Uni-tel mobil - fleksible mobilabonnementer til erhverv

Når du vælger L&E og Uni-tel mobil får du:

Bliv kontaktet

Med Uni-tel mobil får virksomheden:

 • Mobilabonnementer uden binding
 • Med Uni-tel mobil vælger du frit mellem TDCs og Telenors netværk.
 • Med Uni-tel TDC net kan du få eSIM.
 • I Uni-tels nyeste Pro abonnementer er inkluderet 5G. Læs mere om Uni-tel og 5G
 • Uanset om du vælger TDC eller Telenor net kan du benytte VoLTE og WiFi-calling. Det er dog ikke alle mobiltelefoner der understøtter dette.
 • Gratis oprettelse og flytning/portering af numre til Uni-tel. 
 • Alle nye Pro abonnementer inkluderer EU Roaming. 
 • Den inkluderede taletid tælles i sekunder, så der takseres og tælles kun det I faktisk bruger. Ikke mere.
 • EU abonnementerne inkluderer tale i DK, til USA, til Norden og EU, samt opkald der foretages og modtages i Norden og EU.
 • Datadelingskort er inkluderet i Pro abonnementerne – Få op til tre ekstra SIM-kort til samme abonnement, så data kan deles mellem f.eks. smartphone og tablet.
 • Håndter flere samtaler på samme tid. Du kan fx parkere samtalen og foretage nyt opkald. Det er let at etablere konferencer med flere deltagere på samme tid. Hvor mange der kan deltage, afgør din mobiltelefon.
 • Undgå dyre overraskelser med roaming til maritime og satellit-baserede net. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse på fx færger, når mobilen roamer. Ikke med Uni-tel mobil, hvor det som standard er slået fra.
 • Via dit login på Unitel selvbetjening, har du overblik over Jeres forbrug og kan let justere pakker op eller ned, hvis forbruget ændrer sig. Abonnementspriserne justeres automatisk ved prisfald, så I altid får den aktuelle dagspris.

Har du brug for mere information om mobilabonnementer fra Uni-tel eller vil du prøve det af, så udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96 26 44 49 .

 

Oversigt Uni-tel mobil

Her ser du en oversigt over Uni-tel mobil pakker som de ser ud pr. februar 2023:

Pakkernes inkluderede tale gælder i DK og fra DK til USA, Norden og EU, samt opkald der modtages og foretages i Norden og EU til DK, Norden og EU.

EU Data Roaming er inkluderet efter EUs fair use grænse, hvor en del af den samlede data kan bruges i EU.  Vælger du at benytte Uni-tel i Telenors net inkluderes også dataroaming i USA, Canada, Tyrkiet og Thailand.

Ofte stillede spørgsmål om Uni-tel erhvervsabonnement

Nej der er ingen binding.

Oprettelse af nye numre og flytning af eksisterende numre koster ikke noget

Det er nemt at etablere et mobil omstillingsbord når Jeres mobilabonnementer er ved Uni-tel. Det gøres via online telefonsystemet Uni-tel One-connect.

I udfylder en fuldmagt på at numrene kan flyttes. Som regel vælger man at flytte ved endt binding. Det er en garanti for at man overholder nuværende aftale og dermed ikke kommer til at betale abonnement 2 steder.

 

Fuldstændig.  TDC og Telenor dokumenterer dette med underskrevne erklæringer.
Se netværks erklæringer her: TDC  –  Telenor

Ja. Uanset om du vælger Uni-tel med TDC eller Telenor dækning, får du gratis 5G med i abonnementet.

Ja i Pro 100 og Pro 250 abonnementerne kan der følge henholdsvis 1 og 3 datadelingskort med i prisen. Med et datadelingskort deler du mobiltelefonens data med fx en tablet eller lign.

Det kan være svært at sige. Men ud fra en undersøgelse som energistyrelsen lavede i 2919, så er danskernes gennemsnitlige dataforbrug 9,5 GB pr måned. Så måske har vi slet ikke brug for så meget som vi regner med.

Start med at kigge på jeres nuværende forbrug:

På Android: Se dataforbrug denne måned indtil nu, ved at gå i indstillinger/forbindelse/databrug

På Iphone:  I indstillinger/mobilnetværk eller mobildata under aktuel periode vises forbruget. I bunden af denne side kan du se periodens længde og evt. nulstille/ starte ny periode

Wifi og VoLTE calling er inkluderet i Uni-tels mobilabonnementer.
Husk din telefon skal understøtte Wifi of VoLTE calling.
Med Wifi calling flyttes samtalen til Wifi nettet. Det er smart, der hvor der måske er lidt dårlig dækning i bygningen.  
Med VoLTE calling benytter man 4G nettet til at tale på. Det kan ofte give en bedre talekvalitet samt bedre mobildækning.

Ja hvis I vælger Uni-tel med TDC net, får I mulighed for eSIM. Dog ikke eSIM til smartwatch. Husk at mobiltelefonen skal understøtte eSIM. På vores side med Uni-tel vejledninger kan du se hvordan du aktiverer eSIM på din mobiltelefon

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Vil du høre mere om fleksible mobilabonnementer fra Uni-tel, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Vil du høre mere om hvad L&E og Uni-tel mobil kan gøre for dig, din virksomhed og dine kunder, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

Har du lyst til at se en demo af mobilabonnementerne i telefonløsningen Uni-tel One-Connect, så kontakt os.

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.