Referencer

Hos Lund & Erichsen har vi et godt og tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi sætter stor pris på.

Blandt vore kunder finder du bla. Blücher Metal, Rationel, Mediehusene Midtjylland og Herning Kommune.

Samarbejdet med Herning Kommune betyder bl.a. at arbejdet med at føre fiberforbindelser ind på kommunens skoler og daginstitutioner udføres af Lund & Erichsen.

Kig nærmere på referencerne herunder, hvor du bl.a. kan læse om det konkrete energioptimeringsprojekt med Dansk Mode & Tekstil. 

Lund_og_erichsen-flag

Et udpluk af

Strømkurven knækkede ved Dansk Mode & Textil, da de valgte et Trend CTS Anlæg fra Lund og Erichsen,

Da Dansk Mode & Textil rettede spotlyset mod strømforbruget, sænkede de det på et år med over 20 procent ved enkle tiltag.

 

I forbindelse med en større ombygning i Jyske Banks Holstebro afdeling valgte Jyske Bank L&E til at installere og konfigurere en DALI lysstyring.

Når der er behov for det, kan lysstyringen styre lyset ud fra forskellige kriterier fx dagslys indfald. Det giver de ansatte og kunderne en bedre komfort, samtidig med at forbruget reduceres.

“Vi bruger L&E til bla. fremføring af fiber til vores hostingkunder.
L&Es teknikere er meget kompetente og der er aldrig problemer med de leverancer vi får. Og vi får dem til tiden, hvilket er vigtigt for os.
Vi kan kun anbefale L&E.”

Bo Byskov, Bo Data, Vildbjerg

Social og Sundhedsskolen Herning

Vi har gennem mere end 20 år haft et fantastisk samarbejde med Lund & Erichsen, hvor de har leveret gode løsninger indenfor både adgangskontrol, alarmsikringvideoovervågning, telefoni  og andre el-arbejder.  Vores oplevelse er at de tilbyder den løsning der er bedst for os, på trods af at det måske ikke er den løsning de tjener flest penge på. 

Bygningsansvarlig, Bjarne Langhoff

IP telefonsystem ved House Doctor

Da House Doctor i 2014 skulle have nyt IP telefonsystem var fokus på, at det skulle være en simpel og brugervenlig løsning, som samtidig gav fleksibilitet i forhold til at kunne betjene opkald fra vores kunder i diverse europæiske lande.

Med softphone koblet på vores MiVoice Office 400 IP telefonsystem fra Lund & Erichsen har vi nu bl.a. mulighed for at vore kunder ringer til lokale telefonnumre i flere europæiske lande, bliver mødt med velkomsthilsner på deres eget sprog og hurtigere får den rigtige kontaktpartner i røret.

De fleste kald går til vores kontor i Ikast, mens nogle enkelte går til medarbejdere på kontorer i bl.a. Sverige og Spanien. Udover at systemet genkender landekoder har vi med Uni-tel også fået internationale numre, så kunderne ringer et lokalt telefonnummer i det pågældende land. Løsningen dirigerer opkaldene direkte til vores medarbejdere med de rette sprogkompetencer og gør det muligt at give både vore danske og udenlandske kunder en rigtig god service over telefonen.

Dorte Thorup Bjørnø

Læs mere om erhvervstelefoni

Vi er glade ved vores nære samarbejde med Lund & Erichsen. Det bygger på stor tillid og troværdighed omkring produkter og montering af dørautomatik.  Det vi aftaler imellem hinanden er værdiskabende og uden tidspilde og vi forsøger altid sammen og finde den mest simple og effektive løsning.

Salgschef Aksel Hvid, Roslev Herning 

Vi har været yderst tilfreds med Lund & Erichsens indsats og service når vi har haft opgaver der kræver deres ekspertise. 
Lund & Erichsen er gode til at kaste bolde op i luften og er altid lydhøre, så vi sammen har fundet den optimale løsning for at nå i mål med de enkelte projekter.

Kim Larsen, Ass. Halinspektør, Ikast Svømmecenter

Med vores nye telefonsystem fra Lund & Erichsen og internationale telefonnumre koblet i løsningen kan vi tilbyde vores udenlandske kunder en rigtig god service. 
Vi har fået en rigtig god løsning der virker, og når der er behov for det, får vi hurtig hjælp fra L&E.

Søren Wortmann, Praxis Herning A/S

Lund & Erichsen er vores faste samarbejdspartner indenfor el-teknik, alarm & overvågning, data og ip-telefoni.  Vi kan se, at det samspil der er mellem specialisterne på de forskellige fagområder, kommer os til gode. Lund & Erichsen fungere som vores ”hus-elektriker” og vi oplever, at ingen opgaver er for store – og ingen er for små. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Steen Bækgaard, Mediehuset Herning Folkeblad