Salto låsesystem

Et Salto låsesystem er et særdeles fleksibelt låse og adgangskontrolsystem og benyttes fx i :

Bliv kontaktet

Elektronisk låsesystem med kortlæsere

Systemet er baseret på en kombination af kablet og trådløse enheder, som forbindes i et netværk. Systemet dækker op til 65.000 døre og op til 4 millioner brugere på samme installation.

Salto systemet er bygget op om det der kaldes online døre og offline døre. Nærmere bestemt er det elektroniske låseenheder monteret på dørene.

Online døre er en traditionel kablet installation, som typisk anvendes på yderdøre eller når adgangskontrollen skal kombineres med eksempelvis automatiske døre. Udover at styre adgangen sørger en online dør også for at opdatere brugernes nøglebrikker med nye rettigheder og for at indsamle loghændelser fra medarbejderens nøglebrik.

En offline dør skal sørge for at styre og begrænse adgangen til et givent område. Det styres fx ud fra de rettigheder som medarbejderens nøglekort har eller ud fra et bestemt tidsskema. En offline dør er trådløs og drives af batterier med en driftstid på op til 40.000 åbninger.

Saltos smarte elektroniske låse og langskilte findes i et stort udvalg, som opfylder alle ønsker og funktioner. De er kompatible med langt de fleste dørtyper og låsekasser.

Salto adgangskontrol

Installation af Salto adgangskontrol

Salto har rigtig gode muligheder hvis der fx ønskes integration mod andre systemer via åbne standarder.

Netop dette behov havde man på Herningsholm Erhvervsskole hvor L&E blev valgt til at gøre den nye afdeling Handelshuset nøglefri.

Det var et ønske at skolens eksisterende alarm skulle forblive og at det med det nye låsesystem ville være muligt at integrere med det eksisterende adgangskontrolanlæg, som anvendes på skolens andre lokaliteter i byen.

Derfor var det naturlige valg at etablere et Salto adgangskontrol og låsesystem.

Løsningen på Herningsholm består af 5 ”Online” døre, installeret de korrekte steder i forhold til at få medarbejdernes nøglebrikker opdateret med rettigheder og udlæst for hændelsesloggen.

Deruodver er der monteret 107 Offline dørlåse.

Det hele styres og administreres via det webbaserede Pro Access software, som blev integreret til det eksisterende alarmsystem. Herfra opsættes ligeledes tidsskemaer og særlige kalender begivenheder, hvor funktionaliten skal afvige fra det normale.

Se nærmere på mulighederne med Salto låse

Ofte stillede spørgsmål om Salto

En online dør benyttes typisk på udvendige døre, eller hvor der er behov for styring af eksterne enheder.
En online dør, sørger også for at få informationer fra administratoren via softwaren, ( fx hvis en bruger skal have nye rettigheder, eller en bruger der skal slettes ) ud i systemet. Det sker via brugernes kort eller brikker der opdateres med rettigheder, når de bruges på en online dør. På samme måde ”tømmes” brugerens adgangsbrik for loggen, når den benyttes på en online dør, og administratoren vil på den måde få mulighed for at se hændelser på brugerne

En Salto offline dør er en trådløs dørlås. Den bruges steder, hvor kablet installation ikke er mulig eller hvor en Online dør ikke er krævet. Fx hvis der kun er krav om at døren skal åbnes og låses. En offline dør drives af 3 alm AA batterier.

Lidt afhængigt af type på dørlåsen er driftstiden op til  40000 åbninger. Det er helt alm AA batterier der bruges, så du kan nemt selv skifte batterierne.

Ja. Under Corona epidemien er det blevet vigtigt med god hygiejne og derfor er Wave XS nu en mulighed. 
Den fjerner risikoen for bakteriespredning, da fysisk kontakt med ”trykket” undgås. WAVE XS kan let installeres og benyttes til mange formål, fx som UD-tryk for at åbne en dør, til at tænde lyset, kalde på en elevator – mulighederne er mange.

Dem kan du købe her hos L&E. Send en mail med dine kontaktoplysninger på info@l-e.dk så kontakter vi dig.

Ja med SALTOs JustIN smartphone teknologi integreres mobiltelefoner let i løsningen.  Med JustIN Mobile BLE ( Bluetooth Low Energy) bliver det muligt at åbne døre ved hjælp af medarbejderens smartphone via en mobilnøgle. Mobilnøglen sendes automatisk og krypteret til en brugers mobiltelefon/mobilapp. med en information om hvilke døre der er adgang til.

Det er svært at sige uden vi har nærmere dialog. Det afhænger af antal døre og antal brugere, samt hvilken funktionalitet I ønsker i virksomheden.
Kontakt os på tlf 96264444 eller nedenstående formular, så kommer vi gerne med et bud på, hvordan Jeres fremtidige låsesystem kommer til at se ud.

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om hvordan vi kan sikre virksomhed med et Salto låsesystem, så kontakt os her:

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og Overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.