Udendørs lys

Med de rigtige LED lyskilder og den rigtige lysstyring, sørger vi altid for at holde energiforbruget på et absolut minimum, så det udvendige lys kan være tændt mest muligt, til glæde for mange, uden at elmåleren løber løbsk.

Bliv kontaktet

Der er flere gode grunde til at du skal have den rigtige udendørs belysning.

Udover at det selvfølgelig er praktisk at have et godt udendørs lys, der lyser på alle adgangsveje og giver en sikker færdsel, kan de rigtige udendørs lamper også skabe den rette hygge og en god stemning.

Derudover er der naturligvis også en god præventiv virkning mod ubudne gæster og indbrud.

Udendørsbelysning med sensor

Du kan vælge at styre den udendørs belysning manuelt eller med forskellige sensorer, som på den ene eller den anden måde hjælper med at tænde og slukke lyset.

Det kan fx være med udendørs bevægelsessensorer som tænder lyset, når der er nogen på området som har brug for lys. Eller et skumringsrelæ der sørger for at tænde når mørket nærmer sig.  

Med lidt en mere avanceret lysstyring kan opsættes endnu flere kriterier at styre lyset på.

Fællesnævneren for en lysstyring er komfort og at du får energibesparende udendørs lys.

Vi leverer kun lamper til udendørs brug fra førende producenter, hvor vi kan garantere en lang levetid.

Hvor kan du bruge udvendig lys og lamper:

Det vil ofte være forskellige lamper, der skal bruges til de forskellige udendørs områder. Her er det vigtigt at kigge på formålet med belysningen.

Lys i indkørslen og på P-pladser skal udover at byde gæster velkommen, også fungere som orienteringslys. Det kan være ved hjælp af lamper i bed eller spot gravet i jorden eller nedfældet i fliserne. Væglamper på mur eller plankeværk er også en rigtig god løsning.

Ved døre og indgangspartier kræver det måske lidt bedre lys. Her har man brug for at orientere sig lidt bedre. Se dørlåsen, tage imod gæster og måske skal du endda bevæge dig på trapper, hvor det rigtige lys er med til at give en sikker færden.

Også ved garager og carporte er der brug for et godt udendørs lys, så cyklen kan parkeres, bilen låses osv.

Kontakt El-installatør Lund & Erichsen

Står du med en el-teknisk udfordring, skal du have pris på et stykke el-arbejde eller mangler du inspiration til virksomhedens nye belysning, så kontakt os.

Bliv kontaktet

Stor erfaring med Belysningsteknik

Ved at vælge L&E som din el-installatør får du:

  • Over 100 års erfaring med el-teknik
  • Telefonen er åben 24-7
  • 45 dygtige og veluddannede montører og teknikere

Start med en kontakt, hvor vi gennemgår dine muligheder