Danfoss ECL - effektive varmestyringer

Med en ny Danfoss ECL varmestyring kan vi hjælpe dig, så det bliver let og overskueligt at nedbringe varme og energiforbruget. Med de stigende energipriser bliver det et vigtigt indsats område for alle virksomheder i fremtiden.

Vores mangeårige erfaring med installation og service af CTS anlæg og styringer, gør os til det oplagte valg til, at installere din nye Danfosss ECL varmestyring.

Her har vi allerede hjulpet med en ECL varmestyring:

Bliv kontaktet

Hvad er en Danfoss ECL

Danfoss ECL Comfort er en varmestyring, der optimerer varmeanlægget og derfor hurtigt giver mærkbare energibesparelser. Helt op til 15 %. Danfoss ECL kan installeres og benyttes både privat og i mindre fjernvarmeinstallationer i virksomheder.

Der reguleres ud fra nogle forud definerede parametre, som alle er med til at effektivisere varmeforbruget. Tidsstyring og eksterne temperatur og vejrfølere sørger for at opretholde en korrekt styring af varmen når forhold som fx inde og ude temperatur ændrer sig. Man sikrer sig dermed en konstant temperatur og ofte et bedre indeklima.

Tilslut ECL varmestyringen til internettet

Med en tilslutning til internettet kan du via ECL portalen fjernstyre og regulere din ECL Comfort 310 fra computer, tablet og smartphone. Det sikrer dig adgang døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig.
Du får:

  • Adgang til ECL 310 konfigurationen.
  • Adgang til værdier fra målere samt temperatur- og trykfølere
  • Du kan justere parametre og optimere på styringen
  • Du får mulighed for at fejlfinde på varmeinstallationen

ECl 310

Danfoss ECL Comfort 310 Unit

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering med en ECL Danfoss styring, så udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

Kontakt Henrik Bærentsen på 96264453, hvis du har brug yderligere information, skal have en pris på et CTS projekt eller om vi skal gennemgå din virksomheds muligheder for at optimere og forbedre på energiforbruget.