CTS anlæg Holstebro - den ideelle energioptimering

Driver du en virksomhed, kender du også til den svære balance imellem udgifter og udbytte i forhold til energi- og strømforbrug. Ofte bruger virksomheder for mange ressourcer og penge på at forsøge at energioptimere på egen hånd, men med et effektivt CTS anlæg bliver din virksomheds energiforbrug styret, reguleret og reduceret automatisk.

Hos Lund & Erichsen tilbyder vi installation og servicering af CTS anlæg i Holstebro, så din virksomhed kan få glæde af alle de mange fordele, der er ved en CTS løsning.

Bliv ringet op

Sådan virker et CTS anlæg

Et CTS anlæg er opbygget af en hovedcentral og undercentraler, der sammenkobles i ét netværk. På den måde bliver det muligt at håndtere specifikke styringsopgaver på alle de energiforbrugende  kilder, en moderne virksomhed har, hvilket eksempelvis kan være varme, lys, ventilation eller aircondition.

I princippet  kan hvad som helst styres, men det er ofte varme, ventilation og lys, der er de primære områder til energioptimering. Når forbrugsenhederne kommunikerer med CTS styringen, bliver forbruget reduceret og effektiviseret, hvilket vil kunne ses på udgiften på energiforbruget.

Lund & Erichsen som installatør

Vi har mange års gode erfaringer med energioptimering. Det har betydet mange glade kunder, når vi har installeret CTS anlæg for både institutioner og virksomheder, der har sænket deres forbrug med en betydelig andel.

Vil du høre mere om dine muligheder med CTS anlæg i Holstebro, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Fordelene ved et CTS anlæg

Vælger din virksomhed at få installeret et CTS anlæg, kan I godt gå i gang med at fjerne ”husk at slukke lyset”-sedlerne rundt i bygningen. De bliver nemlig overflødige, når CTS anlægget tager over og sørger for, at der eksempelvis kun er lys i de nødvendige lokaler.

En anden fordel er også, at indeklimaet i din virksomheders bygninger kan blive forbedret. Et CTS anlæg kan nemlig tage højde for faktorer såsom åbne vinduer og tomme rum, således at der bliver slukket for eksempelvis ventilation og lys, når der ikke er behov for at bruge strøm på det.

L&E Trend Systemhus

L&E er autoriseret Systemhus

Filmen om CTS styring

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.