CTS anlæg i Viborg – energioptimer din virksomhed

Rigtig mange virksomheder og institutioner kan drage stor praktisk og økonomisk fordel af at energioptimere deres bygning eller bygninger med et CTS anlæg.

Hos Lund & Erichsen kan vi installere og servicere din virksomheds CTS anlæg i Viborg, så det bliver nemt og overskueligt for dig at nedbringe energiforbruget og dermed din virksomheds udgifter.

Bliv ringet op

Hvad er et CTS anlæg?

CTS betyder Central Tilstandskontrol og Styring og går i sin enkelthed ud på at styre og regulere på alle energi forbrugende enheder i din virksomhed.

Et CTS anlæg består af en hovedcentral og oftest en eller flere undercentraler, hvormed det bliver muligt at indstille, regulere og styre på alle forbrugskilder. Når der etableres et effektivt CTS system, vil der automatisk blive tændt, slukket og skruet ned på de tider af døgnet systemet er konfigureret til.

Lund & Erichsen som din installatør

Hos Lund & Erichsen har vi flere års erfaring med CTS anlæg, hvilket betyder, at vi har hjulpet mange forskellige virksomheder og institutioner med at optimere på energiforbruget. Derfor kan du være sikker på høj kvalitet i det arbejde, vi udfører, så du får det maksimale ud af dit CTS anlæg.

Kontakt os gerne for nærmere information, hvis du vil høre mere om din virksomheds muligheder for effektiv energioptimering med CTS anlæg i Viborg.

Dine fordele med energioptimering

Når du vælger at energioptimere i din virksomhed, får du udover de lavere udgifter og den bedre og mere effektive udnyttelse af forbruget også et bedre indeklima.

Det betyder blandt andet, at CTS anlægget kan sørge for at slukke for lys eller skrue ned for varme i de lokaler, hvor der ikke er brug for det. Eksempelvis i weekender og helligdage, hvor der ofte ikke er behov for at bruge energi på lys, varme og ventilationsanlæg.

CTS anlægget kan indstilles til at styre og regulere det meste, og får I pludselig nye behov i din virksomhed, kan du nemt tilpasse løsningen, så der reguleres og styres udfra de nye ønsker og krav via et smart interface, der styres fra en PC, tablet eller smartphone.

L&E Trend Systemhus

Som leverandør af Trend CTS løsninger tilbyder vi dig moderne løsninger.

Filmen om CTS styring

Kontakt L&E CTS afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering 

Bliv kontaktet

L&E som din CTS installatør:

Lund & Erichsen er en erfaren leverandør og installatør af CTS systemer.  Gennem 20 år har vi været Trend systemhus. Det garanterer dig nogle af markedets bedste løsninger

Ved at vælge L&E får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Seriøs rådgivning om CTS teknik.
  • Teknikere der brænder for CTS teknik
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund
  • Vores teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • En leverandør med stor erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

 

Vi kan ikke garantere, at vi altid kan optimere dit energiforbruget, men igennem en tilbundsgående analyse finder vi ofte frem til områder, hvor det vil være fornuftigt at sætte aktivt ind. Det kan vises mange steder; elforbruget, varmeforbruget osv.