Privatalarm uden abonnement

Få et sikkert hjem med et alarmsystem, der holder tyvene væk og giver dig trygheden tilbage i dit eget hjem.

Her køber du din alarm til hjemmet uden abonnement, mærkelige gebyrer og uigennemsigtige betingelser. Hos os køber du din alarmløsning, så det er din ejendom. Det er den billigste løsning, hvis man ser på alarmens levetid.

Vi har sammensat et godt tilbud på en Ajax tyverialarm som du bør se på her.

Vi skræddersyr og rådgiver om tyverialarmer til private hjem.

Udover at alle vores alarmsystemer er forsikringsgodkendte, så er vi naturligvis F&P godkendt samt ISO 9001:2015 certificeret.

 

Kontakt os her. Undgå indbrud og skab et trygt hjem nu.

Få et sikkert hjem med en tyverialarm

I en årrække har antallet af indbrud i private hjem været faldende, men i 2018 viser der sig desværre en stigning i nogle områder. Så det er en god ide du sikrer dit hjem og får trygheden tilbage.

Hvordan udviklingen har været i netop din kommune kan du se i denne undersøgelse.

Har du allerede oplevet et tyveri i dit hjem?

Når skaden først er sket føler mange sig usikre i deres hjem. Det kan have indflydelse på både ens søvn og det vågne liv. Det rette alarmsystem kan både forhindre at tyvene kommer ind og skræmme dem væk hvis de entrerer hjemmet.

 

Ferietid. Men hvem passer på huset?

Står du og skal på ferie og er blevet usikker ved at lade huset stå tomt i 1, 2 eller måske endda 3 uger? Med den rette løsning kan du både få overvåget din grund og dit hjem, og få en døgnbemandet vagtcentral tilkoblet.

 

Er kvartertyverierne nået til dit hjem?

Nogle indbrud er organiserede raids mod hele kvarterer. Her kan en videoovervågning sikre at tyvenes ansigter bliver gemt. Hvilket letter det efterfølgende politiarbejde og forsikringsarbejde.

Hvordan sikrer du hjemmet

Hvis du ønsker at sikre dit hjem, er der 4 aspekter du skal tænke over.

Måden du vælger at takle de 4 punkter på, kan være mange og det alarmudstyr du vælger at bruge afhænger af, hvilken eller hvilke sikringsløsninger du fokuserer på. Her kommer samspillet og integrationen mellem de forskellige løsninger til at spille en stor rolle.

Løsningen kan gå helt fra sikringshasper til et større godkendt alarmsystem, der varetager alle 4 aspekter.

 

1. Nedsæt risikoen for at et indbrud finder sted.

At sikre sit hjem mod indbrud spænder fra godkendte låse og sikringshasper til synlige alarmsystemer med bevægelsesfølere og videokameraer.

 

2. Give tyvene, hvis de kommer ind, så lidt arbejdsro som muligt.

Hvis indbruddet alligevel er en realitet, gælder det om at skabe så meget uro som overhovedet muligt. Det giver tyven mindre ro og overblik, og forhåbentligt så meget at indbruddet ender med at være et indbrud og ikke et tyveri.

Forstyrrelserne kan være lydirriterende eller synsirriterende. Hvilket henholdsvis kan være en sirene eller tågesikring med en eller flere røgkanoner.

Undgå indbrud med en tyverialarm i hjemmet

3. Videoovervågning af indbruddet

Uanset om indbrudstyven lader sig forstyrre af sirener eller røg, er det muligt at dokumentere indbruddet vha. videoovervågning. En videoovervågning giver 3 fordele:

 1. Det virker afskrækkende på tyven som eventuelt dropper indbruddet fuldstændigt for at undgå det fældende bevismateriale.
 2. Det gør det efterfølgende politiarbejde nemmere idet der nu findes billedmateriale af tyvene.
 3. Det gør forsikringssagen nemmere da tyveriet er dokumenteret.

En videoovervågning kan kobles sammen med bevægelsesfølere og din mobil. Via mobilen kan du altid tilgå dine kameraer og se hvad der sker i dit hjem og på din grund.

 

4. Advisere dig eller andre om indbrud.

Uanset om indbruddet ender i tyveri eller ej, betyder indbruddet at huset nu står åben. Hvilket giver nem adgang indtil det bliver lukket af igen.

Er du på ferie eller langt fra dit hjem, kan du få alarmsystemet tilkoblet vores døgnbemandede vagtcentral. På den måde er du sikret en personlig håndtering af indbruddet og at huset hurtigt bliver lukket af igen. Så undgår du at der sker flere skader.

 

Privatalarm, hvad skal du vælge?

Når du har besluttet dig for hvad der skal kobles på din tyverialarm, er der også spørgsmål til, hvilke typer alarmer du ønsker og hvordan de skal virke. Det kan f.eks. være spørgsmål om:

 • Skal alarmen være trådløs?
 • Vil du eje eller leje din alarm?
 • Skal der være tilkobling til vagtcentral eller skal du og andre kontaktes når alarmen går?
 • Er det nok at sikre adgangsveje eller skal der etableres en mere komplet sikrings løsning?
 • Hvilke type sensorer skal benyttes?
 • Hvad med hunden og katten, bliver de fanget i alarmen?
 • Skal der tilkobles kameraovervågning, så du kan se, hvad der foregår via din mobiltelefon?
 • Skal der være koblet røgalarm på, så der også alarmeres ved brand og røgudvikling?

Privatalarmer kan hurtigt blive lidt af en mundfuld og hvis alarmsystemet skal give trygheden tilbage, er det selvfølgelig essentielt, at systemet virker og giver den beskyttelse, der er behov for. Vi tilbyder derfor et årligt servicebesøg, hvor din tyverialarm gennemgåes og checkes, så du har sikkerhed for at den virker.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så tag os med på råd.

Det er vigtigt, at du vælger en forsikringsgodkendt løsning og installatør, hvor du får rådgivning baseret på den nyeste viden og at installationerne er korrekt opsat og godkendt af forsikringsselskaberne. Det er din sikring, når uheldet er ude.

Undgå indbrud og skab et trygt hjem nu. Kontakt L&E her

 

 

Jablotron betjeningspanel til tyverialarm

Betjeningspanel til Jablotron alarm

Se her hvordan den populære Jablotron 100 benyttes