Fibernetværk

Med et fibernetværk i virksomheden får du det sikreste netværk og selvfølgelig skal du vælge Lund & Erichsen som installatør af netværket.

Vi har den nødvendige ekspertise og det nødvendige setup til at garantere dig det bedst mulige fibernetværk med en lang levetid. Vi har fx investeret i en specialindrettet bil så vi kan aflevere og garantere vores kunder det bedste resultat.

Fibernetværk og datanetværk udføres overalt i DK

Fordele ved valg af fibernetværk

Vi anbefaler altid, at der etableres fibernetværk, når der er tale om:

  • At der skal kables mellem flere bygninger.
  • Mellem flere rackskabe, fx når de er placeret på forskellige etager i virksomheden
  • På længere afstande, fx mellem administration og produktion

Der er nogle klare fordele forbundet ved at etablere fiber i disse situationer. Det drejer sig om stabilitet og sikkerhed for virksomheden

Hastighed / båndbredde

På et fibernetværk får man en markant højere båndbredde og deraf hastighed til rådighed end på et traditionelt datanet. Ofte vil det være muligt at hæve fiberhastigheden ved blot at skifte netværksudstyret.

 

Støj

En fiberforbindelse er immun overfor elektrisk støj og elektriske transienter / overspændinger. Derfor bliver en fiber det sikre valg, når forskellige bygninger skal kobles på samme datanetværk.

 

Fibernetværk er potentialfri

Ved traditionelle EDB installationer er det vigtigt, at der altid benyttes fælles / samme jordforbindelse i 230 V delen. Det som man kalder samme jordings potentiale. Det er ikke noget problem når det drejer sig om samme kontor, men over store afstande kan det blive problematisk. En fiber er potentialfri, så her slipper man altså for at benytte somme jord forbindelse, når fx flere rackskabe forbindes til samme netværk via en fiberforbindelse.

 

Har du en datateknisk udfordring, så er vi klar til at hjælpe dig med en fremtidssikker løsning

Kontakt os på tlf. 96264444e-mail kontakt@l-e.dk eller kontaktformularen her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Værktøj til fiberkabler

 

For at vi kan aflevere et kvalitetsprodukt til vores kunder, har vi selvfølgelig investeret i det nødvendige værktøj ligesom vores teknikere gennemgår relevante kurser.

 

Her ser du vores fusionssplidser i brug i forbindelse med etablering af et bolignetværk i København

Connectering af Fiber kræver et større setup