Erhvervstelefoni fra Lund & Erichsen

Uanset om virksomheden  har brug for en ny omstillingsløsning eller om I har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Vores løsninger er :

Bliv kontaktet

Erhvervstelefoni uden binding

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Vi kan hjælpe hvis du har brug for en ny omstillingsløsning eller med en gennemgang af mobilabonnementerne, som måske trænger til at blive optimeret.

Erhvervstelefoni fra L&E er altid uden binding og lange opsigelser. På den måde er du sikker på at få en leverandør, der hver dag gør sit bedste for at bistå dig med jeres telefoni i virksomheden.
Kort sagt så vil vi have, at I er tilfredse !

Telefoniløsningen er ofte det første kunden møder i din virksomhed. Derfor er det så vigtigt, at den præsenterer virksomheden godt, og at kunden får den bedste oplevelse af jeres virksomhed. En professionel, effektiv og driftssikker telefonløsning er naturligvis en nødvendighed.

Kontakt os for også at høre om andre muligheder, og hvad der passer bedst til jeres behov. 

Erhvervstelefoni, der imødekommer jeres behov

Virksomheder har i dag forskellige krav og ønsker til telefonien, og netop derfor tilbyder vi erhvervstelefoni, der matcher ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i dine ønsker og krav. Vi har mulighed for at skræddersy vores løsninger, så du kan få netop den løsning, der passer til jeres virksomheds efterspørgsel og behov.

Uanset om du vælger et IP telefonsystem, en hosted/lejet løsning eller et mobil omstillingsanlæg, er det selvfølgelig uden binding og lange opsigelser. Det gør, at løsningen er fleksibel, og du kan være omstillingsparat, hvis virksomheden pludselig får andre behov.

Når L&E hjælper med erhvervstelefonien hos jer, så er det leveret og installeret uden problemer, og du kan være sikker på, at vi hjælper jer helt i mål. 

Hvilken omstillingsløsning skal jeg vælge?

Virksomheder er forskellige og har forskellige ønsker og behov.
Vi samarbejder med landets mest fleksible og innovative udbydere af firmatelefoni, og har derfor et bredt udbud af løsninger, vi kan tilbyde vores kunder. Derfor kan L&E tilbyde Jer lige netop den løsning, der passer til Jeres ønsker. Vi skal med andre ord ikke forsøge at tilpasse løsningen til Jeres ønsker og behov.

 Her nedenfor kan du se mere om hvilke løsninger vi tilbyder. 
Kontakt os for at høre mere, og få evt. en demo, så du får en rigtig god indsigt i hvad der passer bedst til jeres behov. 

Som Uni-tel forhandler kan vi tilbyde den hostede omstillingsløsning One-Connect, som nemt samler virksomhedens fastnet og mobiltelefoner i én samlet løsning. 

Her er løsningen hvis I vil have mulighed for, at genbruge Jeres nuværende bordtelefoner. Det er der gode muligheder for i One-Connect.  

Med Uni-tel mobil bestemmer du om det skal være TDC eller Telenor dækning. 

Flexfone er en hosted PBX-løsning uden binding, som let integrerer alle dine enheder: Bordtelefon, mobil og softphone. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Flexfone mobil håndteres i TDC mobilnettet.

Med Telavox får I Telefoni, Omstilling, Video og Chat i samme løsning

Telavox er løsningen, der gør medarbejderne tilgængelige for kunderne og for hinanden internt. 

Med de fleksible Telavox mobilabonnementer vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

Moderne og fleksibel IP-telefoni med MiVoice Office 400 fra Mitel

Som certificeret Mitel Partner installerer vi MiVoice Office 400 telefonsystemer fra Mitel (tidligere Aastra 400). De består af effektive IP telefonanlæg til små og store virksomheder.

Udover MiVoice 400 servicerer vi også alle versioner af Aastra 400, Aastra Intelligate og ældre Ascom systemer.

Et udpluk af vores kunder indenfor erhvervstelefoni

Hvad skal den nye telefoni bestå af ?

Skal det være et lejet / hosted telefonsystem, hvor der betales en fast pris hver måned.

En hosted løsning hvor mobiltelefonen er i centrum, så du får et fleksibelt mobil omstillingsanlæg.

En købt og investeret løsning, hvor vi installerer et telefonsystem/telefonanlæg. 

Med vores omstillingsløsninger kan vi hjælpe og rådgive dig om mulighederne, så du får den løsning, der passer dig og virksomheden bedst. Tag os med på råd – vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Det kan med andre ord godt betale sig at høre om forskellene på de forskellige typer af løsninger og teknologier, vi tilbyder.

Hvad er Jeres ønsker til funktionalitet på løsningens telefoner ?

Vi har forskellige telefontyper, og du kan vælge, om det skal være en mobiltelefon, bordtelefon eller en softphone, hvor betjening af opkald foregår på PC. Eller en kombination af det hele. Her er det vigtigt, at vi tager en snak om forskellene, så I vælger det, der giver jer de bedste muligheder, for at betjene jeres kunder effektivt.

Valg af telefoni til erhverv.

Er du i tvivl om, hvilken løsning af erhvervstelefoni, der er den mest fordelagtige for dig og din virksomhed?
Vi står til rådighed, og hjælper dig med råd og vejledning, og  svarer gerne på de tvivlsspørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Det rigtige valg afhænger selvfølgelig af jeres behov nu og her, ønsker og krav om funktionalitet, og ikke mindst om planer og forventninger til fremtiden.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak om din virksomheds ønsker.

Erhvervstelefoni uden binding.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi laver mobilløsninger så medarbejderne kan betjene alle opkald på deres mobiltelefoner. 
Vi har systemer, hvor I flytter Jeres numre ind i løsningen men vi tilbyder også  løsninger, hvor I via en app. kan betjene firma opkald på den private mobil.

Selvfølgelig. Og vi hjælper Jer helt i mål, lige fra rådgivning til implementering.

Nej. Vi tilbyder kun løsninger uden binding. Vi går ind for gennemskuelige priser og løsninger uden binding.

Ja det kan gøres på flere måder. I kan altid beholde jeres numre. Også fastnetsnumre.
Der kan være situationer, som taler for at fastnetnumre skal håndteres på løsningens bordtelefoner eller softphones, men vi kan også tilbyde at mobiltelefon får både fastnet og mobilnummer.

Ja. Kontakt os og lad os tage en snak om dem I evt. har,  kan bruges på en ny løsning. 

Nej. Der er i god tid fremsendt nye SIM kort til medarbejdernes mobiltelefoner.  Når SIM kortet skiftes tidlig om morgenen på idriftsættelsesdagen, er de klar til at svare firmaets hovednummer.

 

Nej vi sørger for det hele. Når numrene bestilles flyttet, så opsiges automatisk det nuværende abonnement.

Kontakt L&E Tele afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder med erhvervstelefoni fra L&E og brugervenlige og fleksible telefonløsninger, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Vil du høre mere om firmatelefoni fra L&E, og hvordan vi kan hjælpe dig og dine kunder, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du være sikker på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.