EI-installation og el-teknik har i over 100 år været og er stadig vores grundspeciale. For dig betyder det en el-installatør, der leverer godt håndværk samt el-arbejde og service i høj kvalitet

Elektriker i Herning med mangeårig erfaring og øje for kvalitet

Leder du efter en elektriker i Midtjylland?
Hos Lund & Erichsen udfører vi alle el-installationer og elarbejde for både private og erhverv i hele midtjylland, Herning, Århus og omegn. Vi udfører alle typer opgaver, uanset om der er tale om traditionelle eller intelligente elinstallationer.

Siden 1912 har el-arbejde været vores grundspeciale. Vi giver dig el- arbejde af høj kvalitet, der dækker netop dine behov. Vores kompetencer inden for elinstallationer betyder, at vi er i stand til at klare forskellige entrepriseformer; fra total-, hoved og fagentrepriser til underentrepriser. Kort sagt, er du i sikre, kompetente hænder, når du lader Lund & Erichsen håndtere dine el-tekniske udfordringer.

Vi tilbyder el arbejde inden for flere el-tekniske kategorier:

  • Opgradering af dit belysningsanlæg – mindre el-forbrug samt længere levetid på dine lyskilder. Se mere om kontorbelysning
  • Opgradering af din el-tavle – større sikkerhed og øget brugervenlighed.
  • Råd og vejledning i forhold til el-arbejde i nybyggeri og renovering.
  • Elinstallationer til erhverv og industri.
Fuga stikkontakt

Dørautomatik

Med dørautomatik / elektriske døråbnere kan man åbne ved at aktivere en trykkontakt, en fjernbetjening eller en bevægelsesmelder, der så åbner døren automatisk.

Dørautomatikken kan hjælpe borgere, som har svært ved selv at åbne døren. Eks. Kørestolsbrugere og svært fysisk handicappede.
I indgangspartier i offentlige bygninger , butikker og ind til trappeopgange i boligblokke kan det være hensigtmæssigt at døren åbner automatisk.

På sygehuse i forbindelse med depoter og adgange anvender man ofte automatik til åbning af døre.
Kan desuden mindske fysisk krævende eller uhensigtsmæssig arbejdsstillinger i forbindelse med åbning af døren.

Dørautomatik kan samkøres med elektronisk adgangskontrol og aflåsning, samt tidsstyring af åbningstider.

Se mere om dørautomatik

Geze pumpe for dørautomatik

Få gratis eftersyn

Vi giver gerne et eftersyn, hvor vi konstaterer om I har den optimale løsning, eller om vi kan hjælpe jer til en bedre løsning og samtidig hjælpe med at opnå besparelser på forbruget.

Lyder det som noget for dig, så kontakt Thomas Pedersen og få en god snak om din situation.

Vidste du?

Hvis du udskifter din nuværende belysning til ny LED kan investeringen tjenes hjem via lavere forbrug på 1-3 år. Samtidig forlænges levetiden med op til 5 gange.

Læs mere om LED

Har du brug for sparring om El-installationer?

Jeg sidder klar til en snak om, hvordan vi bedst muligt løser netop de udfordringer I har, men først lidt information om mig:

Jeg har været ansat ved L&E siden 1995 og er projektleder for El-installationer og belysningsteknik. Jeg har over 5 års anciennitet med projektering- og udførelse af El-projekter, og er skarp på nyt LED belysning og energibesparende foranstaltninger, samt tilbudsgivning på El-projekter.  Jeg kan dermed tilbyde dig en god sparring på ny- og ombygning m.h.t. moderne løsninger.

Kontakt mig på enten telefon eller mail – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Telefon: 96264454

Thomas Pedersen, projektleder
El og belysningsteknik