Som Unitel forhandler hjælper vi dig med fleksible telefoniløsninger

Bliv kontaktet

Unitel mobil

Unitel tilbyder nogle særdeles fleksible mobil taletidspakker uden binding. Du vælger om dækningen skal være via TDC eller Telenor net. Med de nye EU Roaming regler 2017 er Unitels mobilabonnementer blevet endnu mere attraktive, da man har valgt at abonnementerne ikke skal stige pga. de nye regler.

Uni-tel hosted telefonsystem

Unitel One-connect: Et hosted telefonsystem, som indeholder mange af de funktioner du sikkert kender fra et traditionelt telefonsystem. Derudover selvfølgelig med de fordele en hosted PBX løsning giver virksomheden. Løsningen er særdeles anvendelig som mobil omstilling, hvor der kun er tilknyttet mobiltelefoner.

Uni-tel Firmatelefoni

Som Uni-tel forhandler tilbyder vi også:

Udover One-connect løsningen og de integrerede mobilabonnementer tilbyder vi nedenstående produkter:

Møde / konferencetelefon: Kan benyttes af alle og koster kun alm. samtaletakst. Op til 20 samtidige deltagere. Opsættes let fra din telefon når behovet opstår.

Internationale numre: Få et international nummer og lad det gå ind i jeres telefonløsning på lige fod med jeres danske numre. I kommer til at fremstå lokalt i de / det enkelte land, og de udenlandske kunder ringer til national takst.

Bredbånd: Vi kan levere både fiber bredbånd og traditionelle xDSL forbindelser til fordelagtige priser.  Kniber det med båndbredde på din nuværende forbindelse eller ønsker du bare at adskille tale og data, kan vi lave dedikerede VOIP forbindelser, så du alligevel kan drage fordel af IP telefonien.

Fax til email: Selv om faxen snart er historie, anvendes den stadig. Ændrer man den til en fax2mail løsning, modtages faxe direkte i mail indbakken. Fra emailen kan du sende udgående faxe. En sådan fax løsning er tilmed billigere end abonnement på nuværende faxlinier.

SMS gateway: Med en SMS gateway kan I sende SMS’er via den platform der passer jer bedst. Det kan være fra Unitels SMS platform, outlook eller anden mailprogram. Via en API kan integreres mod jeres eget system.

ISDN Gateway: Her får du det billige SIP abonnement og taksering, samtidig med at du beholder dit ISDN baserede telefonanlæg uden at udvide og opgradere. ISDN linierne erstattes simpelthen af en Gateway, som tilkobler jer til Unitels billige telefoni.

Integration til Microsoft Teams: Med Uni-tels hostede telefonløsning One-connect er det nu muligt at integrere virksomhedens Microsoft Teams. Dermed får virksomheden muligheden for at benytte Teams til telefoni og samtidig  tilføjes al den funktionalitet man som virksomhed, kan have brug for til at betjene sine kunder

Se mere om telefoni med Microsoft Teams.

Det siger vores kunder

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder med en brugervenlig og effektiv telefoniløsning, så udfyld nedenstående

Bliv kontaktet

L&E som din telefoni leverandør

Ved at vælge L&E får du:

  • Over 20 års erfaring med telekommunikation 
  • Systemer baseret på moderne teknologi
  • Løsninger og abonnementer uden binding
  • Løsninger der løbende kan udvides og tilpasse virksomhedens behov

Vi tilbyder:

Vil du høre mere om dine muligheder med en brugervenlig og effektiv telefoniløsning, så udfyld nedenstående. I  forbindelse med en ny telefoniløsning til virksomheden kan der være mange valg at træffe. Virksomhedens nye telefonsystem kan i dag leveres på forskellige teknologier; IP eller mobil, købt og betalt eller lejet / hosted.

Uanset hvad din virksomhed foretrækker kan vi som Jeres nye leverandør af virksomhedens telefoni, tilbyde løsninger inden for alle teknologier. Vi giver altid en ærlig rådgivning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Det hele starter med at du tager en kontakt til os.