Bliv kontaktet

Alarmsystemer og overvågning

Hvert år rammes tusindvis af danskere af indbrud.

Indbrud er ubehageligt uanset om det sker i dit hjem eller din virksomhed. Men der er meget, du kan gøre for at gøre livet surt for tyvene. Gode tyverialarmer og videoovervågning sikre dine værdier mod indbrud og sikre din tryghed både nat og dag.

Når du skal vælge alarmsystem, findes der mange forskellige muligheder og her kommer vi ind i billedet. Vi er eksperter i at finde den rette tyverialarm eller overvågningssystem.

Du kan fx vælge tyverialarmer med og uden videoovervågning, der er kombineret med tågesikring. Hvilket alarmsystem, du skal vælge, afhænger af din konkrete situation. Her skal du overveje, hvor mange værdier du har og hvor godt du ønsker at sikre dig.

Godkendte alarm og sikringsløsninger

Hos os får du et sikringsanlæg, der er købt til ejendom. Det betyder, at du undgår dyre abonnementsbindinger og ærgrelser ved opsigelse.

Vi anvender kun de bedste og mest moderne alarmsystemer på markedet og er naturligvis F og P-godkendt.

Har du brug for hjælp til at vælge en løsning, der passer til dine behov, så er vores sikringsteknikere klar til at rådgive dig, så du får en sikringsløsning, der passer til dit forsikringskrav, myndighedskrav og selvfølgelig dine egne behov.

Vi planlægger, installerer og vedligeholder dit alarmsystem, så du får den tryghed, du har brug for. Samtidig kan du vælge fordelagtige serviceaftaler, så du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde dine systemer.

Et udpluk af vores kunder

Tyverialarmer til både erhverv og privat – med og uden opkobling til vagtcentral og med mulighed for tilknytning af vægter.

Videoovervågning både ude og inde.

Se fx billeder som var med til at identificere computer tyve.

Fra simple anlæg med en enkelt dør til store komplekse anlæg med kortdesign og fotoautomat.

Forskellige Brandmeldere

Brandalarm

L&E er DBI godkendt installatør. Vi projekterer, installerer og vedligeholder ABDL Anlæg på enkelte døre med automatisk dørlukkere og ABA anlæg med varsling lokalt og til vagtcentral.

Tågesikring med røgkanoner der effektivt stopper de ubudne gæster. 

 

Overfaldstryk

Nødkald og overfaldsalarm

Fra simple anlæg i private hjem til store anlæg i den offentlige plejesektor.

Derfor skal du ikke undervurdere værdien af et sikkert alarmsystem

Et godt alarmsystem forebygger indbrud. Vi har stor erfaring i etablering af sikring- og alarmsystemer, og vi giver dig en lang række muligheder. Via integration af adgangskontrol kan I eksempelvis styre, hvem der må komme ind i bygningen på bestemte tidspunkter.

Det er vigtigt, at løsningen lever op til forsikringsselskabets krav. Derfor er vi hos Lund & Erichsen godkendt til at installere og implementere alarmer med opkobling til et døgnbemandet alarmcentral med vagtservice. 

Har du brug for sparring om Alarm og Overvågning?

L&E installerede den første tyverialarm i 1984. Dengang var det simple anlæg.

I dag stilles der langt større krav til alarmløsningerne og alarmteknikerne. Vi benytter udelukkende godkendt udstyr, ligesom vi som alarminstallatør er godkendt.

Med over 30 års erfaring kan du trygt vælge L&E som din leverandør til alarmsystemet. Kontakt os så gennemgår vi din nuværende løsning og sammen finder vi ud af om den sikrer dig på den måde du forventer.

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du høre mere om mulighederne for at sikre dine værdier, så lad os kontakte dig. 

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre din ejendom eller din virksomhed, så send os dine kontaktinfo, hvorefter vi kontakter dig. 

Vi tilbyder sikringsløsninger som alle er med til at sikre dine værdier:


Ved at vælge L&E får du:

  • Over 30 års erfaring med sikringsløsninger 
  • En installatør der udelukkende benytter godkendte alarmprodukter
  • Vi er ISO 9001:2015 certificeret
  • Vi er F&P godkendt
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante alarmkurser
  • Produkter og løsninger baseret på moderne teknologi
  • Løsninger der løbende kan udvides og tilpasses virksomhedens behov