CTS anlæg i Århus – energioptimering af din virksomhed

Mange virksomheder kan opnå store fordele og besparelser ved at optimere på energiforbruget. Derfor er vi hos Lund & Erichsen glade for at tilbyde CTS anlæg i Århus til små og store virksomheder og institutioner, der ønsker at gøre noget godt for klimaet og spare på energi udgifterne.

Med den rigtige løsning kan din virksomhed opnå et bedre indeklima og en reduktion af virksomhedens forbrug. Løsningen er et CTS anlæg, der via moderne og højteknologiske teknikker kan styre og regulere de vigtigste energiforbrugende kilder i din virksomhed.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg?

CTS er en forkortelse af Central Tilstandskontrol og Styring og bruges i mange virksomheder til at styre fx varme og lys. Når du vælger at få installeret et CTS anlæg i din virksomhed, får du en løsning der kobler alle virksomhedens styringer sammen i en og samme løsning.

Nu kan fx varme, ventilation og lys i virksomhedens rum og lokaler, styres og reguleres uafhængigt af hinanden, fra centralt hold.

Kompetencer og erfaring

Hos Lund & Erichsen har vi mange års erfaring med store som små virksomheder, der har ønsket at gøre noget på udgifterne til deres energiforbrug. Vi har hjulpet mange offentlige institutioner og private virksomheder med at sænke el og varme forbruget, og på den måde har det både været en økonomisk fordel samt en hensynstagen til klimaet for de mange kunder.

Ønsker du også at sænke og effektivisere din virksomheds energiforbrug, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for et CTS anlæg i din virksomhed i Århus.

Fordelene med et CTS system

Ikke alle mennesker er lige gode til at huske at slukke for strøm og varme, når der ikke er brug for det. Det er et CTS anlæg til gengæld. På en smart og gennemskuelig måde sørger systemet nemlig for, på de angivne tidspunkter, at regulere på varmen, slukke for lyset og ventilationen o.s.v.  Vi gør altid meget ud af at tilpasse løsningen den enkelte virksomhed, så der styres og reguleres ud fra de krav og behov, som du har.

Dermed kan du tilpasse dit CTS anlæg, så det eksempelvis skruer ned for varmen, når der ikke er medarbejdere på kontoret, mens der bliver tændt for varmen igen, når der er behov for det. Mulighederne for den perfekte styring er principielt uendelige.

L&E Trend Systemhus

Som Trend Installatør kan vi hjælpe med fleksible og brugervenlige CTS anlæg fra Trend, der holder mange år frem i tiden.

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.