Flexfone en hosted PBX og Cloud telefoniløsning - Erhvervstelefoni uden binding

Som Flexfone forhandler kan Lund & Erichsen sørge for din virksomheds hostede PBX fra Flexfone, en Cloud telefoniløsning, der let samler al din kommunikation i samme løsning og nemt integrerer alle dine enheder:
Bordtelefon, mobil og Softphone, og så er løsningen endda proppet med funktioner uden merpris. Funktioner som adskiller løsningen fra mange andre løsninger.

Hos L&E kan du prøve Flexfone gratis i 30 dage. 

Bliv kontaktet

Mobilabonnementer i TDC net

Mobiltelefoner kan tilknyttes og integreres i løsningen. Mobilbrugeren får dermed adgang til telefonsystemets mange funktioner. Det kan enten være via koder eller via Myfone mobil app. 

Flexfone benytter TDCs mobilnet og inkluderer Volte og Wifi Calling.
Der tilbydes forskellige taletidspakker og abonnementerne inkluderer muligheden for flere numre, så du kan fx have både et mobilnummer og et arbejds nummer tilknyttet samme abonnement og til samme pris.

De viste priser på mobilabonnementer er nyeste priser, som tager højde for de nye EU roaming regler 2017 og inkluderer EU Roaming. Altså kan hele pakkens taletid benyttes i alle EU lande.

Flexfone benytter EUs fair use grænse på data. Fx vil du i en Fri med 75 GB få 26,5 GB data i EU pr mdr. 
Abonnementerne benytter Speeddrop i Danmark, så ved overskridelse nedsættes hastighed. Der lukkes ikke for data.

Flexfone med 5G netværk

Med Flexfone får du også mulighed for at benytte det nye lynhurtige 5G netværk, for det er inkluderet i alle pakker. Husk at din telefon skal understøtte 5G.

Priser på Flexfone mobilpakker

Pakkesammensætning med priser pr januar 2024:

Ved Flexfone kan du vælge mellem alm SIM kort eller eSIM.

I Fri tale med 75, 150 og 250 GB er inkluderet henholdsvis 1 2 og 3 datadelingskort.
Derudover får du også en gratis mulighed for eSIM til Apple Watch og Samsung SmartWatch. Se hvordan du aktiverer det under vores faq.

Ud over EU Roaming er roaming i 63 lande inkluderet. Hvilke lande der er tale om kan du se her

Oversigt over indhold i Flexfone mobilpakker med priser pr oktober 2023
Flexfone indhold og mobilpriser pr. 1 januar 2024

Myfone. Brugervenlig Mobilapp

Med Myfone installeret på mobiltelefonen har medarbejderen alle funktioner med sig i lommen og kan uden problemer telefonbetjene kunderne 

Integration til Microsoft Teams

Med Flexfones integration til Microsoft Teams får I løsningens funktionalitet direkte ind i virksomhedens Teams.
Med integrationen benyttes Teams klienten som en telefon, hvor I kan foretage, modtage, omstille og viderestille opkald fra kollegaer og kunder. Integrationen håndteres via Call2Teams Go, hvor det ikke er nødvendigt med Microsoft Phone license til hver medarbejder. Se mere om integration til Teams her:

Funktioner med Flexfone:

Løsningen tilbyder selvfølgelig de funktioner der skal til for, at du kan drive en professionel forretning: velkomst evt. med tastevejledning, ventemusik, telefonsvarer, telefonkøer, indtrækningsgrupper og andre basale funktioner, men der hvor der er kræset for funktionerne er:

Statistik: Løsningen inkluderer en særdeles flot statistik og historik, som viser alle informationer om ind- og udgående opkald, forsynet med dato og tid og hvordan opkaldene er blevet betjent og besvaret.

Optagelse af telefonsamtaler, både indgående og udgående. Mht optagelse af telefonsamtaler er det meget vigtigt at du sætter dig ind i reglerne om dette inden optagelser påbegyndes.  Reglerne kan ses her ved Datatilsynet.

Mødetelefon; du opretter telefonmøder, hvor kollegaer og eksterne parter ringer ind og deltager. I bruger mødetelefonen gratis, dine kunder og samarbejdspartnere betaler kun alm. telefontakst. Se mere om mødetelefonen

Storskærm: Applikation der benyttes i fx kundeserviceafdelingen. Her får du det store overblik over virksomhedens telefoni, antal kald i kø, ventetider, hvilke kollegaer er meldt ind og ud, samt en statistik for dagens opkald. Forskellige storskærme kan individuelt tilpasses andre af virksomhedens afdelinger.

Softphone / telefon på din computer, som automatisk viser dig hvem opkaldet kommer fra ? Der er nemlig indbygget adresse- og virksomheds opslag, så det automatisk viser hvem der ringer. Samtidig kan du se alle relevante informationer om dine kollegaer; ledig eller optaget, gået hjem eller i møde, evt. hvad der står i deres kalender lige nu. Alt dette tilbyder den nye Softphone integreret i Myfone. Det eneste der skal til er et hovedsæt.
Og måske en busylight der giver medarbejderne mulighed for, at se når hinanden er optaget af telefonsamtaler. Flexfone Myfone understøtter fuld funktionalitet med busylights.

Profilskift: Din ringeprofil, ( som bestemmer hvordan du vil modtage dine opkald), skifter du manuelt, automatisk på en tidstyring eller via din outlook kalender. Det kan fx være dit firma / fastnet nummer dirigeres til en telefonsvarer kl. 16.00, mens dit mobilnummer fortsætter med at ringe på din mobil.

Vil du høre og se mere om Flexfone så udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder.

Flere telefonfunktioner:

Bordtelefon, mobil eller Softphone telefon på skærm: Du bestemmer selv hvor du vil modtage dine opkald. Lige meget hvor du modtager opkaldet kan det naturligvis omstilles til kollega.

Applikation der installeres på PC eller via app på mobil. Giver let adgang til alle relevante informationer om dine kollegaer. Om de er ledige, optaget på telefon, i møde eller måske noget helt andet. Der kan integreres med jeres outlook kalender, sådan at denne information også vises på skærmen. Derudover er der adgang til medarbejderens personlige statistik over ind- og udgående samtaler.

Myfone applikationen kan bruges som en softphone / telefon på computer. Tilslut et hovedsæt så er du igang.

Løsningen tilbyder uanede muligheder for velkomst, lukke og kø-beskeder, evt. med tastevejledning så kunden kan taste sig igennem til korrekt afdeling. Med landekodestyring mødes kunden med en velkomst oplæst på kundens eget sprog. Vi hjælper dig selvfølgelig også med professionelt indtalte beskeder.

for både medarbejder og virksomhed. Spol og lyt igen med telefonsvareren og få evt. kundens indtalte besked tilsendt som e-mail.

Virksomhedens åbningstider styres nemt og simpelt, så jeres kunder får den rigtige information, når de ringer hvis der er lukket.

Log ind og log ud af virksomhedens telefonkøer. Det gøres med kode, med Mobilapp, eller fra Myfone på computeren.

I modtager alle tilsendte faxe som PDF på e-mail. Skulle det blive nødvendigt at sende en fax, gøres dette fra jeres mailsystem.

Viser alle relevante informationer om opkald og telefonkøer. Alle data kan eksporteres til PDF og excel.

Med WiFi-opkald ringer du via et WiFi-netværk med din mobiltelefon.
Det er især vigtigt hvis der skulle være dårlig mobildækning i en kælder el lign.

Opkaldene takseres på samme måde, som hvis du var på det alm. mobilnet.

 

VoLTE betyder Voice over LTE / tale over 4G. Med VoLTE kan man tale over 4G nettet, og det giver bedre lydkvalitet og dækning.

Yealink bordtelefoner

Ønsker I at fortsætte med bordtelefoner kan telefoner fra Yealink, LG og Snom benyttes på Flexfone løsningen.
Nye telefoner bliver fra Yealink T5 serien.
 

Flexfone benytter Yealink T57
Yealink T57W

Ofte stillede spørgsmål om Flexfone

Udover evt mobilabonnementer betaler man et abonnement pr bruger pr måned. Så prisen afhænger af hvor mange medarbejdere der kobles på løsningen. Kommer I til en periode, hvor der ikke er behov for samme antal som normalt, så kan I lukke for antallet af brugere og åbne op igen, når behovet opstår.  
Ring til Finn Olesen på 96264449 eller kontakt os via formularen nederst på siden , så finder vi den rigtige løsning og kan give dig et konkret løsningsforslag med pris.

Flexfone mobil benytter TDC mobilnettet.

Nej. Løsningen er uden binding. Ligesom der heller ikke er binding på de tilknyttede mobilabonnementer. For dig betyder det, at du kan købe flexfone hos os i den periode du ønsker, og ikke er bundet af noget, hvis du ønsker at opsige abonnementet af hvilken som helst årsag.

Flexfone integrerer med Microsoft Office 365, så med de rigtige 365 licenser kan virksomhedens Teams klienter benyttes til telefoni. I april 2024 har Flexfone lanceret Call2Teams Go, som gør det endnu nemmere at integrere, samtidig med at det ikke er nødvendigt med Microsoft Phone license til hver medarbejder.

Ja der kan benyttes flere forskellige Yealink telefoner. Det er nemt at koble en bordtelefon på løsningen, og det er endda inkluderet i abonnementet.

Ja. Vi tilbyder 30 dage, hvor I helt uforpligtende i ro og mag i jeres virksomhed, kan se og afprøve løsningen. Se mere om Flexfone demopakke

Ja det gør du. Flexfone understøtter Wifi calling. Så har du en mobiltelefon der gør det samme, så kan I foretage det der hedder Wifi calling, hvor samtalen foretages via et Wifi net. Det afhjælper problemer der kan være med dårlig dækning i en kælder eller lign. Samtalen takseres stadig via din mobilpakkes taletid. 
Du kan se hvordan Wifi aktiveres på din mobil her

Ja det kan du. Flexfone understøtter eSIM til mobiltelefoner. Husk at din enhed skal understøtte brug af eSIM. 

Flexfone har marts 2024 også  lanceres eSIM til smartwatch. Det følger med i de 3 store mobilabonnementer med Fri tale og 75 – 150 – 250 GB data.

Ja både til Apple Watch og til Samsung Smartwatch. Det er inkluderet i Flexfones 3 store mobilabonnementer Fri Tale 75 – 150 –  250 GB data.

Se her hvordan det aktiveres:
Aktivering af eSIM på Apple Watch

Aktivering af eSIM på Samsung-smartwatch

Vil du prøve Flexfone gratis i 30 dage så kontakt os her:

Vil du have mere information om Flexfone løsningen eller vil du afprøve de mange funktioner helt uforpligtende i 30 dage, så udfyld nedenstående, hvorefter vi kontakter dig.

Bliv kontaktet

L&E som leverandør af virksomhedens telefoni.

Vil du have sikkerhed for, at du vælger den rigtige telefonløsning.

Prøv Flexfone i 30 dage.  Ved L&E kan du afprøve virksomhedens næste telefonløsning. 
Udfyld formularen her til venstre, eller ring på
96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.