Referencer

Hos Lund & Erichsen har vi et godt og tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi sætter stor pris på.

Blandt vore kunder finder du bla. Blücher, Rationel, Mediehusene Midtjylland,  Herning Kommune og Velfac.

Samarbejdet med Herning Kommune betyder bl.a. at arbejdet med at føre fiberforbindelser ind på kommunens skoler udføres af Lund & Erichsen.

Kig nærmere på referencerne herunder, hvor du bl.a. kan læse om det konkrete energioptimeringsprojekt med Dansk Mode & Tekstil og telecasen på House Doctor.

 

L&E logo på flag

Mediehusene Midtjylland

Lund & Erichsen har leveret telefoniløsninger til de tre midtjyske mediehuse. Læs mere om løsningerne og se en udtalelse fra koncernens IT-chef, Niels Mølgaard Thorsen.

Læs hele casen her

Herning Folkeblad

“Lund & Erichsen er vores faste samarbejdspartner indenfor el-teknik, alarm & overvågning, data og ip-telefoni.  Vi kan se, at det samspil der er mellem specialisterne på de forskellige fagområder, kommer os til gode. Lund & Erichsen fungere som vores ”hus-elektriker” og vi oplever, at ingen opgaver er for store – og ingen er for små. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

Steen Bækgaard, Administrationschef

Herningsholm Erhvervsskole

“Samarbejdet med Lund & Erichsen er meget vigtig for os. De har f.eks. altid været gode til, at hjælpe os med div. praktikker til elever, også selvom det måske er en elev med særlige udfordringer”

Majken Graversen, Herningsholm Erhvervsskole

Dansk Mode & Tekstil

Strømkurven knækkede

Dansk Mode & Textil rettede spotlyset mod strømforbruget – og sænkede det på et år med over 20 procent ved hjælp af enkle tiltag.

Se hvordan

House Doctor

Da House Doctor i 2014 skulle have nyt telefonsystem var fokus på, at det skulle være en simpel og brugervenlig løsning, som samtidig gav fleksibilitet i forhold til at kunne betjene opkald fra vores kunder i diverse europæiske lande.

Se hele casen

Her kommer snart endnu en case fra en glad kunde