CTS anlæg i Skive – effektiv energioptimering

I en moderne virksomhed eller institution er det vigtigt at have styr på forbrug og udgifter til energi og strøm. Dog oplever mange virksomheder, at det kan være svært at danne sig et overblik over muligheder og begrænsninger, men det kan vi hjælpe med hos Lund & Erichsen.

Vi tilbyder at hjælpe med en effektiv energioptimering, og løsningen er et CTS anlæg, der både er et overskueligt og et udgiftsreducerende system. Vi tilbyder installation og servicering af CTS anlæg i Skive, så vil du gerne have din virksomhed energioptimeret, er dette din mulighed.

Bliv ringet op

Det gør et CTS anlæg

Forkortelsen CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Kort fortalt betyder det, at du får muligheden for at styre og regulere din virksomhedsbygnings forbrug af energi og strøm fra ét sted, som oveni købet fungerer automatisk, så snart de rigtige indstillinger er sat.

Et CTS anlæg fungerer ud fra et samlet netværk, der kobles sammen via en hovedcentral og undercentraler. På den måde er alle komponenter samlet, så CTS anlægget kan tage højde for faktorer som åbne vinduer, tomme rum og meget mere.

Vores erfaring og kompetencer

Hos Lund & Erichsen har vi mange års erfaring med CTS anlæg, og derfor kan vi med glæde tilbyde din virksomhed en effektiv løsning med energioptimering.

Kontakt os endelig, hvis du også vil have del i de mange fordele, der er ved et CTS anlæg.

Fordelene for dig

Når du vælger at få installeret et CTS anlæg i din virksomhed eller institution, bliver det nemmere at nedbringe udgifterne til strøm og energi. Systemet sørger for, at forbruget reduceres på tidspunkter, hvor det ikke er nødvendigt at bruge strøm til lys og hvor det kan tillades at skrue ned for varmen, og det vil kunne ses på udgifterne.

Eksempelvis kan separate rum og afdelinger lukkes ned, mens andre lokaler kan have et aktivt strøm- og varmeforbrug, hvilket er en del af den unikke og højteknologiske løsning.

L&E Trend Systemhus

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.