der kun er tilknyttet mobiltelefoner.

Læs mere om Unitel Oneconnect

Hvad siger Uni-tel kunderne

Ved Excellent Wine havde vi haft vores fastnet ved Unitel et stykke tid, så da vi fik muligheden i 2015 valgte vi at flytte vores mobil til L&E og Unitel. Og det har ikke skuffet os. Det er meget fleksibelt på den måde det er bygget op. Abonnementerne er tilpasset hvad den enkelte medarbejder har brug for. Fx har vi til vores kørende sælgere lavet billige datadelingskort, så de har let adgang til data på deres Ipads. Er der brug for at skrue op eller ned på et abonnement, så er det bare at sende en e-mail, så bliver det gjort.

Henrik Bjørslev, Excellent Wine A/S

 

Vi har brugt Lund & Erichsen som leverandør af vores telefonsystem gennem en del år. På et tidspunkt fik vi fiberbredbånd og blev af Lund & Erichsen anbefalet at skifte til IP telefoni i et nyt telefonsystem. Og det har vi ikke fortrudt. I forhold til de traditionelle telefonlinier vi havde på det tidspunkt, sparede vi 70-80%, måske endda lidt mere på samtalepriserne. Og det vel at mærke uden forringelse af nogen art.  Efterfølgende har det været naturligt for os at flytte alt vores mobiltelefoni til Uni-tel

Flemming Mørup, ANKER HØST registreret revisionsaktieselskab.

Som Uni-tel forhandler tilbyder vi også:

Udover One-connect løsningen og de integrerede mobilabonnementer tilbyder vi nedenstående produkter:

Møde / konferencetelefon: Kan benyttes af alle og koster kun alm. samtaletakst. Op til 20 samtidige deltagere. Opsættes let fra din telefon når behovet opstår.

Internationale numre: Få et international nummer og lad det gå ind i jeres telefonløsning på lige fod med jeres danske numre. I kommer til at fremstå lokalt i de / det enkelte land, og de udenlandske kunder ringer til national takst.

Bredbånd: Vi kan levere både fiber bredbånd og traditionelle xDSL forbindelser til fordelagtige priser.  Kniber det med båndbredde på din nuværende forbindelse eller ønsker du bare at adskille tale og data, kan vi lave dedikerede VOIP forbindelser, så du alligevel kan drage fordel af IP telefonien.

Fax til email: Selv om faxen snart er historie, anvendes den stadig. Ændrer man den til en fax2mail løsning, modtages faxe direkte i mail indbakken. Fra emailen kan du sende udgående faxe. En sådan fax løsning er tilmed billigere end abonnement på nuværende faxlinier.

SMS gateway: Med en SMS gateway kan I sende SMS’er via den platform der passer jer bedst. Det kan være fra Unitels SMS platform, outlook eller anden mailprogram. Via en API kan integreres mod jeres eget system.

ISDN Gateway: Her får du det billige SIP abonnement og taksering, samtidig med at du beholder dit ISDN baserede telefonanlæg uden at udvide og opgradere. ISDN linierne erstattes simpelthen af en Gateway, som tilkobler jer til Unitels billige telefoni.

Integration til Microsoft Teams: Med Uni-tels hostede telefonløsning One-connect er det nu muligt at integrere virksomhedens Microsoft Teams. Dermed får virksomheden muligheden for at benytte Teams til telefoni og samtidig  tilføjes al den funktionalitet man som virksomhed, kan have brug for til at betjene sine kunder

Se mere om telefoni med Microsoft Teams.

Vil du høre mere, så kontakt os her