CTS anlæg i Ålborg – energioptimering for din virksomhed

Hos Lund & Erichsen hjælper vi virksomheder og institutioner med effektiv energioptimering, og løsningen er et CTS anlæg,  som både er et overskueligt og et udgifts reducerende system. Vi tilbyder installation og servicering af CTS anlæg i Ålborg, så er du klar til at få virksomheden energioptimeret, så skal du kontakt os.

Bliv ringet op

Definition af et CTS anlæg

CTS anlæg benyttes i virksomheder og institutioner til at overvåge, styre og regulere fx varme, ventilation og lys. Løsningen kan bestå af flere centraler i bygningerne som kobles sammen i et netværk sammen med de mange forskellige komponenter der til daglig styrer virksomhedens forskellige systemer.

Når det hele kobles sammen i en og samme løsning, kan du altså befinde dig et sted og styre og regulere hvordan varmen skal virke i en bestemt del af virksomheden i en given periode, samtidig med at du styrer, hvornår lyset skal slukke i en anden del af bygningerne.

Kort sagt får I mest ud af energien.

Lund & Erichsen rimer på erfaring og kvalitet

Erfaring skal man gøre sig fortjent til, og det gør man kun ved at arbejde målrettet og med høj kvalitet hver gang. Det gør vi hos Lund & Erichsen, hvor vi i mange år har opbygget et stort kendskab til CTS anlæg. Derfor har vi også hjulpet mange virksomheder og institutioner med energioptimering med stor succes.

L&E er Trend Installatør og Systemhus og kan derfor tilbyde de fleksible og brugervenlige Trend CTS systemer.

Din virksomhed kan også få gavn af de mange fordele, der er ved et moderne CTS anlæg, så kontakt os hellere i dag end i morgen og hør mere om dine muligheder for energioptimering.

De mange fordele

Det er åbenlyst, at det kan svare sig at få mest muligt ud af sin energi og strøm. Principielt findes der ikke nogen begrænsninger for, hvad der kan reguleres med et CTS anlæg, men oftest er det varme, ventilation og lys, som er mest potentielle at energioptimere brugen af.

Når du vælger at få installeret et CTS anlæg, tilpasses hele systemet de behov og krav, din virksomhed stiller, og dermed får du et moderne og fleksibelt system, som kan styre balancen mellem drift, komfort og forbrug af energi og strøm, hvilket vil reducere udgifterne for din virksomhed.

L&E Trend Systemhus

Som Trend Systemhus tilbyder vi fleksible og brugervenlige CTS anlæg fra Trend, der kan hjælpe dig og virksomheden i mange år frem i tiden.

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.