Tyverialarm til erhverv

Når vi installerer alarm til erhverv og virksomheder, er det altid baseret på dine ønsker, krav og eksakte forhold såsom bygningernes beskaffenhed og adgangsforhold.

Og selvfølgelig installeres alarmanlægget altid i henhold til forsikringsbranchens krav og gældende forskrifter.  Vi er naturligvis f- og p-godkendt alarmfirma.

Alarmen kan tilkobles vores døgnbemandede vagtcentral. Der har du sikkerhed, for at virksomheden besøges og kontrolleres hvis alarmen går. Det enten om det er falsk alarm eller ej. Hvis skaden sker og der begås et indbrud, sørger den tilkaldte vægter for at lukke af, så der ikke opstår større skade.

Du kan selvfølgelig også vælge at alarmen sender besked til dig og andre, som så må tage sig af alarmopkaldet.

En tyverialarm kan ofte integreres med en af vores andre sikringsløsninger, så I får en komplet alarmløsning med:

  • Videoovervågning med udendørs kameraovervågning
  • Røgalarm og brandalarm
  • Adgangskontrol, hvor det på elektroniske låse styres hvilke medarbejdere der har adgang til hvilke døre på bestemte tider af døgnet.
  • Tågesikring med røgkanoner.  Se video med en særdeles effektiv tågesikring
Alarm og alarmanlæg til erhverv

Tyverialarm uden abonnement

Tyverialarmer fra L&E er købt, så anlægget er din ejendom.

Vi ser meget ofte, at det giver en væsentlig besparelse i anlæggets levetid. Du kan vælge en serviceaftaler, som omfatter et årligt servicebesøg, hvor vi tester og checker at alarmsystemet er fuldt funktionsdygtigt.  Det er din sikkerhed for at have en løsning der fungerer.

Når du vil høre mere om priser og muligheder så kontakt Per Skott på tlf; 96264450 eller e-mail ps@l-e.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Se mere om alarmsystemer der hjælper med at sikre dine værdier.