Dørautomatik og dørpumper

Her finder du vores løsninger med styring af jeres døre med dørautomatik og automatiske døråbnere, som sørger for at åbne og lukke dørene. Det giver jeres besøgende en sikker og komfortabel adgang. Anvendelsesområderne for disse automatiske dørstyringer er mange:

Bliv kontaktet

Automatiske døre med kvalitet og design

Vi tilbyder forskellige systemer og produkter, så vi kan altid hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til jer og de ønsker og krav I har.

Fælles for de løsninger vi tilbyder er, at de er nøje udvalgt til at klare opgaver, hvor der er meget trafik både ind og ud af dørene. Her er det vigtigt at materialet og dørautomatikken er solidt og kan holde i mange år og sikre en stabil drift under til tider meget hårde forhold.

Også designet har vi lagt vægt på, så det passer til det moderne byggeri.

Tidsstyring af døre

Ved at integrere dørautomatikken med et adgangskontrolsystem eller et Trend CTS system, kan det let styres og kontrolleres, hvornår dørene skal oplåses og hvornår, der skal lukkes og låses. Dette foregår helt af sig selv via integrerede tidsstyringer.

EU standard DS/EN 16005

Vi som installatør og alle vores løsninger overholder DS/En 16005. Standarden angiver krav i forbindelse med design og prøvningsmetoder for automatiske døre.
Det er din sikkerhed for det bedste døranlæg

Dørpumper og dørlukkere

Udover automatiske døre har vi et stort udvalg i dørlukkere. Dørlukkere benyttes der, hvor man ønsker at døren skal lukke mekanisk og hvor døren ikke må stå åben. Det kan fx. være branddøre og sikkerhedsdøre. Det er både ind og udvendige døre, der kan forsynes med dørlukkere.

Her tilbyder vi kun løsninger og produkter, der er udvalgt til at klare mange års hårdt arbejde under hårde forhold og hvor der samtidig er tænkt over designet.

En stor hjælp med dørautomatik

Styringerne kan åbne og lukke døre, hvis der aktiveres en trykkontakt, på en fjernbetjening eller via en bevægelsesmelder, der åbner og lukker døren automatisk. Det hjælper især borgere, der har svært ved selv at åbne døren. Det er fx kørestolsbrugere og fysisk handicappede.

Automatiske døråbnere kan også mindske fysisk krævende eller uhensigtsmæssig arbejdsstillinger i forbindelse med åbning af døre.

Nedsæt risikoen for smitte med en automatisk døråbner

I forbindelse med coronapandemien har der været stor fokus på at mindske kontakt og smittespredning. Det handler om, at gøre mest muligt for at undgå unødig kontakt, som kan sprede bakterier og virus. Her kommer dørautomatik og automatiske døre ind i billedet, da døre kan åbnes og lukkes uden menneskelig berøring.
Det betyder, at en dør med påbygget dørautomatik ikke har den samme smitterisiko sammenlignet med en almindelig dør.

Hvilken dør-automatik skal jeg vælge?

Der findes 3 typer at vælge imellem. Alle forbedrer, styrer, sikrer og gør adgangen sikker og behagelig for de besøgende. De kan alle etableres med sensorer, så fuld automatisk åbne og lukke funktion opnås, eller med forskellige tryk og kontakter, så åbning håndteres manuelt 

Svingdøre

Svingdørsautomatik kan benyttes på nye døre og ikke mindst på eksisterende døre, hvilket giver rigtig mange anvendelsesområder.

Skydedørsautomatik fra L&E

Automatiske Skydedøre

Skydedøre er sikre og nemme at benytte og kan benyttes til ethvert indgangsparti. 
Skydedøre kan være enkelt eller to-delt og opfylder en lang række behov.

Karrusel dør fra L&E indbygget i facade

Karruseldøre

Karruseldøre er ofte en del af facaden og er ideel ved indgange med høj trafik. Her kan besøgende komme ind og ud i et jævnt flow. Vi opsætter kun karruseldøre, med høj isoleringsevne, hvad angår træk, støj og vejrlig.

Ofte stillede spørgsmål om automatiske døre

Det afhænger meget af de konkrete forhold og hvordan I ønsker at dørene skal åbne og lukke. Ofte kan der monteres swingautomatik på eksisterende døre, som er den billigste og mest simple løsning til automatisk at åbne døre. 
Alternativt kan der monteres skydedørsautomatik, som kan indbygges over eksisterende dørhul eller i helt særlige situationer er det nødvendigt med nye karrusseldøre.

Alle vores løsninger lever op til de krav myndighederne har sat i DS/EN 16005
Automatiske døre skal udføres efter denne  standard – som gælder både ved installation og efterfølgende service og vedligehold.
Dermed får I størst mulig sikkerhed for personer, der passerer gennem jeres automatiske døre

Ja. DS/EN 16005 standarden kræver, at der skal foretages et årligt eftersyn. Det gør at du kan være tryg ved at  sikkerheden altid er i orden på Jeres automatiske døre.

Det kan være svært at sige, uden vi haft en snak om hvad I ønsker til jeres nye døre. Der kan være følgende hensyn:
Skal dørene åbnes med trykkontakter eller helt automatisk via rader ?
Er døren en del af en flugtvej ?
Skal der integreres til andre systemer – fx  et elektronisk låsesystem ?
Kontakt os via formularen nederst på siden, eller ring til Per Skott på 96264450 så finder vi sammen den rigtige løsning med den rigtige pris.

Hver type af automatisk dør, har sine fordele.

Den bedste, afhænger derfor af det konkrete behov, og kræver en vurdering af hvordan I ønsker døren skal åbne, og derefter hvad der er den bedste og billigste løsning til jeres situation.

Vi rådgiver gerne gratis i telefonen og kommer med et prisoverslag. Ring til Per Skott på 96264450 og hør nærmere.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt Lund & Erichsen

Vil du høre mere om dine muligheder for at lette adgangen til virksomheden, så send os dine informationer, hvorefter vi kontakter dig. 

Bliv kontaktet

L&E som din leverandør af virksomhedens dørautomatik

Lund & Erichsen har mange års erfaring med montage af automatiske døre og døråbnere.

Vi tilbyder også alarmsystemer og adgangskontrolanlæg og vores kunder opnår ekstra fordele, når vi integrerer mellem vores forskellige løsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan lette adgangen til virksomheden så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott.

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer. 
 

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.