Telavox

Telavox er meget mere end bare en telefonløsning. 
Virksomheden får alt inden for kommunikation. I får Telefoni, Omstilling, Video og Chat i samme Cloudløsning

Telavox er løsningen, der gør medarbejderne tilgængelige for kunderne og for hinanden internt.

Bliv kontaktet og få en gratis demo

Fleksibel Cloud telefoni - uden binding

Her finder du virksomhedens fremtidige telefonløsning.
Og du kan endda prøve den af.  Gratis.

Telavox er Nordens største udbyder af Cloud telefoni, og Telavox telefonsystemet giver virksomheden alle de funktioner, og flere til, der skal til for at medarbejderne er tilgængelige for kunderne og for hinanden.

Her får I mulighed for at optimere jeres firmas kundeservice på alle parametre.

Med over 20 års erfaring ved vi, at virksomheder har forskellige krav og ønsker til funktionalitet med deres nye telefonsystem, og det har vi selvfølgelig in mente, når vi hjælper og rådgiver dig og virksomheden.

Telavox tilbyder selvfølgelig alle gængse telefonifunktoner, der til dagligt er nødvendige for at virksomhedens kunder kan betjenes på den måde der i dag forventes.
Derudover giver løsningen virksomhedens medarbejderne et ekstra lag af funktionalitet, der gør dem tilgængelige for hinanden og kunderne. 

Løsningen kan naturligvis vælges uden binding og lange opsigelser.

Telavox er skalerbart og overskueligt telefoni

Via løsningens administrationsinterface får I adgang til at administrere virksomhedens telefoni. Her retter I køer / ringegrupper, tastemenuer, åbningstider, telefonsvarer og meget mere.

Det er også her I kan slette og oprette nye brugere. Løsningen er bygget op om brugerlicenser og ikke abonnementer. Det giver stor fleksibilitet, når I selv kan oprette nye medarbejdere, slette eller flytte ubrugte brugerlicenser efter behov.

Der findes 3 typer af Telavox licenser:

Telavox mobil. Brugervenlig app

Løsningen fra Telavox er baseret på mobilnettet og du kan vælge om virksomheden vil benytte Telia eller TDC mobilnet.

Mobilappen fra Telavox er dejlig intuitiv og let at bruge.
Den giver et rigtig godt overblik over kollegaer, så omstilling til den korrekte afdeling eller medarbejder håndteres let og elegant til gavn for kunden. 

Telavox Mobilapp brugervenlig og fleksibel

Ord siger meget - videoen her fortæller mere:

Telavox - mere end bare almindelig telefoni

Telavox’s cloudtelefoni indeholder naturligvis de gængse funktioner, som man forventer af et moderne telefonsystem: velkomst, telefonsvarer, køer, åbningstider, brugertilpassede profiler m.m, men løsningen tilbyder et ekstra lag af funktionalitet, der vil hjælpe virksomheden med at holde kontakten til kunderne.

Se bare her:

Det siger vores kunder om Telavox løsningen

Ofte stillede spørgsmål om Telavox Cloud telefoni

Ja uden problem. I betaler kun for det antal medarbejdere der skal inkluderes på løsningen og de kan let skaleres op eller ned, så I hele tiden kun betaler for det som I benytter

Prisen afhænger af antal brugere og om det skal være fastnet ( softphone) eller mobilbrugere.
Derfor kan vi ikke oplyse en pris uden vi har haft en dialog om hvordan I ønsker løsningen. Start med en kontakt på formularen her på siden eller på telefon  96264444  

Du kan vælge mellem TDC eller Telia. Og du vælger det pr. medarbejder. 
Vi ser ofte at enkelte medarbejdere kan have fordel af en anden dækning end det virksomheden har valgt. Og det er ikke noget problem når du vælger en Telavox løsning.

En mobile bruger kan UB benytte løsningens softphone.

I et standard mobilabonnement er inkluderet 50 timers tale som gælder i DK og når man opholder sig i Norden og EU. (EU roaming). Har du brug for det, kan tilkøbes så den inkluderede tale også kan benyttes TIL Norden og EU.
Derudover er inkluderet det data, som den enkelte har brug for. Fra 1 – 300 GB.
Helt specielt kan hele pakkens inkluderede data benyttes i EU ( EU data roaming).

Pr marts 2023 er introduceret nye Vox abonnementer, hvor der kan tilkøbes Travel pakker, når der er behov. Med en Travel Pakke inkluderes roaming i 63 lande udenfor EU med 1 GB data ( der kan tilkøbes ekstra data pr. SMS, lige så mange gange du har brug for det) og 1000 minutters tale internt i landet man befinder sig i samt “hjem” til DK og resten af EU. Du kan se hvilke lande der er tale om her 

Ja I får et admin login og kan dermed selv rette og administrere løsningen.

Udover den version til PC som kan køres i Google Chrome browseren og den version der kan installeres som program, findes også en Telavox Softphone version, der kan installeres på Mac

Telavox har en rigtig god og brugervenlig app, der kan installeres på mobil. Den giver medarbejderen overblik over kollegaernes status og gør det legende let at betjene og omstille samtaler på en hurtig og kundevenlig måde

Ja. Hvis du vælger et Vox 50 eller Vox Unlimited Telavox mobilabonnement med TDC dækning inkluderes 5G i abonnementerne.

Vælger du Telavox med TDC net / dækning, så kan det blive via eSIM.

Kontakt L&E og bliv inspireret med en gratis demo af Telavox Cloudtelefoni

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt Cloud telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken Cloud løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.