Alarmsystemer fra Lund & Erichsen er altid tilpasset dine behov. Vi hjælper dig med at sikre dine værdier

Alarmsystemer og overvågning

Hvert år rammes tusindvis af danskere af indbrud.

Indbrud er ubehageligt uanset om det sker i dit hjem eller din virksomhed. Men der er meget, du kan gøre for at gøre livet surt for tyvene. Gode tyverialarmer og videoovervågning sikre dine værdier mod indbrud og sikre din tryghed både nat og dag.

Når du skal vælge alarmsystem, findes der mange forskellige muligheder og her kommer vi ind i billedet. Vi er eksperter i at finde den rette tyverialarm eller overvågningssystem.

Du kan fx vælge tyverialarmer med og uden videoovervågning, der er kombineret med tågesikring. Hvilket alarmsystem, du skal vælge, afhænger af din konkrete situation. Her skal du overveje, hvor mange værdier du har og hvor godt du ønsker at sikre dig.

Bevægelsessensor sender overvågningsbilleder til mobilapp

Godkendte alarm og sikringsløsninger

Hos os får du et sikringsanlæg, der er købt til ejendom. Det betyder, at du undgår dyre abonnementsbindinger og ærgrelser ved opsigelse.

Vi anvender kun de bedste og mest moderne alarmsystemer på markedet og er naturligvis F og P-godkendt.

Har du brug for hjælp til at vælge en løsning, der passer til dine behov, så er vores sikringsteknikere klar til at rådgive dig, så du får en sikringsløsning, der passer til dit forsikringskrav, myndighedskrav og selvfølgelig dine egne behov.

Vi planlægger, installerer og vedligeholder dit alarmsystem, så du får den tryghed, du har brug for. Samtidig kan du vælge fordelagtige serviceaftaler, så du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde dine systemer.

Klik dig videre nedenfor og se mere om de forskellige alarmsystemer, der alle på den ene eller den anden måde vil hjælpe med at sikre dig og dine værdier.

Vi sikrer dine værdier. Kontakt os her.

Tyverialarmer

Tyverialarmer til både erhverv og privat – med og uden opkobling til vagtcentral og med mulighed for tilknytning af vægter.

Alarm til erhverv

Privatalarm

Adgangskontrol og dørautomatik

Fra simple anlæg med en enkelt dør til store komplekse anlæg med kortdesign og fotoautomat.

Adgangskontrol

Dørautomatik

Tågesikring

Tågesikring med røgkanoner der effektivt stopper de ubudne gæster.

Røgkanon og Tågesikring

( se en video hvad en røgkanon kan udrette)

Video og kameraovervågning

Videoovervågning både ude og inde.

Kameraovervågning

Se fx billeder som var med til at identificere  computer tyve

Brandalarm

ABDL Anlæg på enkelte døre med automatisk dørlukkere og ABA anlæg med varsling lokalt og til vagtcentral.

Nødkald og overfaldsalarm

Fra simple anlæg i private hjem til store anlæg i den offentlige plejesektor.

 

Derfor skal du ikke undervurdere værdien af et sikkert alarmsystem

Et godt alarmsystem forebygger indbrud. Vi har stor erfaring i etablering af sikring- og alarmsystemer, og vi giver dig en lang række muligheder. Via integration af adgangskontrol kan I eksempelvis styre, hvem der må komme ind i bygningen på bestemte tidspunkter.

Det er vigtigt, at løsningen lever op til forsikringsselskabets krav. Derfor er vi hos Lund & Erichsen godkendt til at installere og implementere alarmer med opkobling til et døgnbemandet alarmcentral med vagtservice. Se mere om ISO certificeringen.

Vi sikrer dine værdier. Kontakt os her.

Har du brug for sparring om Alarm og Overvågning?

L&E installerede den første tyverialarm i 1984. Dengang var det simple anlæg.

I dag stilles der langt større krav til alarmløsningerne og alarmteknikerne.  Vi benytter udelukkende godkendt udstyr, ligesom vi som alarminstallatør er godkendt.

Med over 30 års erfaring kan du trygt vælge L&E som din leverandør til alarmsystemet. Kontakt os så gennemgår vi din nuværende løsning og sammen finder vi ud af om den sikrer dig på den måde du forventer.

Kontakt os på tlf. 96264444e-mail kontakt@l-e.dk eller kontaktformularen her. Vi glæder os til at høre fra dig.