Trådløs netværk

Vi har mange års erfaring i at etablere sikre og fleksible netværk, herunder naturligvis også trådløse netværk/ Wifi netværk. I dag har næsten enhver virksomhed brug for, at være fleksible og mobile og det er blevet en helt naturlig del af hverdagen, at medarbejderne har adgang til et trådløst netværk i virksomheden. Også samarbejdspartnere og gæster i huset har ofte brug for Wifi.

Vi projekterer og implementerer høj performance trådløse netværk, som sikrer din virksomhed eller institution et netværk som overholder alle standarder, når det gælder hastigheder og stabilitet, men så sandelig også med hensyn til data sikkerheden.

Udmåling inden installation = bedste netværk

Inden installation udfører vi en grundig undersøgelse og udmåling af bygningsforholdene, for derved at kunne fastslå den nøjagtige placering af de access points, der danner grundlaget for det trådløse net. Vi har det udstyr, der er en nødvendighed for at projektere det nye trådløse netværk. Når vi foretager en udmåling, gør vi det altid onsite ved besigtigelse af de konkrete forhold. Dermed tager vi hånd om de “sorte huller”, der ikke kan ses på bygningstegninger. Det sikrer Jer den bedste performance og oppetid på netværket.

Oplever I problemer på nuværende netværk, kan vi være behjælpelig med at spotte og udpege problemerne.

 

Unifi trådløse netværk

Mange af de løsninger vores kunder vælger, når der skal etableres nyt netværk, er bygget op om udstyr fra Unifi. I disse trådløse netværk er central styring, management, fleksibilitet, overblik og brugervenlighed for administratoren en selvfølge.

Herning Ishockey Arena valgte af de samme grunde et Unifi Wifi net bestående af 10 access points, som dækker hele arenaen og administration. Via Unifi controlleren er netværket let blevet opdelt i 3 segmenter; net for billet, administration og gæstenet. Med bredbåndsstyring sikres, at der altid er den nødvendige båndbredde til billetnettet og administrationen.

 

Trådløse netværk med professionel udmåling

Referencer trådløs Wifi

Vi har i årenes løb etableret mange trådløse netværk. Her er et udpluk af virksomheder vi har hjulpet med nye Wifi netværk og udvidelser af eksisterende net.

  • Herning Isstadion
  • Billig Arbejdstøj, Spjald
  • Textile Logistics Ikast
  • Parkskolen Herning, administrations og elevnet
  • Autogården Ikast

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed, så kontakt os her.