Danfoss ECL - effektive varmestyringer

Med en ny Danfoss ECL varmestyring kan vi hjælpe dig, så det bliver let og overskueligt at nedbringe varme og energiforbruget. Med de stigende energipriser bliver det et vigtigt indsats område for alle virksomheder i fremtiden.

Vores mangeårige erfaring med installation og service af CTS anlæg og styringer, gør os til det oplagte valg til, at installere din nye Danfosss ECL varmestyring.

Her har vi allerede hjulpet med en ECL varmestyring

Institutioner i Herning Kommune og Ikast Brande kommune
Varmecentralen i Carlsberg Byen, København
Boligforeninger i Midtjylland

Skal vi hjælpe din virksomhed ? Kontakt os her.

Hvad er en Danfoss ECL

Danfoss ECL Comfort er en varmestyring, der optimerer varmeanlægget og derfor hurtigt giver mærkbare energibesparelser. Helt op til 15 %. Danfoss ECL kan installeres og benyttes både privat og i mindre fjernvarmeinstallationer i virksomheder.

Der reguleres ud fra nogle forud definerede parametre, som alle er med til at effektivisere varmeforbruget. Tidsstyring og eksterne temperatur og vejrfølere sørger for at opretholde en korrekt styring af varmen når forhold som fx inde og ude temperatur ændrer sig. Man sikrer sig dermed en konstant temperatur og ofte et bedre indeklima.

Tilslut ECL varmestyringen til internettet

Med en tilslutning til internettet kan du via ECL portalen fjernstyre og regulere din ECL Comfort 310 fra computer, tablet og smartphone. Det sikrer dig adgang døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig.
Du får:

  • Adgang til ECL 310 konfigurationen.
  • Adgang til værdier fra målere samt temperatur- og trykfølere
  • Du kan justere parametre og optimere på styringen
  • Du får mulighed for at fejlfinde på varmeinstallationen

 

Danfoss ECL varmestyring er en effektiv metode for energioptimering