Wiser Smart Home

Wiser Smart Home systemet gør hverdagen lettere for alle i husstanden

Bliv kontaktet

Funktioner i Wiser Smart Home

Med en bred palette af produkter og automatiserede løsninger, der er lette at installere og anvende, får du med Wiser systemet en mere komfortabelt, tryg og energioptimerende løsning til hjemmet.


I Wiser er samlet de mest efterspurgte og brugbare smart home-funktioner i ét komplet system, der selvfølgelig løbende kan udvides og let skræddersyes til dine behov. Systemet bygger på Zigbee 3.0-protokolen, hvilket gør det fremtidssikret.

Wiser er baseret på LK FUGA – med det velkendte kvalitet og flotte klassiske design.

 

Funktionerne kan opdeles i 4 kategorier: Energioptimering, Lysstyring, Tryghed, og Solafskærmning, hvor der til hver kategori kan købes forskellige enheder og sensorer, som individuelt konfigureres til det, det enkelte hjem har brug for.

Wiser Gateway

Gatewayen er systemets “hjerte”.
Gatewayen forbinder alle dine Wiser-enheder i hjemmet til “skyen”, hvorefter du får mulighed for at overvåge, kontrollere og styre dine enheder og din bolig.
Uanset hvor du er.

 

Gatewayen og de tilsluttede enheder kan betjenes enten med Wiser mobilapp, stemmestyring og tryk. 


Wiser er selvfølgelig kompatibelt med markedets førende digitale assistenter: Alexa, Google Assistant og Siri. Så bruger du en af disse i forvejen, så bliver det nemt fx at sige: “Alexa, tænd for lyset” eller “Hey Google, træk gardinerne i stuen fra”

Energioptimering med Wiser

Med Wisers forskellige enheder er det muligt at styre energiforbruget i hjemmet. Fx kan hjemmets radiatorer styres i en varmestyring. Se mere om Wiser varmestyring her.

Wiser radiatortermostat til varmestyring

Wiser adaptor / Wiser Smart Plug passer i en hvilken som helst stikkontakt. Med denne adaptor kan du checke og overvåge strømforbruget direkte i stikkontakten. Den kan benyttes uden Wiser Gateway og vil hjælpe dig med at finde hjemmets “strømslugere”.
I Wiser-appen kan du indstille, hvornår den tilsluttede enhed i stikkontakten skal være tændt, og hvornår den skal være slukket. Dermed undgår du unødig strømforbrug. wiser adapter

 

Wiser Resi9-PowerTags kan kobles på sikringsgrupperne i eltavlen,  så elforbruget kan følges direkte i Wiser app’en. Dermed kan du se, hvilke grupper der har det højeste forbrug, og finde strømslugerne.Wiser Resi9 Powertags

 

Undersøgelser viser at en øget opmærksomhed på husstandens elforbrug ofte giver en besparelse på 7-10 procent om året.

 

Wiser trådløs stikkontakt styres via app’en, stemmestyring eller med tryk på kontakten, og den installeres nemt i eksisterende LK FUGA installationer.

wiser trådløs stikkontakt

I Wiser-appen kan du indstille, hvornår den tilsluttede enhed i stikkontakten skal være tændt, og hvornår den skal være slukket. Dermed undgår du unødig strømforbrug.


Lysstyring med Wiser

Med en bred vifte af produkter som styres med Wiser app’en, stemmestyring eller ved at betjene det direkte fra et manuelt tryk, kan alle hjemmets lamper og lyskilder styres, så det passer til enhver lejlighed. 

Der findes bevægelsessensorer, lysdæmpere, sluk alt funktoner m.m, så der er rig mulighed for, at du kan få den perfekte belysning, hvad enten det er til en hyggelig filmaften eller praktisk arbejdsbelysning.

Solafskærmning - styring af rullegardin og markise

Med solafskærmning kan du bl.a. få mest muligt ud af det  naturlige lys og spare på energien, ved at lade Wiser styre og automatisere solafskærmning og rullegardiner, så de er tilpasset dine behov.

Wiser app.

Med den brugervenlige Wiser app, styrer og konfigurerer du let alle tilkoblede enheder i dit Smart Home.

Wiser Smart Home mobilapp
Wiser Smart Home mobilapp

Tryghed - skab mere tryghed i hjemmet

Ved hjælp af sensorer og automatiseringer kan du overvåge og optimere hjemmet,  så du får hjælp med at opdage forskellige hændelser i god tid.
Fx kan I få en notifikation og se hvem der går ind og ud af huset, når I ikke er hjemme – eller få at vide hvis en dør eller et vindue står åbent eller med vandlækagesensorer se om der er vand på vej i kælderen. 
Med de forskellige sensorerne kan I også vælge at automatisere hjemmets belysning og sikre, at der spares på energien.

Med det nuværende udvalg af sensorer er det næsten fantasien, der sætter begrænsninger i hvad der er af muligheder med Wiser Smart Home

  • Dør og vinduessensor
  • Vandlækagesensor
  • PIR / bevægelsessensor
  • Fugt og temperatursensor
  • Indendørs IP kamera med indbygget mikrofon
  • Udendørs IP kamera med nattesyn
  • Røgalarm. Både batteri og 230 V
 
Der udvikles løbende nye enheder

Wiser Smart Home Røgalarm giver øget tryghed

Røgalarmer i Wiser systemet, giver en øget tryghed og kan konfigureres til at give akustisk signal, notifikation på mobilen og samtidig tænde alt lyset i hjemmet.

Der findes 2 typer af røgalarmer, en batteridreven og en der forsynet med 230V og  batteribackup med op til 10 års levetid.

Med 230 V modellen, kan du leve op til kravene om røgalarmer med ledning i byggerier og renoveringer, der kræver byggetilladelse.

Kontakt El-installatør Lund & Erichsen

Står du med en el-teknisk udfordring, eller høre mere om Wiser Smart Home  så kontakt os på telefon 96264444 eller nedenstående formular.

Bliv kontaktet

El og belysningsteknik i over 100 år

Ved at vælge L&E som din el-installatør får du: 

De seneste 100 år har L&E lavet el-arbejde i Herning og Midtjylland  og levet af glade kunder.

Det er din sikkerhed for, at vores el-arbejde, bliver udført korrekt.

Start med at tage kontakt, hvor vi kan snakke om din opgave eller projekt. 

Det er naturligvis uforpligtende.