El-teknik og eI installation har i over 100 år været og er stadig vores grundspeciale. For dig betyder det en el-installatør, der leverer godt håndværk samt el-arbejde og service i høj kvalitet

Elektriker i Herning med mangeårig erfaring og øje for kvalitet

Leder du efter en elektriker i Midtjylland?
Hos Lund & Erichsen udfører vi alle el-installationer og elarbejde for både private og erhverv i hele midtjylland, Herning, Århus og omegn. Vi udfører alle typer opgaver, uanset om der er tale om traditionelle eller intelligente elinstallationer.

Siden 1912 har el installation været vores grundspeciale. Vi giver dig el-arbejde af høj kvalitet, der dækker netop dine behov. Vores kompetencer inden for elinstallationer betyder, at vi er i stand til at klare forskellige entrepriseformer; fra total-, hoved og fagentrepriser til underentrepriser. Kort sagt, er du i sikre, kompetente hænder, når du lader Lund & Erichsen håndtere dine el-tekniske udfordringer.

Vi tilbyder el arbejde inden for flere el-tekniske kategorier:

  • Opgradering af dit belysningsanlæg – mindre el-forbrug samt længere levetid på dine lyskilder. Se mere om kontorbelysning
  • Opgradering af din el-tavle – større sikkerhed og øget brugervenlighed.
  • Råd og vejledning i forhold til el-arbejde i nybyggeri og renovering.
  • Elinstallationer til erhverv og industri.

 

Nye El installationer. Kontakt os nu.

 

Fuga stikkontakt

Overlad trygt dine elektriske installationer til os

Uanset om du skal have nyt eller står foran en renovering, så tag altid os med på råd. Her vil du altid få den bedste rådgivning og udførsel af den el opgave du skal have udført.

I alle vores løsninger tænker vi i optimering af energiforbruget. Med de stigende energipriser, er det altid vigtigt at tænke på at minimere forbruget. Det gøres fx ved hjælp af energirigtig belysning, hvor vi hjælper med at finde den rigtige løsning. I dag er LED belysning omdrejningspunktet netop for at få nedsat energiforbruget.

Desværre ser vi ofte at man glemmer at tænke på lysforholdene der er forbundet med nye LED lyskilder, og det kan afstedkomme decideret mangel på lys, fordi nye LED pærer ikke altid er på højde med traditionel belysning. Her kan vi hjælpe og rådgive

 

Få gratis eftersyn

Vi giver gerne et eftersyn, hvor vi konstaterer om I har den optimale løsning, eller om vi kan hjælpe jer til en bedre løsning og samtidig hjælpe med at opnå besparelser på forbruget.

Lyder det som noget for dig, så kontakt Thomas Pedersen og få en god snak om din situation.

Vidste du?

Hvis du udskifter din nuværende belysning til ny LED kan investeringen tjenes hjem via lavere forbrug på 1-3 år. Samtidig forlænges levetiden med op til 5 gange.

Læs mere om LED

Har du brug for sparring om El-installationer?

Jeg sidder klar til en snak om, hvordan vi bedst muligt løser netop de udfordringer I har, men først lidt information om mig:

Jeg har været ansat ved L&E siden 1995 og er projektleder for El-installationer og belysningsteknik. Jeg har over 5 års anciennitet med projektering- og udførelse af El-projekter, og er skarp på nyt LED belysning og energibesparende foranstaltninger, samt tilbudsgivning på El-projekter.  Jeg kan dermed tilbyde dig en god sparring på ny- og ombygning m.h.t. moderne løsninger.

Kontakt mig på enten telefon eller mail – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Telefon: 96264454

Thomas Pedersen, projektleder
El og belysningsteknik