Den rette butiksbelysning

Den rette butiksbelysning handler om at få dine kunder til at synes, at du har en behagelig butik og at det er rart at være i butikken. Så får kunden en god oplevelse.

Samtidig skal belysningen få dine varer til at fremstå så naturligt og indbydende som muligt. Så vil kunderne gerne købe dine varer.

Det hjælper vi dig med. Samtidig vil vi gerne hjælpe dig med at nedsætte dit energiforbrug.

Ifølge tal fra energistyrelsen fra 2017 kan danske detailbutikker spare 249 mio kr. over syv år ved at skifte til ny lavenergi LED belysning. Udgiften til belysning udgør i gennemsnit 50 % af elforbruget i detailbranchen.

Vi har rigtig gode erfaringer med, at investeringen i ny belysning er sparet hjem på kort tid. Det hænger selvfølgelig sammen med det lavere el-forbrug, men også at nye moderne lyskilder har en meget længere brændetid og deraf holder længere og ikke skal udskiftes så ofte.

Vi fremviser gerne hvad du har af muligheder med ny belysning i din butik.

 

Vil du også spare på el-regningen så kontakt vores belysningseksperter her.

 

 

Butiksbelysning med LED spot

Når vi skal etablere nyt lys i butikken, sørger vi altid for:

At vælge den rigtige farvenuance. Det får varerne i butikken til at fremstå bedst muligt. Forskellige varer kræver forskellige lyskilder. Ligesom der ved kassen skal være et andet lys end ved tøjstativerne.

At du får en fleksibel løsning, hvor du selv kan flytte rundt på lyset når varer flyttes eller butiksindretning ændres. Det gøres med fleksible skinne systemer, hvor de monterede spots let flyttes til ny placering.

Vi bruger kun LED lavenergi belysning. Selvfølgelig pga. det mindre el.forbrug, men der er også den fordel at de udvikler mindre varme og deraf kan sidde tættere på varerne og ofte vil give bedre lys. Du kan med den rette belysning, sætte bedre fokus på udvalgte varer, helt ned i detaljen.

Vi regner altid på om den nye butiksbelysning med fordel kan udvides med en lysstyring. Så kan det styres, hvornår på dagen lyset skal tænde og slukke i forskellige butiksområder, eller måske skal dæmpes i andre områder af butikken, ud fra tid eller det naturlige lys indfald, der kommer i løbet af dagen.

Butiksbelysning forbedrer lysforhold og sparer på elregningen

Lysskinne med LED spot