Kontorbelysning

Undersøgelser viser at dagslys er det bedste arbejdslys, og det er vi sikkert alle enige i.

Men når det nu ikke altid er en mulighed med naturligt lys, må vi supplere med kunstig belysning på kontoret. Og det er her Lund & Erichsen kommer ind i billedet. Vi rådgiver gerne om den korrekte kontorbelysning til jeres kontor, så I får de optimale lysforhold.

Og hvorfor ikke med det samme tænke på, at nedsætte energiforbruget på de lyskilder der benyttes i den nye belysning.

Det kan fx gøres ved at benytte LED lyskilder, som bruger væsentlig mindre strøm og tilmed holder længere. Vi har erfaring for at en investering i ny lavenergibelysning, kan spares hjem på kort tid. Det fortæller vi selvfølgelig gerne mere om, så kontakt en af vores belysningseksperter.

Når du vil høre mere, så kontakt Thomas Pedersen på tlf 96264454 eller e-mail tep@l-e.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

 

 

LED Kontorbelysning i kontorgang

Har du brug for sparring om El-installationer?

Jeg sidder klar til en snak om, hvordan vi bedst muligt løser netop de udfordringer I har, men først lidt information om mig:

Jeg har været ansat ved L&E siden 1995 og er projektleder for El-installationer og belysningsteknik. Jeg har over 5 års anciennitet med projektering- og udførelse af El-projekter, og er skarp på nyt LED belysning og energibesparende foranstaltninger, samt tilbudsgivning på El-projekter.  Jeg kan dermed tilbyde dig en god sparring på ny- og ombygning m.h.t. moderne løsninger.

Kontakt mig på enten telefon eller mail – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Telefon: 96264454

Thomas Pedersen, projektleder
El og belysningsteknik