Salto låsesystem

Et Salto låsesystem er et særdeles fleksibelt låse og adgangskontrolsystem. Systemet er baseret på en kombination af kablet og trådløse enheder, som forbindes i et netværk. Systemet dækker op til 65.000 døre og op til 4 millioner brugere på samme installation.

Salto systemet er bygget op om det der kaldes online døre og offline døre. Nærmere bestemt er det elektroniske låseenheder monteret på dørene.

Online døre er en traditionel kablet installation, som typisk anvendes på yderdøre eller når adgangskontrollen skal kombineres med eksempelvis automatiske døre. Udover at styre adgangen sørger en online dør også for at opdatere brugernes nøglebrikker med nye rettigheder og for at indsamle loghændelser fra medarbejderens nøglebrik.

En offline dør skal sørge for at styre og begrænse adgangen til et givent område. Det styres fx ud fra de rettigheder som medarbejderens nøglekort har eller ud fra et bestemt tidsskema. En offline dør er trådløs og drives af batterier med en driftstid på op til 40.000 åbninger.

Saltos smarte elektroniske låse og langskilte findes i et stort udvalg, som opfylder alle ønsker og funktioner. De er kompatible med langt de fleste dørtyper og låsekasser.

Salto låsesystem her vist med kodetastatur

Salto langskilt med kodetastatur

Installation af Salto adgangskontrol

Salto har rigtig gode muligheder hvis der fx ønskes integration mod andre systemer via åbne standarder.

Netop dette behov havde man på Herningsholm Erhvervsskole hvor L&E blev valgt til at gøre den nye afdeling Handelshuset nøglefri.

Det var et ønske at skolens eksisterende alarm skulle forblive og at det med det nye låsesystem ville være muligt at integrere med det eksisterende adgangskontrolanlæg, som anvendes på skolens andre lokaliteter i byen.

Derfor var det naturlige valg at etablere et Salto adgangskontrol og låsesystem.

Løsningen på Herningsholm består af 5 ”Online” døre, installeret de korrekte steder i forhold til at få medarbejdernes nøglebrikker opdateret med rettigheder og udlæst for hændelsesloggen.

Deruodver er der monteret 107 Offline dørlåse.

Det hele styres og administreres via det webbaserede Pro Access software, som blev integreret til det eksisterende alarmsystem. Herfra opsættes ligeledes tidsskemaer og særlige kalender begivenheder, hvor funktionaliten skal afvige fra det normale.

 

Kontakt os for demo og pris

Se nærmere på mulighederne med Salto låse

 –