LED belysning​

Når du køber ny LED belysning skal du være opmærksom på

Bliv kontaktet

Da belysning er en af de store poster på elregningen, vil det være en god ide at skifte til LED belysning, som bruger langt mindre strøm end de traditionelle elpærer og lysrør, samtidig med at LED lys har en længere levetid.

I dag benyttes LED lyskilder overalt. Indendørs og udendørs, i private hjem og i virksomheder. Det hænger uvilkårligt sammen med de mange fordele der er forbundet med LED belysning. Bedre lys, mindre forbrug og længere levetid, er det der oftest forbindes med LED lys.

På markedet findes desværre produkter af meget svingende karakter. Vi benytter kun lyskilder af den bedste kvalitet fra anerkendte producenter.

Vi er eksperter i LED belysning, så vi kan let hjælpe dig til at finde den rigtige  belysning til kontorettil butikken, udendørs, lageret eller hvor I skal have renoveret og forbedret belysningen. Vi fortæller gerne mere og viser de forskellige muligheder, der er med denne belysningsteknik.

Hvad er LED belysning

LED lys (Light Emitting Diode) består af elektroniske dioder, der ikke udvikler varme på samme måde som traditionelle lyskilder. Dermed bliver slitagen væsentlig mindre, og holdbarheden længere. Modsat en glødelampe kan en korrekt kølet lysdiode lyse konstant i årevis uden at “brænde ud”.

LED Pære

Ofte stillede spørgsmål om LED

I LED pærer måles i Lumen og ikke i watt som en alm. pære

Man måler farven i kelvin. For at minde om en alm. glødepære, skal LED pæren ligge på 2700-3300 K

Ikke alle LED pære kan dæmpes, så har du en lysdæmper i forvejen skal du være meget opmærksom på at få de rigtige LED pærer.

Ra er måleenheden for farvegengivelsen. En Ra på 80 passer til det meste. Derudover skal du også være opmærksom på at du får den rigtige spredningsvinkel / lysudstråling til formålet

Kontakt El-installatør Lund & Erichsen

Står du med en el-teknisk udfordring, skal du have pris på et stykke el-arbejde eller mangler du inspiration på ny belysning, så kontakt os på telefon 96264444 eller nedenstående formular

Bliv kontaktet

Belysningsteknik i over 100 år

Ved at vælge L&E som din el-installatør får du: 

Siden 1912 har L&E været elektriker i Herning, og levet af glade kunder.

Det er din sikkerhed for, at vores el-arbejde, bliver udført korrekt.

Start med at tage kontakt, hvor vi kan snakke om din opgave eller projekt. 

Det er naturligvis uforpligtende.