Adgangskontrol med låsesystemer

Få fuld adgangskontrol med et elektronisk låsesystem til erhverv, institutioner og butikker.

Kender du det……

At en medarbejder mister en nøgle eller glemmer at aflevere den tilbage? Fx efter endt ansættelse.

At dine medarbejdere møder på tider, hvor der ikke er mulighed for at lukke dem ind? Fx om natten eller før virksomheden åbner.

At du gerne vil kunne kontrollere adgange til bestemte rum /afsnit / afdelinger af virksomheden? Fx baseret på ansvarsområder.

Med et fuldt udviklet adgangskontrolsystem kan du undgå meget af det tidsspilde og det økonomiske tab, der er forbundet med almindelige nøgler.

Derudover giver elektroniske dørlåse nogle informations muligheder, som du ikke har med de almindelige nøgle.

Få fuld adgangskontrol. Kontakt os her.

 

Salto dørlås med kodetasttatur

Adgangskontrol med elektroniske dørlåse

Lad os kigge nærmere på de muligheder der ligger i et af de elektroniske låsesystemer.

Dørhåndtag med kode
Adgangskontrol kan nemt styres med kodelåse der sidder direkte på dørhåndtaget. Dette er især relevant i butikker, virksomheder og institutioner hvor man ønsker adgangskontrol med kunder, ansatte, klienter eller besøgende.
Det kan handle om at bremse adgange pga. sikkerhed, ansvarsområder eller fortrolighed.

Nøglekort og nøglebrikker
For at undgå besværet, og de økonomiske aspekter, i at indsamle nøgler fra medarbejderne kan løsningen være nøglekort eller nøglebrikker.
Her sletter du nemt de medarbejdere der ikke skal have adgang mere.
Det kan både skyldes endt ansættelsesforhold eller ændring af ansvarsområder.

Elektronisk låsesystem med tidsregistrering
De elektroniske låse kan også tilkobles et tidsregistreringssystem. Systemet gør det nemt at se hvem der møder hvor og  hvornår. Tidsregistreringssystemet kan altså både bruges som et tjek af hvornår medarbejderne møder ind og stempler ud. Men det kan også bruges som en log over hvem der befandt sig hvor i virksomheden og hvornår.

Salto Proaccess software

Elektronisk låsesystem

Helt overordnet giver et adgangskontrolsystem dig mulighed for at:

  • Bremse adgang
  • Give adgang
  • Få et overblik over hvem har været hvor og hvornår

Et adgangskontrolanlæg og elektronisk låsesystem kan også kobles sammen med en af vores andre alarmløsninger og giver den fulde sikkerhed ved integration med en tyverialarm og et videoovervågningssystem.
Det gør det muligt at se, om der finder uautoriserede adgange sted. Det som i fagsprog kaldes for tailgating. Altså når én adgang hiver andre med ind igennem den åbne dør.
For at sikre en optimal adgangskontrol kan det derfor være nødvendigt med dørautomatik, dørpumper og sluser. Det sikrer fuld lukning af dør efter adgang og at kun én kommer ind af gangen.

 

Få den adgangskontrol og det låsesystem der passer til din virksomhed

Vi har mange års erfaring med rådgivning og installation af adgangskontrol og låsesystemer hos butikker, virksomheder og institutioner.

Vores systemer og vores alarmteknikere opfylder ISO 9001:2015 kravene, så vi som alarminstallatør er F&P godkendt ( forsikringsbranchen)

 

Få rådgivning om låsesystemer

Referencer

Her kan du se hvordan sikringssystemet NOX, integrerer både adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning i samme platform.

 

Brug for kontrol over adgangen. Kontakt os her.