Dørautomatik og dørpumper

Her finder du vores løsninger med styring af jeres døre med dørautomatik og automatiske døråbnere, som sørger for at åbne og lukke dørene. Det giver jeres besøgende en sikker og komfortabel adgang. Anvendelsesområderne for disse automatiske dørstyringer er mange:

Bliv kontaktet

Automatiske døre med kvalitet og design

Vi tilbyder forskellige systemer og produkter, så vi kan altid hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til jer og de ønsker og krav I har.

Fælles for de løsninger vi tilbyder er, at de er nøje udvalgt til at klare opgaver, hvor der er meget trafik både ind og ud af dørene. Her er det vigtigt at materialet og dørautomatikken er solidt og kan holde i mange år og sikre en stabil drift under til tider meget hårde forhold.

Også designet har vi lagt vægt på, så det passer til det moderne byggeri.

En stor hjælp med dørautomatik

Styringerne kan åbne og lukke døre, hvis der aktiveres en trykkontakt, på en fjernbetjening eller via en bevægelsesmelder, der åbner og lukker døren automatisk. Det hjælper især borgere, der har svært ved selv at åbne døren. Det er fx kørestolsbrugere og fysisk handicappede.

Automatiske døråbnere kan også mindske fysisk krævende eller uhensigtsmæssig arbejdsstillinger i forbindelse med åbning af døre.

Der findes både automatik til skydedøre og automatik til alm. døre.

Dørpumper og dørlukkere

Dørlukkere benyttes der, hvor man ønsker at døren skal lukke mekanisk og hvor døren ikke må stå åben. Det kan fx. være branddøre og sikkerhedsdøre. Det er både ind og udvendige døre, der kan forsynes med dørlukkere.

Her tilbyder vi kun løsninger og produkter, der er udvalgt til at klare mange års hårdt arbejde under hårde forhold og hvor der samtidig er tænkt over designet.

Dorma-Dørlukker

Dorma dørautomatik

Ofte stillede spørgsmål om automatiske døre

Det kan være svært at sige, uden vi haft en snak om hvad I ønsker til jeres nye døre. Der kan være følgende hensyn:

Skal dørene åbnes med trykkontakter eller helt automatisk via rader ?
Er døren en del af en flugtvej ?
Skal der integreres til andre systemer – eksempelvis et adgangskontrolsystem ?

Men kontakt os, så beregner vi sammen en pris på virksomhedens nye dørløsning

Det afhænger meget af de konkrete forhold og hvordan I ønsker at dørene skal åbne og lukke. Ofte kan der monteres swingautomatik på eksisterende døre.

Alternativt kan der monteres skydedørsautomatik, som kan indbygges over eksisterende dørhul eller i helt særlige situationer er det nødvendigt med nye karrusseldøre.

Alle vores løsninger lever op til de krav myndighederne har sat i DS/EN 16005
Automatiske døre skal udføres efter denne  standard – som gælder både ved installation og efterfølgende service og vedligehold.
Dermed får I størst mulig sikkerhed for personer, der passerer gennem jeres automatiske døre

 

Ja, DS/EN 16005 standarden kræver, at der skal foretages et årligt eftersyn. Det gør at sikkerheden altid er i orden

Tidsstyring af døre

Ved at integrere dørautomatikken med et adgangskontrolsystem eller et Trend CTS system, kan det let styres og kontrolleres, hvornår dørene skal oplåses og hvornår, der skal lukkes og låses. Dette foregår helt af sig selv via integrerede tidsstyringer.

EU standard DS/EN 16005

Vi som installatør og alle vores løsninger overholder DS/En 16005. Standarden angiver krav i forbindelse med design og prøvningsmetoder for automatiske døre.
Det er din sikkerhed for det bedste døranlæg

Et udpluk af

Kontakt Lund & Erichsen

Vil du høre mere om dine muligheder for at lette adgangen til virksomheden, så  sig ja tak til nedenstående

Ja tak, kontakt mig

L&E som din leverandør af virksomhedens dørautomatik

Ved at vælge L&E får du:

  • En installatør med over 100 års erfaring.  
  • Løsninger baseret på moderne teknologi
  • Produkter der overholder sikkerhedsstandarden DS/EN 16005  
  • Løsninger der løbende kan udvides og tilpasse virksomhedens behov

Vores dygtige og engagerede medarbejdere arbejder for at optimere din virksomhed eller dit hjem gennem intelligente og fremtidssikre installationer, indenfor disse fagområder: