Referencer

Hos Lund & Erichsen har vi et godt og tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi sætter stor pris på.

Blandt vore kunder finder du bla. Blücher Metal, Rationel, Mediehusene Midtjylland,  Herning Kommune og Velfac.

Samarbejdet med Herning Kommune betyder bl.a. at arbejdet med at føre fiberforbindelser ind på kommunens skoler og daginstitutioner udføres af Lund & Erichsen.

Kig nærmere på referencerne herunder, hvor du bl.a. kan læse om det konkrete energioptimeringsprojekt med Dansk Mode & Tekstil. Du kan også se mere om hvad House Doctor fik ud af et nyt IP telefonsystem.

L&E logo på flag

Dansk Mode & Tekstil

Strømkurven knækkede

Dansk Mode & Textil rettede spotlyset mod strømforbruget – og sænkede det på et år med over 20 procent ved hjælp af enkle tiltag.

Se hvordan

House Doctor

Da House Doctor i 2014 skulle have nyt telefonsystem var fokus på, at det skulle være en simpel og brugervenlig løsning, som samtidig gav fleksibilitet i forhold til at kunne betjene opkald fra vores kunder i diverse europæiske lande.

Læs hele casen her

Jyske Bank

I forbindelse med en større ombygning i Jyske Banks Holstebro afdeling valgte Jyske Bank L&E til at installere og konfigurere en DALI lysstyring.

Når der er behov for det, kan lysstyringen styre lyset ud fra forskellige kriterier fx dagslys indfald. Det giver de ansatte og kunderne en bedre komfort samtidig med at forbruget reduceres.

Fiber Netværk

“Vi bruger L&E til bla. fremføring af fiber til vores hostingkunder.
L&Es teknikere er meget kompetente og der er aldrig problemer med de leverancer vi får. Og vi får dem til tiden, hvilket er vigtigt for os.
Vi kan kun anbefale L&E.”
Bo Byskov, Bo Data, Vildbjerg

Telefoni til Vest-El

”Vi er godt fornøjede med det, og vi har ikke haft nogen issues. Det kører, og det fungerer, og vi har fået leveret det, vi er blevet lovet”

Læs hele casen her

 

Mediehusene Midtjylland

Lund & Erichsen har leveret telefoniløsninger til de tre midtjyske mediehuse. Læs mere om løsningerne og se en udtalelse fra koncernens IT-chef, Niels Mølgaard Thorsen.

Læs hele casen her

Herning Folkeblad

“Lund & Erichsen er vores faste samarbejdspartner indenfor el-teknik, alarm & overvågning, data og ip-telefoni.  Vi kan se, at det samspil der er mellem specialisterne på de forskellige fagområder, kommer os til gode. Lund & Erichsen fungere som vores ”hus-elektriker” og vi oplever, at ingen opgaver er for store – og ingen er for små. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

Steen Bækgaard, Administrationschef

Bojsen Biler

“I forbindelse med en flytning af vores domicil i Holstebro, havde vi nogle ønsker til en ny fleksibel telefonløsning. Vi tog en snak med Lund & Erichsen, som igennem mange år har leveret telefoni til vores afdelinger i Holstebro, Viborg og Skive. Vi valgte en Uni-tel One-Connect løsning fra L&E, baseret på mobiltelefoner. Her får vi den fleksibilitet som vi har brug for i hverdagen med 4 afdelinger. Nu kan medarbejderne hjælpe med at svare opkald fra kunder for hinanden uanset hvor de befinder sig og derudover har vi nu fået muligheden for at vi selv kan administrere og ændre på vores telefonsystem “

Poul Bojsen, Bojsen Biler