Effektive CTS anlæg - energioptimering og bedre indeklima til din virksomhed

Energioptimering med Trend CTS anlæg

Med et effektivt og velreguleret CTS anlæg, får din virksomhed en bedre udnyttelse af energiforbruget samtidig med at I får et bedre indeklima til gavn for alle i virksomheden.

Med Trend CTS sikrer vi virksomheder og institutioner en effektiv bygningsautomatik med præcis styring, regulering og overvågning af byggetekniske funktioner.

Hvad er et CTS anlæg

Et CTS anlæg er opbygget af en hovedcentral og undercentraler sammenkoblet i et netværk. Alle kan programmeres til at håndtere specifikke styringsopgaver, baseret på de input de får fra tilkoblede komponeter, fx temperaturmålere, energimålere, adgangskontrol, lysstyring (Dali og KNX ) og meget andet.

Med CTS løsningen bliver det muligt for den bygningsansvarlige fra et sted at styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i bygningerne. Det foregår fra en PC, tablet eller en mobiltelefon, hvor man via et grafisk interface får et godt overblik over bygningsautomatikken.

I princippet kan hvad som helst styres, men oftest er det varme, ventilation og lys. Det giver et bedre indeklima, samtidig med at der opnås gode energibesparelser, når bygningens tekniske installationer kommunikerer sammen.

Et eksempel kan være, at man i en virksomhed skruer ned for varmen kl 16.30 og skruer op igen til normal temperatur kl 7. I weekender og på helligdage køres der natsænkning. I sommerhalvåret lukkes helt for varmen. Hvis der skal arbejdes udenfor normal arbejdstid, kan medarbejderne indtaste i en kalenderfunktion og “bede” om at varmen ikke lukkes i deres del af bygningen.

Alternativt kan virksomheden sammenkoble adgangkontrollen og CTS styringen, så når sidste mand forlader kontoret og låser via adgangskontrollen, slukkes alt lys, og varme og ventilation stoppes automatisk.

Vil du optimere på virksomhedens energiforbrug. Kontakt os her.

Trend CTS systemhus

Hos Lund & Erichsen installerer og servicerer vi flere typer af CTS-systemer. Dog primært som autoriseret Trend Systemhus, hvor vi installerer og servicerer Trend CTS. Det betyder, at du får en leverandør, der er opdateret om den nyeste teknologi.

Trends CTS produkter er fleksible og løser mange opgaver indenfor bygningsautomatik. Fleksibiliteten viser sig også i betjeningen.

Når du skal styre dit energiforbrug, gør du det præcis på den måde, der giver mening for dig. Eksempelvis via lokale touchskærme, telefoner og computere, hvor du har overblik over anlæggets drift og kan opretholde den optimale balance mellem de ydre påvirkninger, komfort, energiforbrug og andre driftsmæssige krav.

Vores erfaring viser at et velreguleret CTS system ikke alene giver et sundt indeklima, det holder også energiforbruget nede. Det kan du læse mere om nedenfor.

 

Trend CTS IQ Vision- CTS anlæg fra Trend

Et udpluk af kunder hvor vi har installeret et CTS system

Vi har igennem årene hjulpet mange institutioner og virksomheder og lavet CTS anlæg og bygningsautomatik bla hos:

  • Ikast Brande Gymnasium
  • Struer Gymnasium
  • Bauhaus Valby
  • DONG Offshore, Esbjerg
  • Bilhuset Bjarne Nielsen, Herning
  • Fuglsangsø Plejecenter, Herning
  • Folkeskoler og institutioner, Herning kommune
  • Bankernes EDB Central, Herning

Sådan reducerede Dansk Mode & Textil sit elforbrug med 20% på 1 år

Stigende regninger for strømforbruget fik Dansk Mode & Textil til at reagere og kontakte os. Der blev opsat et mål på en besparelse på 15 %. Men med få virkemidler og optimering af et eksisterende CTS system, viste det første års besparelse sig at ligge på lidt over 20 %. Vel og mærke uden at det nævneværdigt gik ud over komfort og indeklima.  Læs artiklen om CTS anlæg ved DM&T

Dansk Mode & Textil er ikke de eneste, der har opnået betydelige energibesparelser. Vi oplever ofte, at vores kunder – med en løsning fra Lund og Erichsen – reducerer deres miljøbelastning og samtidig sparer penge og øger komforten i bygningen.

Skal vi også hjælpe din virksomhed. Kontakt os her.

Har du brug for sparring omkring CTS- og energioptimering ?

Vi har siden 1999 været Trend Systemhus og har deraf hjulpet danske virksomheder med styring og optimering af indeklima og energiforbrug med CTS anlæg.

Med snart 20 års erfaring kan du trygt vælge os som CTS installatør . Kontakt os så gennemgår vi sammen om I har den optimale løsning, eller om vi kan hjælpe jer til en bedre, som samtidig giver besparelser på forbruget.

Kontakt os på tlf. 96264444e-mail kontakt@l-e.dk eller kontaktformularen her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Filmen om CTS styring