CTS anlæg i Esbjerg – energioptimering der virker effektivt

Har du behov for en effektiv energioptimering af din virksomhed, som både forbedrer indeklimaet og nedbringer jeres forbrug af energi og strøm, er et CTS anlæg den rette løsning.

Hos Lund & Erichsen kan vi hjælpe med at optimere  din virksomhed bedst muligt, så du undgår unødvendige udgifter på energiforbruget, samtidig med at du gør noget godt for klimaet.

Vi tilbyder blandt andet installation og servicering af CTS anlæg i Esbjerg, så har du mod på at gøre noget godt for din virksomhed, kan vores kompetencer hjælpe dig på rette vej.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg

Der findes flere forskellige typer af CTS anlæg. Hos Lund & Erichsen har vi dog specialiseret os som autoriseret Trend Systemhus, hvilket betyder at vi primært beskæftiger os med topmoderne CTS anlæg fra Trend.

Et CTS anlæg er i alt sin enkelthed en sammenkobling af din virksomheds tekniske installationer, som kobles sammen af en hovedcentral og undercentraler. På den måde bliver det muligt at overvåge, regulere og reducere forbruget, så det bliver effektivt og med et minimum af spild af energi.

Lund & Erichsen som din CTS installatør

Vi har mange års gode erfaringer med installation og servicering af CTS anlæg hos virksomheder og institutioner. Derfor arbejder vi effektivt, målrettet og med kvalitet for øje.

Vil du høre mere om din virksomheds muligheder for en effektiv energioptimering, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om CTS anlæg i Esbjerg.

Dine fordele ved energioptimering

Et eksempel kan være, at din virksomhed måske ikke har behov for at bruge varme og lys i områder af bygningerne, når der ikke befinder sig nogle medarbejdere. En automatisering af et sådant system vil medføre lavere udgifter til energi og strøm, samtidig med at der ikke gås på kompromis med indeklimaet.

Det samme gør sig gældende for eksempelvis lys, som nogle kan have svært ved at huske at slukke, når de går på weekend. Et CTS anlæg kan klare arbejdet, uden du skal røre en finger. 

L&E Trend Systemhus

Vi tilbyder Trend CTS anlæg. 


Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.