Fleksibel adgangskontrol og elektroniske låsesystemer

Hos Lund & Erichsen får du markedets mest fleksible adgangskontrol og elektroniske låsesystemer. Med vores produktudvalg kan vi altid finde en løsning, der matcher jeres ønsker og behov. Vi har erfaring med alt fra få døre til mange hundrede på én opgave.

Bliv kontaktet

Fordelen ved et elektronisk låsesystem fra Lund & Erichsen

Er du i tvivl om, hvorfor du skal vælge en løsning med elektronisk låsesystem og adgangskontrol fra L&E?
En af fordelene ved at vælge et adgangskontrolsystem fra L&E er, at denne kan integreres med et af vores andre alarmsystemer – som fx en tyverialarm eller en videoovervågning. Du kan med andre ord kan samle alle dine alarmløsninger i ét system.

Vores løsninger er lette at administrere, da I med adgangskort og nøglebrikker kan styre det elektroniske låsesystem. Administration af systemet foretager den ansvarlige fra en PC. Her kan han / hun oprette og slette kort og brikker ved ansættelser og fratrædelser.

Vi leverer kun adgangskontrolanlæg fra markedets bedste producenter. Se fx her, hvordan et Salto låsesystem virker.

Systemerne kan opgraderes og udvides i takt med at virksomhedens behov ændres. Og selvfølgelig er alle systemer F&P godkendt, ligesom vi selv er.

I kan selv ændre og regulere i adgangene, så de enkelte medarbejdere kun har adgang til de dele af bygningerne, som er relevante for netop den enkelte medarbejder.

Dine fordele med et adgangskontrolanlæg

Der er nogle klare fordele ved brug af et adgangskontrolsystem:

Virksomheden bliver nøglefri: Med et fuldt udviklet adgangskontrolsystem undgås meget af det tidspilde og det økonomiske tab, der er forbundet med almindelige nøgler.

Information: Du kan til hver en tid se, hvem der har været i virksomheden (eller på et område af virksomheden) og hvornår.

Du administrerer selv brugernes rettigheder, så det reguleres, hvem der kan komme ind og hvornår

Her kan du se, hvordan sikringssystemet NOX, integrerer både adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning i samme platform.

Hvornår har du brug for et adgangskontrolsystem

Der er mange grunde til at vælge en adgangskontrol til din virksomhed og de bygninger, I har. Men det kan være svært at vurdere, hvornår behovet er der. Et adgangskontrolsystem kan være en god måde at skabe overblik og sikre rammer – også når du eller dine kollegaer ikke selv er til stede. En stor fordel er, at du får mulighed for at give og bremse adgang til dele og områder i virksomhedens lokaler og bygninger.

Mulighederne er med andre ord mange – her får du et udpluk:

  • Når medarbejderne har fleksible arbejdstider, og der ikke er mulighed for at lukke dem ind. Fx om natten, eller før virksomheden åbner.
  • Hvis I gerne vil kunne kontrollere adgange til bestemte rum/afsnit / afdelinger af virksomheden. Fx baseret på personalets ansvarsområder.
  • Sikkerhed for at udefrakommende ikke kan komme ind i virksomheden, før åbningstid.
  • Hvis kunder og gæster i virksomheden ikke må have adgang til bestemte områder

Få den adgangskontrol og det elektroniske låsesystem der passer til din virksomhed

Vi har mange års erfaring med rådgivning og installation af adgangskontrol og låsesystemer hos butikker, virksomheder og institutioner – der er med andre ord ikke den opgave, vi ikke kan løse.

Vores systemer og vores alarmteknikere opfylder ISO 9001:2015 kravene, og vi er som alarminstallatør F&P godkendt i forsikringsbranchen.

Her kan du se nogle af de kunder, vi har betjent med alarm- og elektroniske låsesystemer:

  • Herning Bibliotekerne
  • CGI
  • Herningsholm Erhvervsskole
  • Beierholm
  • Jens Møller Products

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om hvordan vi sikrer din virksomhed med en adgangskontrol, så send dine kontaktinfo til os her:

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmsystemer.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og Overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.