CTS anlæg i Herning – din mulighed for energioptimering

Vil du gerne opnå bedre indeklima og samtidig spare penge på energiforbruget i din virksomhed, er en effektiv energioptimering med CTS anlæg den rette løsning.

Hos Lund & Erichsen kan vi sikre, at din virksomhed på den bedst mulige måde er optimeret energimæssigt. Vi har mange års erfaring med at installere og servicere flere typer af energioptimerende systemer, og med et moderne og fleksibelt CTS anlæg til at styre din virksomheds energiforbrug, kan du opnå store fordele.

Vi tilbyder blandt andet at installere og servicere CTS anlæg i Herning, hvor vi til dagligt har til huse.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg?

Der findes mange forskellige typer CTS anlæg. En CTS løsning er som regel altid opbygget af en hovedcentral og undercentraler som via virksomhedens netværk kobles sammen. Det er på den måde, at du får mulighed for at overvåge og optimere din virksomheds bygningstekniske installationer, hvilket betyder, at energiforbrugende kilder som varme, ventilation og lys styres og reguleres for at forbedre indeklima og ikke mindst også for at minimere energiforbrug

Lund & Erichsen som din CTS installatør

Hos Lund & Erichsen har vi stor erfaring med CTS anlæg, og blandt andet har vi hjulet store institutioner og virksomheder som Ikast Brande Gymnasium, Fuglsangsø Plejecenter og Bankernes EDB Central i Herning.

Det har resulteret i energibesparende løsninger, som din virksomhed også kan få glæde af. Derfor ser vi frem til at høre fra dig, så din virksomhed i Herning kan nyde godt af fordelene ved et CTS anlæg.

Fordelene ved en CTS styring

I princippet kan hvad som helst styres med et CTS anlæg, men oftest er det de store energiforbrugende kilder samt lys, som giver mest mening.

Eksempelvis kan det betyde, at man i din virksomhed skruer ned for varmen kl. 16.30 og åbner igen kl. 07.00, mens der også automatisk skrues ned i weekender, og på helligdage. På den måde bliver du uafhængig af, at medarbejderne husker at lukke for varmen, når de går, samtidig med at du opnår et mindre energiforbrug og sparer penge.

L&E Trend Systemhus

Som Trend Systemhus er L&E klar med den nyeste teknik fra Trend.

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.