Erhvervstelefoni fra Lund & Erichsen

Erhvervstelefoni uden binding

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Erhvervstelefoni fra L&E er altid uden binding og lange opsigelser. På den måde er du sikker på at få en leverandør, der gør sit bedste for at bistå dig med jeres telefoni i virksomheden.

Telefoniløsningen er ofte det første kunden møder i din virksomhed. Derfor er det så vigtigt, at den præsenterer virksomheden godt, og at kunden får den bedste oplevelse af jeres virksomhed. En professionel, effektiv og driftssikker telefonløsning er naturligvis en nødvendighed.

Telefoni, der imødekommer virksomhedens behov

Virksomheder har i dag forskellige krav og ønsker til funktionalitet og telefoniløsninger, og netop derfor tilbyder vi erhvervstelefoni, der matcher ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i dine ønsker og krav. Vi har mulighed for at skræddersy vores løsninger, så du kan få netop den løsning, der passer til jeres virksomheds efterspørgsel og behov.

Uanset om du vælger et IP telefonsystem, en hosted/lejet løsning eller et mobil omstillingsanlæg, er det selvfølgelig uden binding og lange opsigelser. Det gør, at løsningen er fleksibel, og du kan være omstillingsparat, hvis virksomheden pludselig får andre behov.

Når L&E hjælper med erhvervstelefonien hos jer, så kan du være sikker på, at vi hjælper dig helt i mål med at finde din nye løsning.

Kontakt os her så finder vi sammen jeres næste telefoniløsning.

Uni-tel One-connect

Hos L&E får du en hosted telefoniløsning fra Uni-tel One-connect, som nemt samler virksomhedens fastnet og mobiltelefoner i én samlet løsning. Med dette tilbud følger forskellige smarte funktioner, så I kan holde kontakten med jeres kunder.

One-Connect er samtidig løsningen, som gør det muligt at benytte virksomhedens Microsoft Teams til telefoni.

Mobilabonnementerne er særdeles fleksible uden binding, og du bestemmer, hvorvidt den enkelte bruger skal være i TDC eller Telenor mobildækning. Har du allerede en hosted telefonløsning, så kan de nuværende bordtelefoner ofte genbruges.

Oneconnect           Uni-tel mobil

Flexfone telefoniløsning

Flexfone er en hosted PBX-løsning uden binding, som let integrerer alle dine enheder: Bordtelefon, mobil og softphone, og så er løsningen endda fyldt med smarte funktioner uden merpris.

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Flexfone mobil håndteres i TDC mobilnettet.

Flexfone hosted telefoni

 

Mitel MiVoice telefonsystem

Moderne og fleksibel IP-telefoni med MiVoice Office 400 fra Mitel

Som certificeret Mitel Partner installerer vi MiVoice Office 400 telefonsystemer fra Mitel (tidligere Aastra 400). De består af effektive IP telefonanlæg til små og store virksomheder.

Udover MiVoice 400 servicerer vi også alle versioner af Aastra 400, Aastra Intelligate og ældre Ascom systemer.

Mitel telefonsystem

Valg af telefonløsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning af erhvervstelefoni, der er den mest fordelagtige for dig og din virksomhed? Vi står til rådighed, og hjælper dig med råd og vejledning, samt svarer gerne på de tvivlsspørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Det rigtige valg afhænger selvfølgelig af jeres behov nu og her, ønsker og krav om funktionalitet, og ikke mindst om planer og forventninger til fremtiden.

Hvad skal den nye telefonløsning bestå af?

  • Skal det være en lejet / hosted telefoniløsning, hvor der betales en fast pris hver måned.
  • En hosted løsning hvor mobiltelefonen er i centrum, så du får et fleksibelt mobil omstillingsanlæg.
  • En købt og investeret løsning, hvor vi installerer et telefonsystem/telefonanlæg.

Med vores løsninger kan vi hjælpe og rådgive dig om mulighederne, så du får den løsning, der passer dig og virksomheden bedst. Tag os med på råd – vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Det kan med andre ord godt betale sig at høre om forskellene på de forskellige typer af løsninger og teknologier, vi tilbyder.

Hvad har I af ønsker om funktionalitet på løsningens telefoner?

Vi har forskellige telefontyper, og du kan vælge, om det skal være en mobiltelefon, bordtelefon eller en softphone, hvor betjening af opkald foregår på PC. Eller en kombination af det hele. Her er det vigtigt, at vi tager en snak om forskellene, så I vælger det, der giver jer de bedste muligheder, for at betjene jeres kunder effektivt.

Kontakt os, hvis du har brug for sparring omkring din fremtidige erhvervstelefoni

Vi har over 20 års erfaring inden for erhvervstelefoni og telekommunikation. Vi installerede de første telefonsystemer i starten af 90erne. Dengang var det simple telefonløsninger, hvor klartonen var det vigtigste. Siden da er mange nye teknologier og muligheder dukket op. Det er nye teknologier og løsningsmodeller, der også kan give Jeres virksomhed nye muligheder.

Kontakt os for at høre mere om vores telefonløsninger, og lad os tage snak om hvad vi og vores løsninger kan tilføre jeres virksomhed.

Vi rådgiver dig om de forskellige muligheder, og sammen finder vi den telefoniløsning, som tager udgangspunkt i de funktioner og faciliteter, I har brug for i netop jeres virksomhed.

Kontakt os på tlf. 96264444, e-mail kontakt@l-e.dk eller via kontaktformularen her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt os her så finder vi løsningen der matcher dine behov. 

For meget støj ?

Mange virksomheder går over til at arbejde i åbne kontorer. Resultatet er ofte støj og forstyrrelser omkring den enkelte medarbejder, når der skal arbejdes koncentreret.

Løsningen er en Jabra Noise Guide. 

Se mere om Jabra Noice Guide.

Find det rigtige headset

Vi leverer alle typer af hovedsæt: Jabra, Plantronics og Sennheiser

Kontakt os og lad os sammen finde det hovedsæt der passer til jeres behov

Se hvorfor du skal bruge et hovedsæt til din telefon

Brug for en mødetelefon

Så kan vi levere den til dig uden oprettelse og abonnement. Den koster kun alm. telefontakst at benytte.

Bestil din gratis mødetelefon.