Trend Systemhus

Lund & Erichsen er Trend Systemhus og din garanti for et effektivt CTS anlæg.

Et godt og velreguleret CTS system giver jeres virksomhed et forbedret indeklima og arbejdsmiljø. Samtidig kan du slippe bekymringerne om, at I har et højere energiforbrug end der måske er nødvendigt.

Vælg os til dit nye CTS anlæg, så får du en leverandør med mange års erfaring med at energioptimere og styre og regulere på stort set alt der forbruger energi.

Det gør vi med effektive Trend CTS løsninger, og du kan forvente gode besparelser på Jeres forbrugsafgifter.

Og samtidig kan løsningen forbedre jeres indeklima til stor gavn for de ansatte.

Bliv kontaktet

Vi sikrer dig et effektiv og brugervenligt CTS anlæg fra Trend

Vores kunder er glade for samarbejdet med L&E  og de engelsk udviklede systemer fra Trend og for at yde dig og din virksomhed den bedste oplevelse, har vi valgt at anvende Trend Kvalitetssikringsmanual.

Den er Trends anbefalinger og retningslinier vedr. installation, funktionsafprøvning og slutaflevering i forbindelse med nye anlæg. Med dette tiltag sikrer vi alle vores kunder den bedste CTS løsning.

Som Trend Systemhus er vi altid opdateret på nyeste viden og vores teknikere gennemgår relevante Trend kurser. Vi har derfor adgang til at drifte og servicere Trends CTS løsninger med nyeste versioner.

Med Trends nye controllere IQ4E opnåes en helt ny fleksibilitet:

Trend CTS fra L&E

Som Trend Systemhus bruger vi kun kvalitets produkter i løsningerne. Det mener vi er nødvendigt, for at aflevere et driftsikkert anlæg.

Samtidig giver det den fleksibilitet, der gør at løsningen er let at udvide og ændre på i fremtiden. Dermed er du sikret din investering i mange år fremover.

Med L&E og Trend CTS får du:

  • Åbne standarder for tilkobling af 3. parts produkter, som giver dig en stor frihed og fleksibilitet i valg af fx følere, termostater, ventilationsanlæg osv.

  • Jeres forskellige leverandører af ventilation, varme, lys osv. kender og benytter disse standarder. Derfor bliver alle nuværende styringer let integreret i en CTS styring fra Trend, hvor alt kan styres og reguleres på et og samme sted.

  • Der benyttes åbne kommunikationsstandarder som BACNET, Modbus, M-bus, DALI og KNX. Her drejer det sig også om at have en stor grad af fleksibilitet, så virksomhedens CTS anlæg kan udvides, ændres og opgraderes uden der skal investeres i nyt perifært udstyr.

  • Med en løsning som bygger på åbne standarder, er der nye muligheder for betjening af anlægget. Med Trends IQ Vision, får I et let og overskueligt interface til drift og vedligehold af jeres CTS anlæg. Det giver slutbrugeren en fleksibel løsning, når der er mulighed for at styre løsningen fra enten PC, mobil eller tablet.

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om Trend CTS,  så kontakt os på nedenstående. 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

Kontakt Henrik Bærentsen på 96264453, hvis du har brug yderligere information om Trend CTS, skal have en pris på et CTS projekt eller om vi skal gennemgå din virksomheds muligheder for at optimere og forbedre på energiforbruget.