Fibernetværk

Med et fibernetværk i virksomheden får du det sikreste netværk og selvfølgelig skal du vælge Lund & Erichsen som installatør af netværket.

Vi har den nødvendige ekspertise og det nødvendige setup til at garantere dig det bedst mulige fibernetværk med en lang levetid. 

Vi har fx investeret i en specialindrettet bil så vi kan aflevere og garantere vores kunder det bedste resultat.

Bliv kontaktet

Fordele ved valg af fibernetværk

Vi anbefaler altid, at der etableres fibernetværk, når der er tale om:

Der er nogle klare fordele forbundet ved at etablere fiber i disse situationer. Det drejer sig om stabilitet og sikkerhed for virksomheden

Hastighed / båndbredde

På et fibernetværk får man en markant højere båndbredde og deraf hastighed til rådighed end på et traditionelt datanet. Ofte vil det være muligt at hæve fiberhastigheden ved blot at skifte netværksudstyret.

Støj

En fiberforbindelse er immun overfor elektrisk støj og elektriske transienter / overspændinger. Derfor bliver en fiber det sikre valg, når forskellige bygninger skal kobles på samme datanetværk.

Fibernetværk er potentialfri

Ved traditionelle EDB installationer er det vigtigt, at der altid benyttes fælles / samme jordforbindelse i 230 V delen. Det som man kalder samme jordings potentiale. Det er ikke noget problem når det drejer sig om samme kontor, men over store afstande kan det blive problematisk. En fiber er potentialfri, så her slipper man altså for at benytte somme jord forbindelse, når fx flere rackskabe forbindes til samme netværk via en fiberforbindelse.

Værktøj til fiberkabler

For at vi kan aflevere et kvalitetsprodukt til vores kunder, har vi selvfølgelig investeret i det nødvendige værktøj ligesom vores teknikere gennemgår relevante kurser.

Her ser du vores fusionssplidser i brug i forbindelse med etablering af et bolignetværk i København

Et udpluk af vores kunder

Datanetværk og IT løsninger så kontakt L&E

Vil du høre mere om hvad vores datanetværk og IT løsninger kan gøre for dig og virksomheden, så kontakt os på telefon 96264444 eller nedenstående formular

Bliv kontaktet

Over 40 års erfaring med etablering af datanetværk

Lund & Erichsen har mange års erfaring med datanetværk.
Ved at vælge L&E får du: