Kameraovervågning til private og erhverv

Når du ønsker at beskytte hjemmet og virksomheden og medarbejdere mod trusler som indbrud, tyveri, hærværk og andre potentielle farer, så kontakt en af Lund & Erichsen’s specialister.

Vi har over mange års erfaring med installation af kameraovervågning og andre sikringsløsninger.

Bliv kontaktet

Komplet overvågningssystem med kamera

Kameraovervågning i private hjem og virksomheder er blevet meget efterspurgt inden for de senere år og mange vælger at investere i et overvågningskamera.

Overvågningen kan installeres i private hjem, virksomheder, institutioner, skoler, butikker og i industrien ved produktionslinjer.

Oftest er kameraovervågning et delelement i en større sikring af medarbejdere og virksomhed eller bolig. F.eks. kan overvågningen kobles sammen med en tyverialarm, adgangskontrol eller andet til et større alarmsystem.

Den større efterspørgsel har medført et veritabelt boom i overvågningskameraer. Det kan derfor være lidt af en jungle at matche egne behov med den rette overvågnings løsning. For hvad er muligt og hvad har du behov for?

Uanset om overvågningen er til privat eller til erhverv er der nogle overvejelser du skal gøre dig, for at få den bedste løsning. Kontakt L&E og få en af vores kompetente alarmteknikere ud, som kan guide dig sikkert igennem hele processen.

Samtidig er der også en del regler, når det gælder videoovervågning af både privat grund og virksomhedsområder, hvor andre mennesker færdes.

Hvis du vil være sikker på at kameraovervågningen lever op til de gældende regler og består af forsikringsgodkendt udstyr og at løsningen lever op til dine behov, så tag os med på råd.

Alle teknikere hos Lund Erichsen er specialuddannede. Vi er selvfølgelig F&P godkendte ( Brancheorganisationen for forsikring & pension) og  ISO 9001:2015 certificeret.

Det giver dig garanti for professionel rådgivning og installation.

TV-overvågning hjælper med at pågribe gerningsmænd

Tyve fanget på kameraovervågning

Kameraovervågning beviser gang på gang, at det har sin berettigelse. Her er et billede fra en overvågning, der var direkte medvirkende til at 2 gerningsmænd blev afsløret i deres . 
De 2 blev efterlyst i forskellige midtjyske medier og efterfølgende blev de anholdt og sigtet i Viborg.

Udendørs kameraovervågning

Ved Blücher Metal i Vildbjerg installerede vi i efteråret 2016 udendørs overvågningskameraer for at overvåge et stort areal. Dette valgte Blücher Metal efter at Vildbjerg området havde været udsat for en del påsatte brande.

Den 6. brand i området ramte Blücher natten til den 21 august 2016, hvor der blev sat ild til en stak paller. Herefter valgte man at opsætte videoovervågning for at komme dette til livs.

Ildspåsætteren er blevet pågrebet af politiet. Overvågningen har også givet personalet en større tryghedsfølelse pga. den præventive effekt, der ligger i de aktive og synlige kameraer.

3 videokamera i udvendig løsning

Hvorfor vælge L&E til den nye overvågning

Vi har i mange år tilbudt det bedste inden for alarmsystemer til erhverv og alarmer til hjemmet og har ligeledes mange års erfaring med kameraovervågning til private og virksomheder.

Med den nyeste teknologi kan vi skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov. Vi tilbyder alarmsystemer med videoovervågning, der er designet til at gøre jeres hjem og virksomhed mere sikker.

Kamera og TV overvågning er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for private og virksomheder. Vores løsninger er med til at forhindre kriminalitet, øge sikkerheden, overvåge arbejdsgange, reducere forsikringspræmier og forbedre driftseffektiviteten. 

Kontakt L&E i dag for mere information. Vores specialister står klar med rådgivning og til at hjælpe dig med en løsning, der passer perfekt til jeres unikke behov og ønsker

Ofte stillede spørgsmål om kamera- og videoovervågning

Ja, det kan du.  Der er mange muligheder for integration til andre alarmsystemer eksempelvis en tyverialarm. Tyverialarmen vil være den som sender en besked om indbrud til din og måske flere mobiltelefoner eller til en kontrolcentral.
Kameraovervågningen kan via analyse give besked til alarmen om f.eks. køretøjer eller personer i uønsket område og derved aktiveres alarmen. Det detekteres også, hvis der er forsøgt sabotage på videoovervågningen og i så fald sendes signal til alarmen.
Omvendt kan tyverialarmen sende signal til kameraovervågningen for at igangsætte optagelser, hvis tyverialarmen bliver aktiveret.

Ja, det kan du. Hos Lund & Erichsen købes TV overvågning systemer til ejendom, og er derfor uden abonnement. Set over løsningens levetid, bliver det langt det billigste at købe sit udstyr.

Ja, der leveres og opsættes skilte efter behov og ønske.

Generelt kan kameraovervågning inddeles i 3 kategorier. Du kan se mere om hver enkelt type her:

Observationskamera – hvor sker der noget ?

Observationskameraet sikrer dig et overblik over et større eller mindre område. Med denne type kameraovervågning kan det konstateres, om der er nogen eller noget i området. Vi har listet nogle eksempler hvor det giver mening at benytte observationsovervågning:

 • Udendørsområder af privat grund og erhvervsarealer.
 • P-hus, hvor personalet får mulighed for at kunne anvise ledige parkeringspladser.
 • På og aflæsnings arealer.
 • Butikscentre, hvor vagterne får mulighed for at spore og følge butikstyve.
 • På fx togstationer, som et tryghedsskabende element, hvor kameraerne holder øje med hvad der foregår der


Verifikatiobskamera – Hvad sker der ?

Verifikationskameraet sikrer dig overblik over et givent område, samt billeder der kan bruges til at verificere hvad der sker. Eksempler med verifikationskamera er:

 • Vagtpersonale får mulighed for at se hvad enkelte personer foretager sig.
 • Overvågning af produktionslinjer i industri så driftstop undgås.
 • Kasselinjer i butikker og supermarkeder.


Identifikationskamera – Hvem gør noget ?

Et identifikationskamera bruges, når der er behov for detaljerede billeder, og om nødvendigt til at identificere en person, eller et objekt. Eksempler på identifikationsovervågning:

 • Identifikation af tyve i f.eks. butikker, banker og i private hjem.
 • Genkendelse af køretøj og nummerplade.
 • Politimæssig efterforskning.
 • Adgangskontrol i f.eks. virksomheder, hvor personer skal identificeres, inden de lukkes ind.


En samlet overvågningsløsning består oftest af et mix af de 3 ovenstående typer af overvågningskamera, for at få det bedste resultat.

Umiddelbart anbefales det at bruge kabler, men er det ikke muligt, kan laves trådløs kameraovervågning.
Hvis overvågningen laves trådløs vil der være begrænsninger i placering af udstyret og funktionalitet i forhold til en installation med kabler.

Optagelserne ligger lokalt på maskinen på stedet. Har virksomheden flere adresser kan de gemmes på en central lokation.

Ja, til systemet medfølger en mobil app, med intuitiv og simpel betjening. Så kan du via mobiltelefonen følge med i hvad som sker.

Det varierer meget. Alt efter kameratype og antal og om det er indendørs eller udendørs. Kontakt Per Skott på 96264450, så finder I sammen den rigtige løsning med den rigtige pris

De fleste ønsker at opbevare deres kameraoptagelser i et givent tidsrum. Reglerne siger dog max 30 dage.

Optagelser kan gemmes på enten en PC eller en server,  hvorfra systemet afvikles eller fra en netværksbaseret enhed, som er beregnet og designet til TV Overvågning. Ofte et det nemmest og billigst at anvende netværksenheder, da disse indeholder styresystem, software, App.  m.m. i samme enhed.

Politiets kameraregister

Når din nye kameraovervågning er etableret, så er det vigtigt at huske at registrere dig i Politiets kameraregister. I deres efterforskning af kriminalitet, kan tv-overvågning være af stor betydning for efterforskningen. 

I marts 2021 er det blevet lovpligtigt for virksomheder, offentlige myndigheder og private aktører med særlig tilladelse, at registrere deres tv-overvågningskameraer, samt indberette væsentlige ændringer i Politiets Kameraregister – også kaldet POLCAM. 
Se mere om register og registrering.

Du kan vælge at opkoble kameraerne trådløst via et Wifi netværk eller via dit kablede netværk. Der er fordele og ulemper ved begge.

Umiddelbart lyder det som en kæmpe fordel at skulle undgå at trække kabler, når man vælger at få opsat et nyt videoovervågningssystem. Helt fri for kabler bliver man dog ikke, for det trådløse kamera skal have strøm. Derfor er det ikke væsentlig dyrere at netværkskable ved samme lejlighed og dermed undgå nogle af ulemperne ved den trådløse opbygning.

Ved at benytte netværksenheder med dataswitche indbygget, vil netværket også blive “skånet”, fordi billed-transmission kan fylde en del og derfor kan være til gene for brugere på netværket.

Så oftest anbefaler vi at kameraerne, kobles på et kablet netværk for at holde den højeste sikkerhed og ikke belaste Wifi unødigt med overførsel af billeder.

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om dine muligheder for at sikre dine værdier med TV-overvågning,  så kontakt os via nedenstående

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan kamera og videoovervågning, kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og Overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.