CTS anlæg i Kolding – den ideelle energioptimering

Vil du gerne have et bedre indeklima i din virksomheds bygning eller bygninger, og vil du samtidig gerne nedbringe udgifterne til energi- og strømforbrug, er den ideelle løsning et CTS anlæg.

Hos Lund &  Erichsen kan vi hjælpe med at energioptimere din virksomhed, så du samtidig får de bedste forudsætninger for at gøre noget godt for klimaet og jeres budget. Vi tilbyder blandt andet at installere CTS anlæg i Kolding, så din virksomhed også kan få glæde af de mange muligheder og fordele der er med en effektiv energioptimering.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg

Vælger du at få installeret et CTS anlæg, får du et centraliseret styringssystem, hvorfra du let kan justere din virksomheds bygning eller bygningers energiforbrug.

Et CTS anlæg er bygget op med en hovedcentral og undercentraler, og på den måde sammenkobles alle kilder i ét netværk, som gør det muligt at justere forbruget målrettet og ikke mindst automatisk.

Vores ansvar

Vi har hjulpet mange virksomheder og institutioner med at energioptimere deres bygninger igennem flere år. Derfor udfører vi altid vores arbejde med stor ekspertise, viden, erfaring og bevidsthed om, hvad vi gør.

Vil du høre mere om dine muligheder for energioptimering med CTS anlæg i Kolding, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information og evt. en beregning på hvad der kan spares i din virksomhed

Dine fordele

Du kender bedst til behov og krav i din virksomhed. Derfor skal et CTS anlæg skræddersys til din virksomhed, så indstillingerne lever op til hverdagens rytme.

Eksempelvis giver det ikke mening at automatisere slukning af lys hvert femte minut alle ugens dage, men måske giver det mening, at CTS anlægget indstilles til at slukke for lys og varme i bestemte rum på bestemte dage.

Uanset hvad din virksomhed har af behov, kan et CTS anlæg indstilles efter dem, og på den måde kan du nedbringe forbrug og udgifter til strøm og energi hurtigt og effektivt.

L&E Trend Systemhus

L&E er Trend Installatør og Systemhus og kan derfor tilbyde de fleksible og brugervenlige Trend CTS systemer.

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.