Fleksibel adgangskontrol og elektroniske låsesystemer

Hos os får du markedets mest fleksibele adgangskontrol og elektroniske låsesystemer. Med vores produktudvalg kan vi altid finde en løsning, der matcher jeres ønsker og behov. Vi har erfaring med alt fra få døre til mange hundrede på én opgave.

Vi leverer kun adgangskontrolanlæg fra markedets bedste producenter. Se fx her, hvordan et Salto låsesystem virker.

Systemerne kan opgraderes og udvides i takt med at virksomhedens behov ændres. Og selvfølgelig er alle systemer F&P godkendt, ligesom vi selv er.

Alle løsninger kan udvides, så adgangskontrollen integreres med en af vores andre alarmsystemer, fx en tyverialarm eller en videoovervågning. Det kan samle alle dine løsninger til én løsning.

Vores løsninger er lette at administrere, og det er nemt for jer at administrere de adgangskort eller nøglebrikker, der styrer det elektroniske låsesystem.

I kan selv ændre og regulere, så de enkelte medarbejdere kun har adgang til de dele af bygningerne, som er relevante for netop den enkelte medarbejder.

Hvornår har du brug for et adgangskontrolsystem

Der er mange grunde til at vælge en adgangskontrol. Helt overordnet får du mulighed for at give og bremse adgang til virksomheden eller områder i virksomheden.

Så mulighederne er mange:

Når medarbejderne har fleksible arbejdstider, og der ikke er mulighed for at lukke dem ind. Fx om natten eller før virksomheden åbner

Hvis I gerne vil kunne kontrollere adgange til bestemte rum /afsnit / afdelinger af virksomheden. Fx baseret på personalets ansvarsområder

Sikkerhed for at udefrakommende ikke kan komme ind i virksomheden, før åbningstid.

Hvis kunder og gæster i virksomheden ikke må have adgang til bestemte områder

Få fuld adgangskontrol. Kontakt os her.

Dine fordele med et adgangskontrolanlæg

Der er nogle klare fordele ved brug af et adgangskontrolsystem:

Virksomheden bliver nøglefri: Med et fuldt udviklet adgangskontrolsystem undgås meget af det tidspilde og det økonomiske tab, der er forbundet med almindelige nøgler.

Information: Du kan til hver en tid se, hvem der har været i virksomheden (eller på et område af virksomheden) og hvornår.

Du administrerer selv brugernes rettigheder, så det reguleres, hvem der kan komme ind og hvornår

Salto Proaccess software

Få den adgangskontrol og det elektroniske låsesystem der passer til din virksomhed

Vi har mange års erfaring med rådgivning og installation af adgangskontrol og låsesystemer hos butikker, virksomheder og institutioner.

Vores systemer og vores alarmteknikere opfylder ISO 9001:2015 kravene, og vi er som alarminstallatør F&P godkendt (forsikringsbranchen)

Her kan du se nogle af vores kunder:

  • Herning Bibliotekerne
  • CGI
  • Herningsholm Erhvervsskole
  • Beierholm
  • Jens Møller Products

Kontakt os her. Vi kan også hjælpe dig

Salto adgangskontrol

Her kan du se, hvordan sikringssystemet NOX, integrerer både adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning i samme platform.

 

Brug for kontrol over adgangen. Kontakt os her.