Erhvervstelefoni fra Lund & Erichsen er telefoniløsninger der tager udgangspunkt i jeres behov

Telefoniløsningen er ofte det første kunden møder i din virksomhed.

Derfor er det så vigtigt, at den præsenterer virksomheden godt og at kunden får den bedste service og oplevelse af jeres virksomhed. En professionel, effektiv og driftssikker telefonløsning er derfor nødvendig.

Virksomheder har i dag forskellige krav og ønsker til funktionalitet og telefoniløsninger, og netop derfor tilbyder vi erhvervstelefoni, der matcher ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Her tilpasser vi løsningen til dig. Ikke omvendt.

Erhvervstelefoni uden binding

Uanset om du vælger et IP telefonsystem, en hosted/lejet løsning eller et mobil omstillingsanlæg, er løsningen selvfølgelig uden binding og lange opsigelser.

Klik dig videre nedenfor og se mere om vores løsninger. Kontakt os her, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige telefonløsning.

Erhvervstelefoni Og Telefonløsninger Uden Binding Fra L&E

Uni-tel One-connect

Her får du den hostede telefoniløsning Uni-tel One-connect, som nemt samler virksomhedens fastnet og mobiltelefoner i en samlet løsning. Her tilbydes de telefonfunktioner, der er brug for i virksomheden for at holde kontakten med jeres kunder.

Mobilabonnementerne er særdeles fleksible uden binding og du bestemmer pr. bruger om det skal være i TDC eller Telenor mobildækning. Har du allerede en hosted telefonløsning, så kan de nuværende bordtelefoner ofte genbruges.

Oneconnect           Uni-tel mobil

Flexfone telefoniløsning

Flexfone er en hosted PBX uden binding, som let integrerer alle dine enheder: Bordtelefon, mobil og Softphone, og så er løsningen endda proppet med funktioner uden merpris.

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone. 

Flexfone mobil håndteres i TDC mobilnettet.

 

Flexfone hosted telefoni

 

Mitel MiVoice telefonsystem

Moderne og fleksibel IP telefoni med MiVoice Office 400 fra Mitel

Som certificeret Mitel Partner installerer vi MiVoice Office 400 telefonsystemer fra Mitel ( tidligere Aastra 400). De består af effektive IP telefonanlæg til små og store virksomheder.

Udover MiVoice 400 servicerer vi også alle versioner af Aastra 400, Aastra Intelligate og ældre Ascom systemer.

Mitel telefonsystem

Valg af telefonløsning

Vi hjælper dig til at finde den rigtige telefonløsning. Det rigtige valg afhænger bl.a. af jeres behov og ønsker, krav om funktionalitet, forventninger til fremtiden og telefontype. Vi har forskellige telefontyper, og du kan vælge om det skal være en mobiltelefon, bordtelefon eller en softphone, hvor betjening af opkald foregår på PC.

  • Skal det være en lejet / hosted telefoniløsning, hvor der betales en ”leje” pr. måned,
  • En hosted løsning hvor mobiltelefonen er i centrum, så du får et fleksibelt mobil omstillingsanlæg.
  • En købt og investeret løsning, hvor vi installerer et telefonsystem/telefonanlæg.

Via vores forskellige løsninger kan vi hjælpe og rådgive dig om mulighederne, så du får den løsning der passer dig og virksomheden bedst. Tag os med på råd for det betaler sig, at høre om forskellene på de forskellige typer af løsninger og teknologier. Læs nogle gode råd om valget af nyt omstillingsanlæg.

Det er også et vigtigt parameter, hvordan jeres ind- og udgående telefontrafik fordeler sig. Det er vigtigt, men ikke altid altafgørende, at du kigger på at få den IP telefoni løsning, der tilbyder de bedste samtaletakster.

Sammen med vores samarbejdspartner, Uni-tel, som tilbyder IP telefoni og håndterer trafikken ind og ud af virksomheden, kan vi ofte reducere abonnement og taksering væsentligt.

Vi kan med andre ord rådgive dig om de forskellige muligheder og sammen finder vi den telefoniløsning der passer bedst til jeres virksomhed, så I kan holde kontakten til jeres kunder med en løsning, som tager udgangspunkt i de funktioner og faciliteter, I har brug for i netop jeres virksomhed.

Kontakt os, hvis du har brug for sparring omkring din fremtidige erhvervstelefoni

Vi har over 20 års erfaring inden for erhvervstelefoni og telekommunikation. Vi installerede de første telefonsystemer i starten af 90erne. Dengang var det simple telefonløsninger, hvor klartonen var det vigtigste. Siden da er mange nye teknologier og muligheder dukket op. Det er nye teknologier og løsningsmodeller, der også kan give Jeres virksomhed nye muligheder.

Kontakt os for at høre mere om vores telefonløsninger og lad os tage snak om hvad løsningerne kan hjælpe Jer med.

Kontakt os på tlf. 96264444e-mail kontakt@l-e.dk eller via kontaktformularen her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt os her så finder vi løsningen der matcher dine behov. 

For meget støj ?

Mange virksomheder går over til at arbejde i åbne kontorer. Resultatet er ofte støj og forstyrrelser omkring den enkelte medarbejder, når der skal arbejdes koncentreret.

Løsningen er en Jabra Noise Guide. 

Se mere om Jabra Noice Guide.

Find det rigtige headset

Vi leverer alle typer af hovedsæt: Jabra, Plantronics og Sennheiser

Kontakt os og lad os sammen finde det hovedsæt der passer til jeres behov

Se hvorfor du skal bruge et hovedsæt til din telefon

Brug for en mødetelefon

Så kan vi levere den til dig uden oprettelse og abonnement. Den koster kun alm. telefontakst at benytte.

Bestil din gratis mødetelefon.