CTS anlæg i Odense – stor erfaring med energioptimering

Vil du gerne gøre noget godt for din virksomhed og miljøet, er en effektiv energioptimering den ideelle løsning. Med et CTS anlæg bliver det muligt at nedbringe din virksomheds forbrug af både energi og strøm, hvilket naturligvis vil reducere dine udgifter, samtidig med at du gør noget godt for klimaet.

Hos Lund & Erichsen kan vi hjælpe din virksomhed med en effektiv energioptimering. Vi tilbyder at installere og servicere CTS anlæg i Odense, så din virksomhed hurtigt kan få gavn af de mange fordele, der er ved at bruge strøm og energi på en rigtig måde.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg?

Et CTS anlæg er en løsning med en hovedcentral og undercentraler, der er forbundet i ét netværk. På den måde kan du via CTS anlægget kontrollere, regulere og reducere din virksomheds energiforbrug, så I bruger det rigtigt.

I løsningen samles vigtige kilder som varme, ventilation og lys i i samme styring, og dermed bliver de ellers uafhængige komponenter samlet i samme løsning, der muliggør en styring og regulering fra centralt sted.

Vores kompetencer og erfaring

Hos Lund & Erichsen har vi stor erfaring med installation og servicering af CTS anlæg. Derfor kan du trygt overlade energioptimering af din virksomhed til os. Vi har tidligere haft stor succes med at optimere energiforbruget hos store virksomheder og institutioner, og den succes kan din virksomhed også blive en del af.

 Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du vil vide mere om dine muligheder med et CTS anlæg og en effektiv energioptimering.

Mærkbare fordele

Principielt kan hvad som helst styres med et CTS anlæg, men oftest er det dog de store energiforbrugende enheder som varme og  lys, der er mest hensigtsmæssige at optimere på.

Det kan eksempelvis være en fordel for din virksomhed at slukke for lys og skrue ned for varme på bestemte tidspunkter eller dage, eller måske er der nogle lokaler i jeres bygning som sjældent kræver fuld opvarmning eller belysning. Med en tilpasning til din virksomheds behov gør CTS anlægget det muligt at regulere særskilte rum, så I undgår udgifter til uhensigtsmæssig brug af energi og strøm.

L&E Trend Systemhus

Som Trend CTS Installatør og Systemhus tilbyder vi fleksible og brugervenlige Trend CTS systemer og styringer.

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.