Privatalarm uden abonnement

Tyverialarmer til private hjem er blevet mere og mere almindeligt. Selvom tal viser at antallet af indbrud i private hjem er faldende, vil vi alle gerne sikre vores værdier.

Et af de vigtigste formål med et alarmsystem er at nedsætte risikoen for indbrud og hvis uheldet er ude og det alligevel sker, så skal alarmen sørge for, at de ubudne gæster har så lidt arbejdsro som muligt og dermed forsvinder hurtigst muligt.

En forsikringsgodkendt privatalarm fra L&E opfylder disse kriterier. Hvordan og hvem der skal adviseres ved evt. indbrud og falske alarmer, er et spørgsmål om temperament.

De tyverialarmer vi arbejder med, alarmerer lokalt med fx sirener for at stresse tyven og sørge for at han forsvinder hurtigst muligt. Løsningen kan kombineres med en røgkanon, så bliver de ubudne gæster forhindret helt i deres arbejde. Se her hvordan tågesikring kan forhindre tyven i at gøre sit arbejde.

Men ligeså vigtigt som at få tyven ud, er det at du eller en anden får besked om at der har været indbrud. Alarmanlæggene kan sende besked til dig og andre relevante personer, som så må tage aktion på alarmopkaldet. Eller du kan vælge at koble din alarm til vores døgnbemandede vagtcentral. Der har du sikkerhed, for at adressen besøges og kontrolleres hvis alarmen går. Det enten om det er falsk alarm eller ej. Er uheldet ude og der har været indbrud, sørger den tilkaldte vægter for at lukke huset af, så der ikke opstår større skade. Med en vægterordning er du fri for at komme hjem til ”åben hus”.

Når du køber du din alarm ved L&E, bliver den installeret af uddannede og godkendte alarmteknikere. Det er din sikkerhed for at det hele er opsat efter gældende foreskrifter.

Vores erfaring viser, at hvis du køber din alarm, kan det ofte være tjent hjem på få år i forhold til en tyverialarm, hvor man betaler leje / abonnement.

Undgå indbrud med en privatalarm

Brug vores erfaring når du skal have ny tyverialarm

Når du investerer i en ny tyverialarm, kan der være mange spørgsmål, og her skal du tage os med på råd og trække på vores erfaring. Vores rådgivning omhandler fx nedenstående emner:

  • Skal alarmen være trådløs
  • Vil du eje eller leje din alarm
  • Skal der være tilkobling til vagtcentral eller skal du og andre kontaktes når alarmen går
  • Er det nok at sikre adgangsveje eller skal der etableres en mere komplet sikrings løsning
  • Hvilke type sensorer skal benyttes
  • Og hvad med hunden og katten, bliver de fanget i alarmen
  • Skal der tilkobles kameraovervågning, så du kan se hvad der foregår via din mobiltelefon
  • Skal der være koblet røgalarm på, så der også alarmeres ved brand og røgudvikling

Vælger du et alarmanlæg fra L&E, så får du selvfølgelig råd og vejledning med, så vi er sikre på at du får den løsning, der sikrer dig og dine værdier bedst.

Når du vil have mere information så kontakt Per Skott på tlf; 96264450 eller e-mail ps@l-e.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Se mere om alarmsystemer der kan hjælpe med at sikre dine værdier.

 

Jablotron betjeningspanel til tyverialarm