Privatalarm uden abonnement

Går du med overvejelserne om at anskaffe dig et privat alarmsystem? Fordele er der mange af – men først og fremmest så handler det om, at et alarmsystem holder ubudne gæster væk og giver dig trygheden tilbage i dit eget hjem.

Tyverialarm i hjemmet fra L&E hjælper med at:

Bliv kontaktet

Vi skræddersyer en løsning med privatalarm

Er du i tvivl om, hvordan et alarmsystem virker, og hvorfor det kan være en god måde at skabe tryghed i hjemmet på? Vi skræddersyr og rådgiver om tyverialarmer til private hjem og sørger derfor altid for, at du får den løsning, der imødekommer dine ønsker og. Vi står til rådighed og besvarer de tvivlsspørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Klik her for se et godt tilbud på en Ajax tyverialarm 

Godt tilbud på Ajax tyverialarm
Ajax tyverialarm

Hos Lund & Erichsen køber du din alarm til hjemmet uden abonnement, overraskende gebyrer og uigennemsigtige betingelser. Her køber du med andre ord din alarmløsning, så det er din ejendom. Ser man over alarmens levetid så er det langt den billigste løsning.

Udover at alle vores alarmsystemer er forsikringsgodkendte, så er vi naturligvis F&P godkendt samt ISO 9001:2015 certificeret.

 

Få et sikkert hjem med en tyverialarm

I en årrække har antallet af indbrud i private hjem været faldende, men i 2018 viser der sig desværre en stigning i nogle områder. Føler du dig udsat i dit hjem – og eller ønsker du netop ikke at nå dertil – så kan det være en god idé, du sikrer dit hjem og får trygheden tilbage med en privatalarm.

Vil du vide mere om, hvordan udviklingen har været i netop din kommune, kan du læse mere om det i denne undersøgelse.

Har du allerede oplevet et tyveri i dit hjem?
Når skaden først er sket, føler mange sig usikre i deres hjem. Det kan have indflydelse på både ens søvn og det vågne liv. Det rette alarmsystem kan både forhindre, at tyvene kommer ind, og skræmme dem væk hvis de gør forsøget og kommer ind.

Ferietid – men hvem passer på huset?
Står du og skal på ferie, og er du blevet usikker ved at lade huset stå tomt i 1, 2 eller måske endda 3 uger? Med den rette løsning kan du både få overvåget din grund og dit hjem samt få en døgnbemandet vagtcentral tilkoblet, imens du er væk.

Er kvartertyverierne nået til dit hjem?
Nogle indbrud er organiserede raids mod hele kvarterer. Her kan en videoovervågning sikre, at tyvenes ansigter bliver gemt. Hvilket letter det efterfølgende politiarbejde og forsikringsarbejde.

Gode råd til hvordan sikrer du hjemmet

Hvis du ønsker at sikre dit hjem bedst muligt, er der særligt 4 aspekter, du skal have med i overvejelserne. Der er forskellige måder at gå til sikringen af dit hjem – det afhænger især af det alarmsystem og udstyr, du vælger, samt samspillet mellem de forskellige løsninger. Løsningen kan være alt fra sikringshasper til et større, godkendt alarmsystem, der varetager alle 4 aspekter.

At sikre sit hjem mod indbrud spænder fra godkendte låse og sikringshasper til synlige alarmsystemer med bevægelsesfølere og videokameraer. Det gælder med andre ord om at undersøge mulighederne og overveje, hvad der giver dig den bedste følelse af tryghed.

Hvis indbruddet mod forventning bliver en realitet, så gælder det om at skabe så meget uro som overhovedet muligt. Det giver tyven mindre ro og overblik, og forhåbentligt så meget at indbruddet ender med at være et indbrud og ikke et tyveri.

Forstyrrelserne kan være distraherende både på lyd- og synssiden. Det kan være i form af en støjende sirene eller tågesikring med en eller flere røgkanoner.

Uanset om indbrudstyven lader sig forstyrre af sirener eller røg, er det muligt at dokumentere indbruddet med videoovervågning. En videoovervågning giver 3 fordele:

  • Det virker afskrækkende på tyven som eventuelt dropper indbruddet fuldstændigt for at undgå det fældende bevismateriale.
  • Det gør det efterfølgende politiarbejde nemmere, idet der nu findes billedmateriale af tyvene.
  • Det gør forsikringssagen nemmere, idet tyveriet er dokumenteret.

En videoovervågning kan kobles sammen med bevægelsesfølere og din mobil. Via mobilen kan du altid tilgå dine kameraer, og se hvad der sker i dit hjem og på din grund.

Uanset om indbruddet ender i tyveri eller ej, betyder indbruddet at huset nu står åbent, hvilket giver nem adgang, indtil det bliver lukket af igen.

Er du på ferie eller langt fra dit hjem, kan du få alarmsystemet tilkoblet vores døgnbemandede vagtcentral. På den måde er du sikret en personlig håndtering af indbruddet, og at huset hurtigt bliver lukket af igen. Så undgår du, at der sker flere skader.

Se her hvordan den populære tyverialarm Jablotron 100 benyttes

Privatalarm, hvad skal du vælge?

Når du har besluttet dig for, at en privatalarm er et tiltag, du ønsker at gå videre med, så er der spørgsmål, som du skal tage stilling til. Det handler blandt andet om, hvilke typer af alarmer, du ønsker, og hvordan de skal virke. Det kan f.eks. være spørgsmål om:

  • Skal alarmen være trådløs?
  • Vil du eje eller leje din alarm?
  • Skal der være tilkobling til vagtcentral, eller skal du og andre kontaktes, når alarmen går?
  • Er det nok at sikre adgangsveje, eller skal der etableres en mere komplet sikringsløsning?
  • Hvilke typer af sensorer skal benyttes?
  • Hvad med hunden og katten, bliver de fanget i alarmen?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så tag os med på råd. Privatalarmer kan hurtigt blive lidt af en mundfuld, og hvis alarmsystemet skal give trygheden tilbage, er det selvfølgelig essentielt, at systemet virker og giver den beskyttelse, der er behov for.

Vi tilbyder derfor et årligt servicebesøg, hvor din tyverialarm gennemgås og tjekkes efter i sømmene, så du har sikkerhed for at den virker. Derudover kan vi også drøfte, om du ønsker at justere på den løsning, du i første omgang har valgt.

Det er vigtigt, at du vælger en forsikringsgodkendt løsning og installatør, hvor du får rådgivning baseret på den nyeste viden, og at installationerne er korrekt opsat og godkendt af forsikringsselskaberne. Det er din sikring, når uheldet er ude.

Ofte stillede spørgsmål om tyverialarm til private

Du kan vælge, at du og andre får direkte besked fra alarmen, men der kan også kobles en døgnbemandet vagtcentral evt. med vægter til alarmen. Ved brug af en vagtcentral er du sikret, at der tages hånd om indbruddet / skaden og at huset hurtigt kan blive lukket af igen. 

Sagtens. Ved at integrere tyverialarmen med en videoovervågning kan du koble billeder på din alarmløsning. Du kan se et eksempel på en Jablotron alarm med video

Der er en meget stor præventiv virkning med alarmskilte, så ja vi sætter altid skilte op, som viser at huset er forsynet med tyverialarm. 

Hos L&E køber du din tyverialarm, så det er din ejendom. Det eneste abonnement, der kan komme, er hvis du vil have alarmen på en vagtcentral.

Ja, der følger en mobilapp med, både til android og iphone. Her kan du få tilsendt alarmer til ligesom du og andre i husstanden kan til og frakoble alarmen.

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om hvordan vi kan sikre dit hjem med en tyverialarm, så kontakt os her:

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og Overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.