Headset til telefon - Jabra, Plantronics og Sennheiser, her kan vi hjælpe dig med alle

Bliv kontaktet

Headset er blevet rigtigt populære og samtidig er udvalget og markedet blevet sværere at overskue. Derfor skal du tage os med på råd og få vejledning om, hvad som vil være den (eller de) optimale løsninger til jeres ønsker og krav.

Hvis I skal bruge et headset til en bordtelefon, kan vi ofte levere et hovedsæt til en beskeden merpris, som er forberedt til fremtiden og senere også kan benyttes på en mobiltelefon og på softphones/telefon på skærmen. Hvis du synes en softphone lyder interessant, skal du se mere om Flexfone telefonløsning

Vi hjælper og rådgiver dig om hovedsæt fra producenterne Jabra, Plantronics og Sennheiser. Hos os får du personlig rådgivning og du kan få lov til at prøve og teste de hovedsæt, som kunne være interessante at benytte i jeres virksomhed, inden I beslutter jer.

På den måde undgår du en fejl investering.

Hvorfor skal jeg bruge et headset til telefonen ?

Det er der flere gode grunde til.

Selvfølgelig er der det med komforten og at man ikke ødelægger sit helbred med forsøg på at have begge hænder fri. Den med at holde telefonrøret mellem kind og skulder på den mest akavede måde, kender vi nok alle.

Ønsker du ikke at være begrænset til din arbejdsplads er det naturligvis et trådløst hovedsæt der skal benyttes. Så kan du frit bevæge dig rundt, hente kaffe, tage kopier, hente en mappe osv.

Flere og flere arbejder i dag i åbne storkontorer og her kan hovedsættet ofte være med til at forbedre på flere punkter.

Uanset om du befinder dig i et storkontor eller ej så er det vigtigste i en telefonsamtale, at du hører hvad kunden siger og at kunden hører dig. Problemet i storkontoret kan ofte være at det kan være svært. Det hjælper moderne teknikker med.

Et godt hovedsæt med støjreducerende mikrofon der filtrerer baggrundsstøj ved dig væk, for den du taler med. Vi har sikkert alle oplevet hvor generende det er, at man hører mere af hvad der sker i baggrunden ved den man taler med.

Ligeså vigtigt kan det være med et godt headset med HD Lyd for krystalklar audio så du hører alt hvad der siges.

Mange føler sig generet af baggrundsstøj i storkontoret og her kan det være en stor hjælp med et nyt moderne hovedsæt, som leveres med det der kaldes ANC – Active Noice Cancelling, en teknik der er udviklet til at holde omgivende støj fra omgivelserne ude. Nærmest som man befinder sig i en klokke. Det er meget effektivt og lader dig arbejde i fred og ro, samtidig med at du er tilstede blandt dine kollegaer.

Jabra Engage

Jabra Engage er en helt ny serie af Jabra hovedsæt. Engage 65 og 75 er hovedsættet for den professionelle bruger. Der er et hovedsæt der passer til ethvert behov.

Jabra Engage 75 mono
Jabra Engage 75 mono

Se mere om Engage serien her

Hovedsæt med ANC

Noget af det nyeste indenfor hovedsæt er ANC, som står for Active Noice Cancelling, en teknik der aktivt fjerner tale og støj omkring dig. Så kan du koncentrere dig om din samtale med kunden, eller blot sidde og arbejde fokuseret på en opgave.

Jabra Evolve 75 som du ser her nedenfor er udstyret med ANC og er særdeles velegnet til fælleskontoret.

Også fordi den er forsynet med busyligt på siden af højttaleren. Så kan andre se du er optaget.

Modellen kan tilsluttes både mobil og PC, begge via Bluetooth. Med et batteri der holder op til 15 timer, burde der være nok til selv den travleste dag på telefonen. Når du ikke har et opkald, kan du anvende headsettet til at høre musik og netradio med lyd i Hi-fi kvalitet.

 

Hovedstær til telefonen
Jabra Evolve 75

Plantronics Savi 8200

Savi 8200 er Plantronics serie af hovedsæt med ANC ( kun Duo).  Det er et fantastisk trådløst headset, som kan bruges både sammen med din softphone og bordtelefon, samt mobiltelefonen via Bluetooth. Savi 8200 kan fås i både mono og duo, hvor duo modellen er med ANC

Op til 180 m. rækkevidde
Op til 13 timers taletid og 50 timers standby
Hovedsættet oplades på ca. 3 timers
Noise Cancelling mikrofon
Vejer kun 115 g.


Plantronics med ANC

Jabra Noise Guide forhindrer støj på jobbet

Der er efterhånden flere undersøgelser der peger på, at flere og flere ansatte efterhånden føler sig generet af støj på arbejdspladsen. Åbne kontorlandskaber med ingen eller kun ringe akustiske forbedringer er med til at dette problem er stigende.

Så hvorfor ikke gøre noget ved det ?

Jabra Noice Guide

Kontakt Lund & Erichsen

Vil du høre mere om dine muligheder med en brugervenlig og effektiv telefoniløsning, så send dine oplysninger på nedenstående

Bliv kontaktet

L&E som din telefoni leverandør

Ved at vælge L&E får du:

  • Over 20 års erfaring med telekommunikation
  • Systemer baseret på moderne teknologi
  • Løsninger og abonnementer uden binding
  • Løsninger der løbende kan udvides og tilpasse virksomhedens behov


Vi tilbyder:

Vil du høre mere om dine muligheder med en brugervenlig og effektiv telefoniløsning, så udfyld nedenstående. I  forbindelse med en ny telefoniløsning til virksomheden kan der være mange valg at træffe. Virksomhedens nye telefonsystem kan i dag leveres på forskellige teknologier; IP eller mobil, købt og betalt eller lejet / hosted.

Uanset hvad din virksomhed foretrækker kan vi som Jeres nye leverandør af virksomhedens telefoni, tilbyde løsninger inden for alle teknologier. Vi giver altid en ærlig rådgivning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Det hele starter med at du tager en kontakt til os.