Erhvervstelefoni Esbjerg

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Mangler I en driftssikker, effektiv og professionel telefonløsning?
Eller mangler I bare at få optimeret jeres system til det bedre, så I kan nå ud til jeres kunder over hele verden på en langt bedre og effektiv måde? Så er I kommet til det helt rette sted, og har fundet den rigtige leverandør, for her hos Lund & Erichsen har vi arbejdet med lige netop dét gennem mange år.

Vores 100 års erfaring med tekniske installationer har nemlig gjort os til dem, vi er i dag. Vi er stærkere end nogensinde før, og vi er en af Danmarks førende leverandører inden for erhvervstelefoni!

Vi ønsker at nå ud til hele landet med vores gode erhvervstelefoni løsninger, og derfor ønsker vi også at nå ud til din virksomhed i Esbjerg.

 

Erhvervsløsninger i Esbjerg

Med vores store erfaring har vi særligt fundet ud af, hvor essentielt det er, at hver enkelt virksomhed er forskellige. Ingen virksomheder er ens, og derfor yder hvert enkelt firma også en forskellig kundeservice.

Vi har set tusindvis af måder at give kunden den ultimative bedste service på. For os selv er kundeservice et af vore nøgleord, og det ønsker vi at bakke op om. Derfor vil vi gennem rådgivning og kendskab til virksomheden med alle de faglige kompetencer, vi har, finde den bedste telefoniløsning, der passer til lige netop dig og din virksomhed.

Med jeres nye telefoniløsning præsenterer I hele virksomheden for kunden. Telefoniløsningen er nemlig ofte det første din kunde bliver præsenteret for. Derfor er det så uhyre vigtigt, at din erhvervstelefoni bare er tip top!
Så tag kontakt til Lund & Erichsen og lad os hjælpe dig og dit firma med at give jeres kunder den bedste oplevelse.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.