Erhvervstelefoni Herning

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Hvis du og din virksomhed mangler den helt rette telefoniløsning, eller hvis i blot trænger til at få opdateret jeres system til en mere præsentabel, driftssikker og ikke mindst effektiv løsning, så har du klikket dig ind på det helt rette sted.

Erhvervstelefoni fra Lund & Erichsen giver jer nemlig lige nøjagtig den telefonløsning, der passer til jeres virksomheds behov. Telefonløsningen er oftest det første, som kunden møder i din virksomhed. Derfor er det så uhyre vigtigt, at jeres telefonløsning er præsentabel over for virksomheden, da kunden selvfølgelig altid skal have den bedste service samt oplevelse af at komme i kontakt med jeres virksomhed og medarbejderne.

Find din nye erhvervsløsning

I dag er det altafgørende at kunne få en telefonløsning, der passer til lige nøjagtigt den virksomhed  man er. Alle virksomheder er forskellige og rækker ud til kunden på forskellige måder, derfor er det vigtigt for os som udbydere at finde lige nøjagtigt den løsning, der passer til jer.
Vi tilbyder derfor erhvervstelefoni, der matcher hvilket som helst behov, I måtte have. Vi tilpasser nemlig løsningen til dig og virksomheden og sørger for, at du ikke omvendt på nogen måde skal tilpasse dig os.

Vi har mere end 100 års erfaring i at hjælpe virksomheder med tekniske installationer såvel som datateknik i alverdens afskygninger. Vi har en bred viden og erfaring med alt fra sikring af private hjem til energioptimering af bygninger og meget mere. Derfor kan du trygt tage kontakt til os.

Vi har vores hovedsæde i Herning og derfor er vi selvfølgelig også at fange, hvis du bor i området. Vi ønsker at give de mange virksomheder i Herning den bedste erhvervstelefoni. Derfor skal du, hvis du bor i Herning i den grad kontakte os og lade os hjælpe dig. Vi har en erfaring, der bestemt vil komme dig og din virksomhed til gode.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.