Professionelle telefon speak og indtalinger til telefonsystemet

Førstehåndsindtrykket er vigtigt.

Det allerførste en kunde møder når de ”ankommer” til din virksomhed via telefonen, er stemmen i telefonen. Derfor skal den selvfølgelig give det allerbedste førstehåndsindtryk.

Første skridt på vejen til det, kan være at få lavet en professionel indtaling til velkomsten, kø beskeden, lukke beskeden osv.

Vi hjælper dig med professionelle indtalinger og speaks, hvor du vælger den stemme der passer bedst til Jer. Indtalingerne leverer vi i mp3 og Wav, der er de mest gængse formater til telefonsystemer og telefonløsninger. Skulle du have brug for et andet format kan det også klares. Lydfilerne indtales i professionelle lydstudier som også bruges til radio- og TV-produktioner. Der er tilknyttet erfarne teknikere, så kvaliteten er altid i top.

Lyt til et eksempel

Vi tilbyder telefonløsninger, som håndterer velkomster, kø-beskeder og natsvar på flere sprog, derfor kan vi naturligvis også tilbyde dig, at du kan bestille beskederne indtalt på forskellige sprog.

Gå til bestilling

Har du brug for yderligere informationer så kontakt Finn Olesen; fo@l-e.dk  eller telefon 96264449.

Efter du har bestilt, bedes du ringe til vores telefonsvarer på tlf. 69142412 og indtale dit navn og firmanavn. Dermed sikres du den korrekte udtale.

Vi tilbyder professionelle telefon speak til telefonsystemet

Telefon speak til gode priser

Et priseksempel på den mest populære pakke: 4 speaks / indtalinger i gængs format på dansk kr. 1.087,- ex moms.

Det er let at bestille: Du indtaster din tekst, du vælger hvilken stemme der passer bedst, klikker på “tilføj frasen til stemme”. Hvis du skal bruge flere beskeder så indtaster du tekst igen. Sluttelig indtaster du dine oplysninger, hvorefter du modtager en email med yderligere oplysninger

Beskederne kan som regel leveres i løbet af et par dage.

Bestil lige her

 

Har du brug for yderligere informationer så kontakt Finn Olesen; fo@l-e.dk  eller telefon 96264449.

Ventemusik og musik på hold

Ventemusik har en positiv indvirkning på den ventende. Det viser flere undersøgelser. En af dem kan du læse om her, hvor Niels Christian Hansen, der er musikteoretiker og tilknyttet forskningscentret Music in the Brain, sammenligner ventemusik med sudoko.

Når du vil bruge ventemusik og musik på hold i telefonsystemet skal der betales Koda afgift. Som alle andre skal musikere, komponister og kunstnere selvfølgelig have løn for deres arbejde. Så hvis du vil bruge en af tidens populære sange skal du tilmelde det til Koda.

Prisen ligger oftest mellem 2000 – 3000 kr. pr år

Udregn prisen på Koda afgift.

Du kan vælge at indspille dit eget ventemusik……, har du ikke de evner så kan det måske være bedre at købe et stykke afgiftsfri ventemusik. Da betaler du for musikken en gang for alle og kan bruge den så længe du vil.

Eller hvad med en kombination af ventemusik og en spændene information om virksomheden samtidig. Du kan måske oplyse om Jeres åbningstider, gode tilbud på Jeres hjemmeside, eller andre relevante informationer. Mulighederne er mange.

Bestil din musik her