LED belysning

Da belysning er en af de store poster på elregningen, vil det være en god ide at skifte til LED belysning, som bruger langt mindre strøm end de traditionelle elpærer og lysrør, samtidig med at LED lys har en længere levetid.

I dag benyttes LED lyskilder overalt. Indendørs og udendørs, i private hjem og i virksomheder. Det hænger uvilkårligt sammen med de mange fordele der er forbundet med LED belysning. Bedre lys, mindre forbrug og længere levetid, er det der oftest forbindes med LED lys.

På markedet findes desværre produkter af meget svingende karakter. Vi benytter kun lyskilder af den bedste kvalitet fra anerkendte producenter.

Vi er eksperter i LED belysning, så vi kan let hjælpe dig til at finde den rigtige belysning til kontorettil butikken, udendørs, lageret eller hvor I skal have renoveret og forbedret belysningen. Vi fortæller gerne mere og viser de forskellige muligheder, der er med denne belysningsteknik.

Kontakt os for bedre lys.

Gode råd når du skal købe LED

Her er nogle få gode råd når du skal købe LED lys:

  • Kig efter den rigtige lumen. I LED pærer erstatter Lumen watt
  • Check farven, for at minde om en glødepære skal LED pæren ligge på 2.700-3.300 K
  • Vælg den rigtige spredningsvinkel / lysudstråling til formålet
  • Vælg den rigtige farvegengivelse. En Ra på mindst 80 passer til det meste.
  • Overvej om pæren skal dæmpes, ikke alle LED pærer kan det

Hvad er LED belysning

LED lys (Light Emitting Diode) består af elektroniske dioder, der ikke udvikler varme på samme måde som traditionelle lyskilder. Dermed bliver slitagen væsentlig mindre, og holdbarheden længere. Modsat en glødelampe kan en korrekt kølet lysdiode lyse konstant i årevis uden at “brænde ud”.

LED Sparepære