Tyverialarm til erhverv

Vi kan med sikkerhed opfylde enhver virksomheds krav og ønsker til sikringen af virksomheden. Med over 25 års erfaring i installation af erhversalarmer sammen med vores store produktudvalg, har vi det bedste grundlag for at tilbyde din virksomhed det bedste på markedet.

For at finde den optimale løsning, som selvfølgelig skal passe til dine sikrings behov her og nu, går vi altid i en meget tæt dialog med kunden. Det er vigtigt at tyverialarmen matcher både nu og i fremtiden.

Det skal være muligt at udvide og opgradere alarmen ved ny og tilbygninger samt ændringer i organisationen.

Udover jeres ønsker og krav kan forsikringsselskabet også stille krav. Virksomhedens tyverialarm skal derfor naturligvis installeres, så det matcher kravene for netop jeres virksomhed.

Vi er F&P godkendt, så vi kan og må installere og rådgive om tyverialarmer til erhverv. Derfor skal du vælge L&E til din alarmløsning. 

Når forsikringsselskabet stiller krav til at virksomhedens sikringsløsning skal matche sikringsniveau 40, så er det vigtigt at din leverandør kender til disse niveauer og kun benytter godkendte produkter, så det endelige resultat kan godkendes til at overholde det krævede sikringsniveau.

En tyverialarm kan ofte suppleres og udvides med en af vores andre sikringsløsninger, så I får en komplet alarmløsning der indeholder følgende:

Vi sikrer dine værdier. Kontakt os her.

Erhvervsalarmer uden abonnement

Kodetastatur til tyverialarm og alarmanlæg

Tyverialarmer fra L&E er købt, så anlægget er din ejendom. Det giver dig en langt mere fleksibel løsning, som frit kan udvides, opgraderes, ændres og måske endda flyttes som det passer dig.

Det at købe sin sikringsløsning ser vi meget ofte giver en væsentlig besparelse i anlæggets levetid, i forhold til lejede løsninger. Vi samarbejder med nogle af markedets bedste finansielle partnere, så vi kan også tilbyde finansierede løsninger.

Som F&P godkendt alarminstallatør udfører vi naturligvis det krævede servicebesøg, hvor vi tester og checker at alarmsystemet er fuldt funktionsdygtigt. Det er din sikkerhed for at have en løsning der fungerer.

Se mere om vores alarmsystemer der hjælper med at sikre dine værdier.

Alarm med vagtcentral

Vi samarbejder med nogle af landets bedste vagtcentraler, som giver dig sikkerhed for overvågning 24 timer i døgnet, hvis du ønsker det. Personalet på den døgnbemandede vagtcentral sidder klar. Uanset om alarmen går pga indbrud, strømafbrydelse eller andre driftsforstyrrelser, tages der hurtig aktion på hændelsen.

Har du valgt at en lokal vægter skal tilkaldes, så sørger vægteren for at finde ud af hvad som er sket, tilkalde relevante personer og evt skal der lukkes af, så der ikke opstår større skade.

Vi sikrer dine værdier. Kontakt os her.

Kun forsikringsgodkendte tyverialarmer

Vi benytter selvfølgelig kun forsikringsgodkendte produkter. Ved nyinstallationer benytter vi:

  • Jablotron alarm 100 + ved små og mellemstore erhvervsvirksomheder
  • NOX system ved større installationer.

Ved specielle krav eller ved udvidelser af eksisterende anlæg benyttes andre typer.

Her har vi hjulpet med en alarm

  • Alpi Danmark A/S
  • Linds A/S
  • B&O Herning
  • Fagblads Gruppen A/S
  • Kabooki
  • Mediehuset Herning Folkeblad

 

Vi sikrer dine værdier. Kontakt os her.