Erhvervstelefoni Ålborg

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Er du på udkig efter erhvervstelefoni i Ålborg ? 

Og mangler I et nyt telefonsystem, der kan optimere jeres firmas kundeservice på alle parametre?

Så er du havnet det helt rigtige sted. For her hos Lund & Erichsen har vi mere end 100 års erfaring i at hjælpe vore kunder. De mere end 100 år inden for erhvervet har gjort os til dem, vi er i dag. Nu står vi stærkere og bedre end nogensinde og er total klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi har hjulpet alt indenfor offentlige og private virksomheder. Derfor har vi også en stor erfaring med alverdens områder inden for feltet.

Vi tilbyder jer en telefoniløsning til lige netop dét erhverv i repræsenterer. Uanset om du søger en ren mobilløsning eller en hosted telefon platform, er vores telefonløsninger baseret på at optimere og løfte jeres kundeservice og er yderst effektive og professionele. Vi ved, at virksomheder har forskellige krav og ønsker til funktionalitet med den nye telefonløsning, og det har vi selvfølgelig in mente, når vi skal hjælpe og rådgive dig og virksomheden.

Derfor tilbyder vi erhvervstelefoni, der matcher lige nøjagtigt jeres behov. Vi tager altså med andre ord udgangspunkt i jeres ønsker og krav. Uanset hvilken løsning og abonnement du vælger, er det altid uden binding og lange opsigelser.

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Ønsker du at forbedre din telefoniløsning, så erhvervstelefonien i jeres virksomhed er i orden, så lad os hjælpe dig.

Vi har hovedsæde i Herning, men vores vision er at komme rundt til hele Danmark og hjælpe de danske virksomheder med at få et bedre telefonsystem, der er med til at yde en bedre kundeservice landet over. Derfor tager vi med glæde turen til Aalborg for at forbedre din erhvervstelefoni.

Klik dig videre på siden og se mere om vores forskellige løsninger og tag derefter kontakt til os, så vi kan give jer et uforpligtende løsningsforslag og tilbud på jeres fremtidige erhvervstelefoni.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.