CTS anlæg i Ringkøbing – effektiv energioptimering der virker

Døjer I med dårligt indeklima i din virksomhed, og synes du, at jeres udgifter til strøm og varme er for høje? Så vil din virksomhed uden tvivl have gavn af en effektiv energioptimering.

Hos Lund & Erichsen tilbyder vi at hjælpe virksomheder og institutioner med et bedre indeklima og et mere hensigtsmæssigt energi- og strømforbrug. Løsningen er et CTS anlæg, som vi blandt andet tilbyder at installere og servicere i Ringkøbing og omegn.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg egentlig?

Forkortelsen CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Det betyder, at et CTS anlæg kan fungere som det centrale kontrolpunkt for strøm- og energiforbrugende komponenter i din virksomheds bygning eller bygninger. På den måde bliver det muligt at regulere og begrænse forbruget, så der kun bruges eksempelvis varme og strøm i de nødvendige lokaler.

Vi har kompetencerne og erfaringen

Hos Lund & Erichsen har vi igennem mange år oparbejdet en solid og god erfaring med energioptimering. Både små og store virksomheder og institutioner har fået stor gavn af vores arbejde med CTS anlæg, og din virksomhed kan også få glæde af de mange muligheder.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i Ringkøbing med energioptimering via et CTS anlæg.

Fordelene ved energioptimering med CTS anlæg

Det er som regel uhensigtsmæssigt at bruge energi og strøm, hvis der ikke er mennesker, som får gavn af det.

Den største fordel ved CTS anlæg er, at det hele kan fungere automatisk, så snart den rigtige indstilling af systemet er foretaget. Hvis din virksomhed eksempelvis ikke har behov for at opvarme lokalerne i aftentimer eller weekender, kan CTS anlægget indstilles til at skrue ned og tænde for varmeforbruget på de rigtige tidspunkter, og dermed undgår din virksomhed at skulle betale unødvendige udgifter til spildt energi.

L&E Trend Systemhus

 

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.