CTS anlæg i Silkeborg – energioptimering af din virksomhed

Har du en virksomhed i Silkeborg, og vil du gerne sikre et bedre indeklima og spare penge på samme tid, er et CTS anlæg den rigtige løsning.

Hos Lund & Erichsen tilbyder vi at installere og servicere CTS anlæg i Silkeborg, og det kan din virksomhed få glæde af. Et CTS anlæg er nemlig en energioptimerende løsning, som sikrer en moderne og fleksibel drift, der både tilgodeser klimaet og din virksomheds udgifter til el og varme

Vi har mange års erfaring med installation og servicering af CTS anlæg, så din virksomhed er i sikre hænder, når du vælger os til at udføre arbejdet.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg

Selvom der findes mange typer CTS anlæg, har vi hos Lund & Erichsen specialiseret os som autoriseret Trend Systemhus, hvor vi arbejder med Trend CTS. Trend har gennem mange år udviklet fleksible produkter, der løser mange opgaver inden for bygningsautomatik.

På den måde kan du styre din virksomheds energiforbrug med et CTS anlæg, der via en hovedcentral og undercentraler kobler det hele sammen i ét netværk, der programmeres til at styre vigtige kilder såsom varme, ventilation og lys.

Lund & Erichsen som din installatør

Vi har holder til i Herning, og derfor er vi tæt på din virksomhed i Silkeborg. Det gør vores servicering af dit CTS anlæg fleksibel og fordelagtig for dig. Lige som eksempelvis Ikast Brande Gymnasium, hvor vi har hjulpet med energioptimering, kan din virksomhed eller institution også få glæde af færre udgifter til energi med den rigtige løsning.

Er du interesseret i en energibesparende løsning, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder og de mange fordele ved et CTS anlæg.

Dine fordele ved et CTS anlæg

De store energiforbrugende kilder som fx varme, sluger en unødvendigt stor mængde energi i mange virksomheder. Hvis du optimerer din virksomheds energiforbrug med et CTS anlæg, kan du undgå for højt forbrug og for høje udgifter.

Et CTS anlæg kan eksempelvis regulere og styre bestemte afdelinger i din virksomheds bygninger, så der kun er tændt for varme og lys, når det er nødvendigt.

L&E Trend Systemhus

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.