CTS anlæg i Vejle – energioptimering af virksomheder

Hos Lund & Erichsen tilbyder vi installation og servicering af CTS anlæg i Vejle. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder og institutioner til et bedre og mere hensigtsmæssigt energiforbrug, der både er en fordel for klimaet og ikke mindst for virksomhedernes økonomi.

Bliv ringet op

Definition af et CTS anlæg

CTS er en forkortelse og står for Central Tilstandskontrol og Styring. Kort fortalt betyder det, at du får muligheden for at styre og regulere din virksomheds forbrug af energi, fx varme og lys, fra ét sted. Når først løsningen er indkørt og konfigureret som I ønsker, fungerer det hele automatisk.

CTS anlægget bliver altså et centralt kontrolpunkt for varme og energiforbrugende komponenter i din virksomheds bygninger og lokaler. På den måde bliver det muligt at styre og regulere og dermed måske begrænse forbruget, så der kun bruges eksempelvis varme og strøm i de nødvendige perioder.

Stor erfaring med CTS løsninger

Hos Lund & Erichsen har vi stor erfaring med flere typer CTS anlæg. Dog har vi specialiseret os som autoriseret Trend Systemhus, og det moderne Trend CTS system har blandt andet medført, at Dansk Mode & Textil reducerede sit elforbrug med 20 % på bare 1 år.

Din virksomhed kan også få adgang til de mange fordele ved et moderne CTS anlæg, så kontakt os endelig hvis du vil høre mere om dine muligheder for at energioptimere din virksomhed.

De mange fordele

Der findes principielt ikke nogen begrænsninger på, hvad som kan styres med et moderne CTS anlæg. Oftest er det dog varme, ventilation og lys, der er de primære energislugere i virksomheder, og derfor er det også ofte her, at der er et stort potentiale for optimering.

Når du skal styre din virksomheds energiforbrug, tilpasses løsningen præcis de behov, du har. Du får adgang til et moderne og overskueligt system, som er med til at sikre, at balancen mellem drift, komfort, forbrug og ydre påvirkninger ikke bliver skæv. På den måde får virksomheden tilpasset sit energiforbrug til det optimale.

L&E Trend Systemhus

L&E er Trend CTS systemhus 

Filmen om styring med CTS anlæg

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.